رفتن به مطلب

برای جلوگیری از التهاب استخوانی مفصل ران سیر بخورید


ارسال های توصیه شده

محققان دانشکده king لندن و دانشگاه ایست آنجلینا در تحقیقات خود دریافتند زنانی که در رژیم غذایی خود مقادیر بالایی از سبزیجات مانند سیر، پیاز و تره فرنگی می گنجانند، کم تر دچار التهاب استخوانی ناحیه مفصل ران می شوند.

به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران “ایسکانیوز”، به نقل از WebMD ، التهاب استخوانی مفاصل یکی از شایع ترین انواع التهاب مفاصل است که حدود ۸ میلیون نفر در انگلیس از آن رنج می برند و زنان بیش از مردان در معرض خطر هستند.

 

این مشکل باعث بروز درد و از کارافتادگی مفصل ران، زانوها و ستون فقرات در سنین بالا می شود و تا کنون درمانی جز تسکین درد برای آ« وجود نداشته.

 

محققان در بررسی های صورت گرفته دریافتند که استفاده از سبزیجاتی مانند سیر در رژیم غذایی روزانه علاوه بر کاهش خطر ابتلا به التهاب استخوانی مفصل ران، باعث درمان این مشکل هم می شود.

 

آن ها حدود هزار زن دوقلو را مورد بررسی و الگوی تغذیه ای آن ها را مورد مطالعه قرار دادند و تصاویری را که با اشعه ایکس از مراحل اولیه التهاب استخوانی مفاصل ناحیه مفصل ران، زانوها و ستون فقرات تهیه کرده بودند، بررسی نمودند.

 

مطالعات صورت گرفته نشان داد افرادی که رژیم غذایی آن ها سرشار از میوه ها و سبزیجات به خصوص سیر است، کم تر دچار التهاب مفصل ران می شوند.

 

محققان در مطالعه روی سیر دریافتند که در این ماده موادی به نام “دیالیل دیزولفید” وجود دارد که مقدار آنزیم های آسیب زننده به غضروف را در زمان تزریق آن به غضروف انسان در آزمایشگاه محدود می کند.

 

بنابراین مصرف مقدار بالای سیر در رژیم روزانه مقدار این ترکیب را در مفاصل بالا برده و می تواند منجر به درمان و پیشگیری از بروز التهاب مفصل ران شود.

iscanews

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...