Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ فارنت: سال ۲۰۱۰ با وجود روزدادهایی همچون جام جهانی، سال خوبی برای لوگوهای گوگل بود اما گوگل با تغییر لوگوی خود در آغاز سال ۲۰۱۱ ، باز هم نشان داد که پیش از همه انسانهای روز زمین به پیشواز جشنهای سراسری میرود و قصد دارد این اتفاق خوب را در سال جاری میلادی نیز تکرار کند. در سال گذشته میلادی ما لوگوهای زیادی را مانند لوگوی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و حتی بازی « برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » از گوگل شاهد بودیم که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آنقدر ارزش داشتند که لوگوی پربازدیدترین وبسایت جهان را تغییر دهند و گوگل با تغییر جالب لوگوی خود در آغازین روز سال ۲۰۱۱ این روز را به همراه میلیونها نفر در سراسر جهان جشن گرفت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گوگل در لوگوی خود به مناسبت آغاز سال ۲۰۱۱ به جای دو حرف O و یک حرف G عدد ۲۰۱۱ را به شکل روبان و به صورت نماد یونانی MMXI درآورده و حرف اول G و حرف آخر e را به صورت دست نخورده و البته در میان آتشبازی شب سال نو باقی گذاشته است. گوگل به اندازه کافی بزرگ هست که بتوان تغییرات صورت گرفته در صفحه اول آن را نماد تغییر در اینترنت و فضای آن دانست. حالا شما میتوانید تغییرات لوگوی گوگل در ۱۲ سال گذشته مشاهده کنید. تغییر کاملا محسوس است. توضیح اینکه در سه لوگوی اول گویا گوگل هنوزتصمیم به استفاده از تاریخ سال ها در گوگل نرسیده بوده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ اگه یه نفر دیگه هم بگه عکسا رو نمیبینه مجبورم دوباره آپلود کنم :w74: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من می بینم 2011 مسخره بود...نه؟ آخه GMMXLE یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من می بینم 2011 مسخره بود...نه؟ آخه GMMXLE یعنی چی؟ :jawdrop: پس من چرا نمیبینم؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده