*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ برای معماری کدوم بهتره؟ دانشگاه های جنوب و غرب و شمال تهران-علوم تحقیقات تهران شیراز اصفهان-کرج - قزوین اصفهان-شیراز-ساری-بابل-چالوس. میشه اولویت بندی کنین؟ شهریه قزوین فرق داره دانشگاه تهران جنوب رو واسه معماری میگن خوبه تهران غرب من کاردانی بودم خوب بود...کارشناسی و ارشدشو نمیدونم...ممکنه کادرش عوض شده باشه علوم تحقیقات هم مطلع نیستم دانشگاه قزوین هم من راضی بودم از اساتیدش...بار اطلاعاتی بالایی داشتن.. بقیه رو هم اطلاعی ندارم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ به نظر منم تهران جنوب علوم تحقیقات دانشگاهای خوبیه برا معماری . لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ همه آزادا یه طرف آزاد قزوین هم یه طرف لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ چرا اقا حمید؟ بعدش چی؟ دانشگاه های شمالی چطورن؟ لینک به دیدگاه
sara hasani1 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ برای ارشد مدیریت کدوم بهتره ؟! من این تاپیکو زدم , گفتم اینجا هم سوالمو بپرسم چون زمانم کمه میخوام انتخابمو خوب انجام بدم http://www.noandishaan.com/forums/thread134087.html لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده