شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ با معرفتفوق العاده خوش اخلاق قابل اعتماد خانواده دوست این معادل زن ذلیل نیست حمید خان موفق باشی داداشم هر روز بیشتر از دیروز ( √ ) ورژن جدید وحید میشه حمید؟:w127: 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ورژن جدید وحید میشه حمید؟:w127: گیج شده:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ بله حالا نوبت وحیده ضد حال به خانومها میزنه حتی خانوم خودش شقییییییییی نزن باهوشه باتبای خوبیه آزاد اندیشه هندونه هارو بزن کنار بچه خوبیه بهتر هم میشه 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ورژن جدید وحید میشه حمید؟:w127: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خودت و ناراحت نکن ما به احترام حرفت صداش میکنیم حمید 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ بله حالا نوبت وحیدهضد حال به خانومها میزنه حتی خانوم خودش شقییییییییی نزن باهوشه باتبای خوبیه آزاد اندیشه هندونه هارو بزن کنار بچه خوبیه بهتر هم میشه من که گیلاس میبینم هندونه ها کجاس:ws47: 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ وحید، جان من خودتو اصلاح کن به جان خودم عکس خودت باید خیلی قشنگتر از پارسا پیروز فر باشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ وحید، جان من خودتو اصلاح کنبه جان خودم عکس خودت باید خیلی قشنگتر از پارسا پیروز فر باشه مگه تو دیدیش؟ خوب خیلی شبیهن اگه بذاری چشم میخوره 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مگه تو دیدیش؟خوب خیلی شبیهن اگه بذاری چشم میخوره من تازه میخواستم بگم پارسا خیلی زشته حالا شما میگی شبیهن 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من تازه میخواستم بگم پارسا خیلی زشته حالا شما میگی شبیهن :167: خب پارسا زشته به من چه ولی وحیدجیگر من بید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اسپم نکنیییییییییییییییییییییییید :w00: راستی بهشت رضوان رفتی وحیییییییید امروز یه مراسم اونجا داشتییییی عجب نمادی برا اول شهر زدن 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اسپم نکنیییییییییییییییییییییییید :w00: راستی بهشت رضوان رفتی وحیییییییید امروز یه مراسم اونجا داشتییییی عجب نمادی برا اول شهر زدن تو تو بهشت رضوان چی کار میکردی؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تو تو بهشت رضوان چی کار میکردی؟ پدر بزرگم رحمت خدا رفته بود :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اسپم نکنیییییییییییییییییییییییید :w00: راستی بهشت رضوان رفتی وحیییییییید امروز یه مراسم اونجا داشتییییی عجب نمادی برا اول شهر زدن من از این به بعد یه صندلی بر میدارم میرم اونجا سر قبرا کاسبی میکنم و قرآن میخونم 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ پدر بزرگم رحمت خدا رفته بود :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: تو که راست گفتی؟ الان مهمون ندارید؟ پای نت پی کار میکنی؟ هان ؟ هان ؟:w00: از دست تو دق کرد بینوا 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من از این به بعد یه صندلی بر میدارم میرم اونجا سر قبرا کاسبی میکنم و قرآن میخونم :ws28: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ تو که راست گفتی؟الان مهمون ندارید؟ پای نت پی کار میکنی؟ هان ؟ هان ؟:w00: از دست تو دق کرد بینوا مهمون ها رو همه رو فرستادم خونه دایی ایییم :icon_pf (34): گفتم بریید اونجا گریه کنییید فردا میان ترم دارم 5:30 بود اومدم خونه یه استراحتی کردم 10 دقیقه اومدم نت یه کم سر دردم بیوفته بشینم درس بخونم 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مهمون ها رو همه رو فرستادم خونه دایی ایییم :icon_pf (34): گفتم بریید اونجا گریه کنییید فردا میان ترم دارم 5:30 بود اومدم خونه یه استراحتی کردم 10 دقیقه اومدم نت یه کم سر دردم بیوفته بشینم درس بخونم فکر کردم شوخی میکنی تسلیت میگم خدا رحمتش کنه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مهمون ها رو همه رو فرستادم خونه دایی ایییم :icon_pf (34): گفتم بریید اونجا گریه کنییید فردا میان ترم دارم 5:30 بود اومدم خونه یه استراحتی کردم 10 دقیقه اومدم نت یه کم سر دردم بیوفته بشینم درس بخونم مداح نمیخواین؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده