غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ ممنون از تحلیل کاملت. ولی اونهایی که قرمز هستند را حداقل میدونم که نیستم.اتفاقا برعکس هست اونهایی که ابی کردم هم که کاملا درست هست البته منکر بقیه متن نمیشم مرسی دانیلو جان. منم با عرض معذرت اون دو تا قرمز رو پس میگیرم. از نظر لطفت هم تشکر میکنم. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کلا دی ماهی ها خیلی ماهن دیججججججججججججه 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خودم دقیقا نمیدونم کی این اسم را روی خودم گذاشتم.مثلا بعضی از دوستام به من بعضی موقعع ها این اسم را میگن.که معمولا میگن دنیلو کاپلونمیدونم دقیقا از کی بود.ولی احتمال میدم به خاطر اینکه تو دوران بچگی طرفدار سر سخت رم بودم و دوران اوج رم و باتیستوتا و توتی و کاپلو بود. چون اولین id که ساختم همین بوده.از ایمیل گرفته تا نام کاربری در انجمن.یعنی اولین بار تو باشگاه مهندسان id غیر از این انتخاب کردم به خاطر اینکه اخراج شده بودم. حتی تو بازی فوتبال رایانه ای بازیکن میسازم .اسمش دنیلو هست. به شامپاین علاقه دارم ولی حقیقتش تا حالا نخوردم . منظور از از راه بدر شدن چیه؟؟؟ لائیک شدنم را میگی؟؟ ایول طرفدار رم.... عقاید و نظراتشو دوست دالم....متفاوته... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ پسر خوب و با مرامیه چیزی که تو شخصیتش برام خیلی واضح هست سادگی و صداقتشه... 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ دیگه جاییی برای بحث نمیدونه فقط اینکه از نظرات تفاوتتون خوشم میاد 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ممنون از دانیلو عزیز و دوستانی که شرکت کردن این تاپیک هم مانند بقیه تاپیکها بسته میشه:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده