partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تمامی دروس کامپیوتر بسیار عالی ...چه استاد خندونی داریم مگه کلاس رقص نیست ؟؟؟ سلام سلام سلام ... کلاسو اشتباه اومدی گلم ... اینجا کجاش شبیه کلاس رقصه؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام خانم معصومه . شما دیر اومدی عب نداره اینبار میگذرم اماااااااااااااااااااااا از جلسات بعدی به موقع بیا.بفرمایید. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بسیار عالی ...چه استاد خندونی داریم سلام سلام ... کلاسو اشتباه اومدی گلم ... اینجا کجاش شبیه کلاس رقصه؟ صبر کن ، تقلب خواستی ، دارم برات :167: سلام خانم معصومه .شما دیر اومدی عب نداره اینبار میگذرم اماااااااااااااااااااااا از جلسات بعدی به موقع بیا.بفرمایید. سلام خانوم . i love u 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام خانم معصومه .شما دیر اومدی عب نداره اینبار میگذرم اماااااااااااااااااااااا از جلسات بعدی به موقع بیا.بفرمایید. پس منم بمونم دیگه ... صبر کن ، تقلب خواستی ، دارم برات :167: سلام خانوم . i love u ببخشید خو ... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس منم بمونم دیگه ... حالاااااااااااااااااااااا بمون.چون دخمل خوفی هستی ها. ببخشید خو ... خو یعنی چی؟ادم با استادش خوب صجبت میکنه 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صبر کن ، تقلب خواستی ، دارم برات :167: سلام خانوم . I love u نشنیده میگیرم برو بشین.این ترم چه دانشجوهایی دارم هاااااااااااا. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو یعنی چی؟ادم با استادش خوب صجبت میکنه خو ... با معصومه بودم ... نکنه معصومه هم استاده؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس منم بمونم دیگه ... ببخشید خو ... تو رو هم i love u 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو ... با معصومه بودم ... نکنه معصومه هم استاده؟ خانم...پرتو گریه نکن نیست که صدات مثل معصومه فک کردم اون گفت. 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نشنیده میگیرم برو بشین.این ترم چه دانشجوهایی دارم هاااااااااااا. یعنی i love u نباشم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی i love u نباشم عاشق شدی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو ... با معصومه بودم ... نکنه معصومه هم استاده؟ من TAمیباشم 5 نمره ترم دست منه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو رو هم i love u خانم...پرتو گریه نکن نیست که صدات مثل معصومه فک کردم اون گفت. چشم ... چقدر بهت میاد استاد باشی ... :ws28: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من taمیباشم 5 نمره ترم دست منه نیست که خیلی دانشجوی منظبتی هم هستی. 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عاشق شدی؟؟؟ خانم احازه عشق چیه ؟؟ به ما گفتن ،برای نمره به استاداتون بگین i love u 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نیست که خیلی دانشجوی منظبتی هم هستی. 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خانم احازه عشق چیه ؟؟به ما گفتن ،برای نمره به استاداتون بگین i love u کی گفته هانننننننننننننننن؟؟؟؟ نمیدونی ادامس سر کلاس من ممنوعه.افتاب بدم خدمتت. 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی گفته هانننننننننننننننن؟؟؟؟ نمیدونی ادامس سر کلاس من ممنوعه.افتاب بدم خدمتت. دوستامون گفتن . نه خانوم ما عادت داریم ،بی افتاب میبینیم دوستان کسی اکسل بلده؟ سوالتو بگو ، ببینم بلدم یا نه 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوالتو بگو من کتاب اکسل دارم برم نیگاش کنم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده