Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ Middle School Morières Les Avignon / N+B Architectes برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
masoud001 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خانوم مدیر حداقل منابع رو ذکر کنید اگر امکان داره نقشه های اتوکدی هم قرار بدین.. این سری عکسها رو من امروز برای بار چهارم هست که دارم میبینم...از انتقاد من ناراحت نشین چون منظوری ندارم...ولی همه ما در حد کپی کردن اسم رومون هست... یک معمار... یک مدیر... یک دانشجو... شما مقصر نیستین و به شما حق میدم من میدونم که شما نیتتون خیر بوده و برای گرفتن ایده به بچه ها دارین کمک میکنین ... در مورد پستهای متعدد بهتر نیست در یک فایل پی دی اف همه رو قرار بردین برای دانلود ؟؟ مرسی بابت زحمات بسیار زیاد شما....... یا حق 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خانوم مدیر حداقل منابع رو ذکر کنیداگر امکان داره نقشه های اتوکدی هم قرار بدین.. این سری عکسها رو من امروز برای بار چهارم هست که دارم میبینم...از انتقاد من ناراحت نشین چون منظوری ندارم...ولی همه ما در حد کپی کردن اسم رومون هست... یک معمار... یک مدیر... یک دانشجو... شما مقصر نیستین و به شما حق میدم من میدونم که شما نیتتون خیر بوده و برای گرفتن ایده به بچه ها دارین کمک میکنین ... در مورد پستهای متعدد بهتر نیست در یک فایل پی دی اف همه رو قرار بردین برای دانلود ؟؟ مرسی بابت زحمات بسیار زیاد شما....... یا حق سلام دوست عزیز: در مورد منبع عکسا مربوط به سایت Archdaily هست که اگر روز عکسها راست کلیک کنید در قست پراپرتیز آدرس سایت رو می ده بهتون. وقتی مطالبه یه مقدار بیشتر بشن حتما" این کار صورت می گیره. در مورد نقشه های اتوکدی متاسفانه زیاد نیستن توی اینترنت و اگر اینجا بذارم خیلی ها متاسفانه همون رو به استاد تحویل می دن وتلاش خاصی نمی کنن ممنون از توجهتون.:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
omidpp 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من یه پلان مدرسه پیش دبستانی و یه پلان مدرسه ابتدائی 18 کلاسه لازم دارم.کسی داره یه من بده؟بدجوری لازم دارم 3 لینک به دیدگاه
mahbube.zamani 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ سلام..یه هنرستان خارجی میخام.هرجاشد..پلان نما عکس و.... مرسی 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سلام..یه هنرستان خارجی میخام.هرجاشد..پلان نما عکس و....مرسی http://www.noandishaan.com/forums/thread21401-397.html در این تاپیک درخواست بدید 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ ژس لينك دانلودش كوش؟!!!!! این نمونه ها به صورت عکس هستن برای دانلود به تاپیک زیر برید [h=1]:: دانلود نمونه پلان مدرسه ::[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده