partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستامون گفتن . نه خانوم ما عادت داریم ،بی افتاب میبینیم سوالتو بگو ، ببینم بلدم یا نه سوالتو بگو من کتاب اکسل دارم برم نیگاش کنم. سوال ندارم ... بسی مشتاقم یاد بگیرم ... :girl_in_dreams: خواستم ببینم اگر سوالی پیش اومد کسی می تونه کمکم کنه یا نه ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گذاشتیمون سر کار. خوب کاری کردم ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب کاری کردم ... سر پیری چرا دندونت افتاده؟؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سر پیری چرا دندونت افتاده؟؟ پیر شدم دیگه ... دندونم افتاد ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پیر شدم دیگه ... دندونم افتاد ... حالا انقدم گریه نکن کور میشی هاااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا انقدم گریه نکن کور میشی هاااااااااااا باشه ... البته یه خدا نکنه هم بگو ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه ... اه ببین از بس سرتو خاروندی کچلم شدی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اه ببین از بس سرتو خاروندی کچلم شدی الآن عکس عروسیتو پخش می کنما ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الآن عکس عروسیتو پخش می کنما ... عکس علوسی من نیست علوسی مینا جوجو با داداش سکوته(سیما) لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های کامپیوتر یه ساعت مشخصی اعلام کنین ما هم بتونیم تو بحث های داغتون شرکت کنیم کسی کد برنامه هشت وزیر و داره؟ 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دیر اومدی کلاس تعطیل شد غیبت خوردی. 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های کامپیوتریه ساعت مشخصی اعلام کنین ما هم بتونیم تو بحث های داغتون شرکت کنیم کسی کد برنامه هشت وزیر و داره؟ درخواستو کامل میگن . چه روش ، چه زبانی ؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من برم بخوابم.کلاس تعطیله. شب عالی متعالی. 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های کامپیوتریه ساعت مشخصی اعلام کنین ما هم بتونیم تو بحث های داغتون شرکت کنیم کسی کد برنامه هشت وزیر و داره؟ تو انجمن هوش مصنوعی ایران 8 وزیر ریخته همینجوری 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درخواستو کامل میگن . چه روش ، چه زبانی ؟ همینو بگو ... 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من برم بخوابم.کلاس تعطیله.شب عالی متعالی. شبت صورتی ... :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اهااااااااااا یادم اومد بگم فردا کلاستون تعطیله. من نمیتونم بیام پرتو میشه استاد یار.به حرفش گوش کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده