رفتن به مطلب

سوال ؟؟؟؟؟؟؟


ارسال های توصیه شده

سلام به دوستان عزیز نواندیش

کسی در مورد گیاه استویا چیزی میدونه ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید

  • Like 1
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ممنون فک کنم پیدا کردم الان میذارم ببین:w72:

  • Like 2
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

افرادیکه مراقب میزان کالری و کربوهیدرات مصرفی روزانه خود هستند یا نیاز بهکنترل قند خون دارند، دارای چندین اتنخاب شکر طبیعی یا مصنوعی و بدونکالری می باشند. مثلا ساخارین، ساکرالوز و آسپارتام. و امروز نیز شکرکاملا طبیعی و بدون کالری دیگری از گیاه استویا را به شما معرفی می کنیم.

شاید بهتر باشد از این به بعد به جای این که از دوستان خود بپرسیم که چهقدر شیرینی و شکر در قهوه چایی خود می ریزند ، بپرسیم چه رنگی دوست دارند،صورتی، زرد ، آبی یا سبز

افرادی که مراقب میزان کالری و کربوهیدرات مصرفی روزانه خود هستند یا نیازبه کنترل قند خون دارند، دارای چندین اتنخاب شکر طبیعی یا مصنوعی و بدونکالری می باشند. مثلا ساخارین، ساکرالوز و آسپارتام. و امروز نیز شکرکاملا طبیعی و بدون کالری دیگری از گیاه استویا را به شما معرفی می کنیم.

sterebaudianaleavesclose.jpg

 

استویا چیست؟

استویا از گیاه استویا روبا دیانا گرفته می شود. این گیاه اولین بار درپاراگوئه ، جنوب امریکا رشد کرد. در سال 1995 سازمان غذا و دارو درامریکاFDA اجازه واردات برگهای استویا را اعلام کرد.اما قند حاصل از برگهای این گیاه تنها به عنوان مکمل رژیمی استفاده می شد. یعنی تا مدت هامطالعه ای مبنی بر بی خطری استفاده از این گیاه به عنوان ترکیب اصلی انجامنشده بود.همچنین مزه این گیاه تلخ و غیر جذاب بود و همین میزان مقبولیت آنرا تحت تاثیر قرار می داد. بعدها در دسامبر سال 2008 میلادی و بعد ازچندین تحقیق و مطالعه ، سازمان غذا و دارو اجازه استفاده از این گیاه رابه عنوان افزودنی بی خطر اعلام کرد. از آن به بعد از این ترکیب در نوشیدنیهای غیر الکلی ، نوشیدنی های ورزشیو سایر غذاها و نوشیدنی ها استفاده میشد.

اکنون شواهد زیادی نشان می دهد که مواد غذایی و نوشیدنی های حاوی اینترکیب برای انسان و حیوان بی خطر است. تنها 95% از گلیکوسید استویل خالصبرای استفاده در نوشیدنی ها و غذاها تصویب شده است. و طبق استانداردهایمصرف میزان بدون خطر و روزانه این ترکیب به ازای هر کیلوگرم وزن بدن تا 2میلی گرم گزارش شده است.

در ضمن استفاده از این شکر در دوران بارداری بدون خطر اعلام شده است.

 

لازم به ذکر است شرکتفناوري هاي نوين سکه از واحد هاي فناوري خصوصي مستقر در پارک علم و فناوريشيخ بهايي توانسته است با استفاده از گياه استويا که قند سالم در طبيعتاست، گز بدن قند توليد کند.

به گفته قاسم مصلحي،رييس شهرک علمي وتحقيقاتي اصفهان، برگ هاي خام گياه استويا و پودر گياهيسبز رنگ آن 10 تا 15 برابر شيرين تر از شکر است و شيريني مواد استخراجيتصفيه شده حاصل از استويا که به نام استويوسيد معروف است، 200 تا 300برابر شيرين تر از شکر است.

وي افزود: استويوسيد يک پودر سفيد و بلوري است که از برگ هاي گياه استويااستخراج مي شود و خواص شيميايي و ترکيب موجود در اين درختچه، باعث جلبتوجه اين واحد براي توليد گز بدون قند شده است.

مصلحي اظهار داشت: از مرحله کشت بافت تا استحصال مواد قندي گياه استويا دراين واحد فناوري انجام مي شود و گز توليد شده علاوه بر بي ضرر بودن برايافراد ديابتي، در آينده نزديک با ويتامين هاي دي، ث و کلسيم غني مي شود.

مدير عامل اين واحد فناوري به خواص و مزيت هاي برتر استويا نسبت به شکراشاره کرد و گفت: استويا ضد پوسيدگي دندان، بدون انرژي (کالري) و 250 تا 300 بار شيرين تر از شکر است؛ اثر نامطلوب بر فشار خون و ديابت نمي گذارد؛ضد ميکروب بوده و طبيعي است.

رييس شهرک علمي وتحقيقاتي اصفهان با بيان اينکه يک ذره کوچک از پودراستويا به قدري شيرين است که اکثر مردم طاقت خوردن آن را ندارند، گفت: استويا بر خلاف شکر باعث افزايش قند خون نمي شود و به همين دليل پس ازمصرف، قند خون را افزايش نمي دهد.

گز يکي از فرآورده هاي سنتي ايران است که به جهت پاره اي ويژگي ها در عرصه محصولات غذايي جهان منحصر به فرد مي باشد.

در ساخت گز از هيچ نوع مواد و افزودني هاي غير طبيعي مانند انواعنگهدارنده ها، رنگ و اسانس استفاده نمي شود و تنها افزودني معروف اينمحصول، گزانگبين است که به علت کاهش چشمگير برداشت آن در سال هاي اخير،جايگزين هاي ديگري چون ترنجبين و شير خشت پيدا کرده است.

منبع-سلامت نیوز تهیه و تنظیم :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...