غایب 4790 ارسال شده در 24 اسفند، 2010 ممنون از تحلیل کاملت. ولی اونهایی که قرمز هستند را حداقل میدونم که نیستم.اتفاقا برعکس هست اونهایی که ابی کردم هم که کاملا درست هست البته منکر بقیه متن نمیشم مرسی دانیلو جان. منم با عرض معذرت اون دو تا قرمز رو پس میگیرم. از نظر لطفت هم تشکر میکنم. 2
Astraea 25351 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 خودم دقیقا نمیدونم کی این اسم را روی خودم گذاشتم.مثلا بعضی از دوستام به من بعضی موقعع ها این اسم را میگن.که معمولا میگن دنیلو کاپلونمیدونم دقیقا از کی بود.ولی احتمال میدم به خاطر اینکه تو دوران بچگی طرفدار سر سخت رم بودم و دوران اوج رم و باتیستوتا و توتی و کاپلو بود. چون اولین id که ساختم همین بوده.از ایمیل گرفته تا نام کاربری در انجمن.یعنی اولین بار تو باشگاه مهندسان id غیر از این انتخاب کردم به خاطر اینکه اخراج شده بودم. حتی تو بازی فوتبال رایانه ای بازیکن میسازم .اسمش دنیلو هست. به شامپاین علاقه دارم ولی حقیقتش تا حالا نخوردم . منظور از از راه بدر شدن چیه؟؟؟ لائیک شدنم را میگی؟؟ ایول طرفدار رم.... عقاید و نظراتشو دوست دالم....متفاوته... 3
pianist 31129 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 پسر خوب و با مرامیه چیزی که تو شخصیتش برام خیلی واضح هست سادگی و صداقتشه... 3
morta 3323 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 دیگه جاییی برای بحث نمیدونه فقط اینکه از نظرات تفاوتتون خوشم میاد 2
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2010 ممنون از دانیلو عزیز و دوستانی که شرکت کردن این تاپیک هم مانند بقیه تاپیکها بسته میشه:flowerysmile: 3
ارسال های توصیه شده