رفتن به مطلب

تصویر سریعترین خودروی خورشیدی که رکورد سرعت را شکست


Fahim

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

سریعترین خودروی خورشیدی در یک آزمایش سرعت سنجی در استرالیا موفق شد رکورد سرعت 88 کیلومتر بر ساعت را به ثبت برساند

 

khodro.jpg

 

این خودروی خورشیدی که Solar Racer Sunswift IV نام دارد با ثبت رکورد سرعت 88 کیلومتر بر ساعت توانست عنوان سریعترین خودروی زیستی دنیا را به نام خود به ثبت برساند. این خودرو با سرعت 9 کیلومتر بر ساعت موفق شد رکورد قبلی را که 70 کیلومتر بر ساعت بود بشکند.

 

ایده این خودرو را گروهی از دانشجویان و استادان دانشگاه نیو ولز جنوبی ارائه کرده اند. خودروی خورشیدی دیگری که تاکنون رکورد سرعت در این بخش را داشت نیز توسط گروهی از دانشجویان استرالیایی طراحی شده بود.

 

این خودرو انرژی خود را از پیلهای خورشیدی سلیکونی تامین کرده و با توان حداکثر هزار و 200 وات که معادل با توان مصرفی یک دستگاه توستر است عمل می کند. این پیلهای خورشیدی تنها یک باتری واحد 25 کیلوگرمی را شارژ می کنند.

 

این خودرو در پایگاه نیروی دریایی "نوورا" در جنوب شهر سیدنی آزمایش شد و توانست وارد کتاب "برترین های گینس" شود.

 

در آزمایش سرعت سنجی این خودروی خورشیدی، دو راننده حرفه ای مسابقات رالی هدایت آن را به عهده داشتند.

  • Like 6
ارسال شده در

خیلی خوبه

اونم 88 کیلومتر بر ساعت

ارسال شده در

سریعترین خودروی خورشیدی در یک آزمایش سرعت سنجی در استرالیا موفق شد رکورد

من که عکسشو ندیدم

ارسال شده در

کاش ما هم چیزایی می ساختیم که بقیه کشورا تو خبراشون ذکر کنن !!! :banel_smiley_4:

  • Like 1
×
×
  • اضافه کردن...