Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 Middle School Morières Les Avignon / N+B Architectes برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
masoud001 11 ارسال شده در 23 تیر، 2011 خانوم مدیر حداقل منابع رو ذکر کنید اگر امکان داره نقشه های اتوکدی هم قرار بدین.. این سری عکسها رو من امروز برای بار چهارم هست که دارم میبینم...از انتقاد من ناراحت نشین چون منظوری ندارم...ولی همه ما در حد کپی کردن اسم رومون هست... یک معمار... یک مدیر... یک دانشجو... شما مقصر نیستین و به شما حق میدم من میدونم که شما نیتتون خیر بوده و برای گرفتن ایده به بچه ها دارین کمک میکنین ... در مورد پستهای متعدد بهتر نیست در یک فایل پی دی اف همه رو قرار بردین برای دانلود ؟؟ مرسی بابت زحمات بسیار زیاد شما....... یا حق 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2011 خانوم مدیر حداقل منابع رو ذکر کنیداگر امکان داره نقشه های اتوکدی هم قرار بدین.. این سری عکسها رو من امروز برای بار چهارم هست که دارم میبینم...از انتقاد من ناراحت نشین چون منظوری ندارم...ولی همه ما در حد کپی کردن اسم رومون هست... یک معمار... یک مدیر... یک دانشجو... شما مقصر نیستین و به شما حق میدم من میدونم که شما نیتتون خیر بوده و برای گرفتن ایده به بچه ها دارین کمک میکنین ... در مورد پستهای متعدد بهتر نیست در یک فایل پی دی اف همه رو قرار بردین برای دانلود ؟؟ مرسی بابت زحمات بسیار زیاد شما....... یا حق سلام دوست عزیز: در مورد منبع عکسا مربوط به سایت Archdaily هست که اگر روز عکسها راست کلیک کنید در قست پراپرتیز آدرس سایت رو می ده بهتون. وقتی مطالبه یه مقدار بیشتر بشن حتما" این کار صورت می گیره. در مورد نقشه های اتوکدی متاسفانه زیاد نیستن توی اینترنت و اگر اینجا بذارم خیلی ها متاسفانه همون رو به استاد تحویل می دن وتلاش خاصی نمی کنن ممنون از توجهتون.:flowerysmile: 2
omidpp 13 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 سلام من یه پلان مدرسه پیش دبستانی و یه پلان مدرسه ابتدائی 18 کلاسه لازم دارم.کسی داره یه من بده؟بدجوری لازم دارم 3
mahbube.zamani 11 ارسال شده در 20 دی، 2014 سلام..یه هنرستان خارجی میخام.هرجاشد..پلان نما عکس و.... مرسی 1
memmar 6829 ارسال شده در 21 دی، 2014 سلام..یه هنرستان خارجی میخام.هرجاشد..پلان نما عکس و....مرسی http://www.noandishaan.com/forums/thread21401-397.html در این تاپیک درخواست بدید 3
memmar 6829 ارسال شده در 1 بهمن، 2014 ژس لينك دانلودش كوش؟!!!!! این نمونه ها به صورت عکس هستن برای دانلود به تاپیک زیر برید [h=1]:: دانلود نمونه پلان مدرسه ::[/h] 1
ارسال های توصیه شده