رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره 23.. danielo عزیز

ارسال های توصیه شده

زمان شروع 10.01

پایان 10.04

:flowerysmile:

دوستان عزیز

پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید :

1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید .

2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید

3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید .

4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! )

5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم

این نوع پست ها اسپم تلقی میشن :

1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید

2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد

:icon_gol::icon_gol:

:icon_gol:

:rose:

با تشکر از

danielo

عزیز

:icon_gol::icon_gol:

منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند

• Like 9
لینک به دیدگاه

danielo

با کسب اجازه از ایشان نظر خودم را در مورد ایشان البته با توجه به شخصیت مجازی که اینجا دارند عرض میکنم. شاید در دنیای واقعی کمی متفاوت باشند.

دانیلو انسانی است حساس , تیز بین , پر حرف , عاشق هیجانات ذهنی و پر جنب و جوش و اسراف گرا و ولخرج.

ایشان از خرافات و فال و رفتار های سنتی و عامیانه بیزار هست و تحمل این جور رفتار ها در آدمها رو نداره.

واقعیت گراست و هر منطقی را در صورت اثبات براحتی قبول میکند. بحث در مورد ناهمگونی های ارثی و فطری و رفتاری در خصوص جنس مخالف , س . K . س و همجنسگرایی رو دوست داره و این نوع مسائل را با هیجان خاصی تعقیب میکنه.

اعتقادش به قصه های دینی را که تبدیل به باور انسانها شده , منفی است و این نوع مباحث رو نمیتونه باور کنه و یکی از مخالفین سر سخت سنت گرایی و این نوع باور هاست.

عاشق مطالب علمی و آموزنده است ولی چون میدونه اینجا کسی از این مطالب استفاده نمیکنه , ترجیح میده این مطالب رو بشکل تاپیک نزنه.

اهل بحث و منطق هست ولی هر گاه طرف بحث برای اثبات گفته هاش متوسل به روایت و خطبه و این جور چیزا بشه , دیوونه میشه و انگیزه بحث رو از دست میده.

با اینکه اعتقادی به مبانی دینی بشکل دیگران نداره ولی انسان معتقد و مومنی است و با داشتن روابط عمومی قوی حتی میتونه با دشمنانش هم کنار بیاد.

اعتقاد به آزادی فکر و عمل داره و روشنفکری رو بسیار دوست داره. خودش هم میتونه مثل یه روشنفکر رفتار کنه بشرطی که محیط مناسب باشه.

دانیلو قادر هسا با هر تیپ و شخصیتی تا اونجا که قصدش رو داشته باشه کنار بیاد .

از انسانهای خرافی و پوچ گرا متنفره و با اونا سازش نمیکنه.

عاشق فیلمهای پر جذبه و شبه واقعی و مدرن هست . فیلمهایی رو دوست داره که دارای پیام برای مخاطب باشه.

از خود گذشته است و مهربان و حساس . ولی اگه ناراحت بشه دیگه شمر هم جلو دارش نیست. خدا نکنه تصمیمی بگیره والا به هر قیمت عملی میکنه.

پول و مادیات براش از درجه سوم اهمیت برخورداره . محیط های امن رو دوست داره و سعی میکنه همیشه جای پاشو محکم کنه بعد قدم بذاره.

میزان عشق و میزان نفرتش به یک اندازه است. رک و صریح است و ملاحظه گری رم دوست نداره.

خوب من تا همینقدر میدونستم. با تشکر : غایب

• Like 10
لینک به دیدگاه

خب توضیحات کامل رو غایب داد . . .

Danielo :

آدم صاف و صادقیه به نظر من . . .

ندیدم عکس العمل تندی نسبت به نظر مخالف ، نشون بده . . . همیشه ام سعی کرده مودبانه جواب بده

شخصیت اینترنتی و خارج نتش به نظم عین همه . . .

از گفتن نظرش -هرچند مخالف یه جمع کثیر - هیچ ترسی نداره . . .

از اینکه خودش رو همونطوری که هست ، معرفی کنه هیچ ابایی نداره . . .

عین خودم یکم زوود قهر میکنه! خصوصا وقتی اخطار بگیره :-"

مدافع سرسخت تئوری تکامل هست . . . (واقعا چه کشف بزرگی از شخصیتش کردم!!! :-")

وافن ثانی !! :-"!

در آخرم یه خاطره ی هیجان انگیز باهاش توو پیش بینی فوتبال داشتم :دی!

کلا بچه ی خوبیه . . . دوسش دارم!:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

درود؟

من میخوام بدونم چرا اسم دانیلو را انتخاب کردی،به اسامی ایتالیایی و شامپاین و... علاقه دارین؟

کی برای بار اول شما را از صراط مستقیم خارج کرد و بصیرت را ازتون گرفت ؟

(ادامه سوالات بعدا ......)

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود؟

من میخوام بدونم چرا اسم دانیلو را انتخاب کردی،به اسامی ایتالیایی و شامپاین و... علاقه دارین؟

کی برای بار اول شما را از صراط مستقیم خارج کرد و بصیرت را ازتون گرفت ؟

(ادامه سوالات بعدا ......)

خودم دقیقا نمیدونم کی این اسم را روی خودم گذاشتم.مثلا بعضی از دوستام به من بعضی موقعع ها این اسم را میگن.که معمولا میگن دنیلو کاپلو

نمیدونم دقیقا از کی بود.ولی احتمال میدم به خاطر اینکه تو دوران بچگی طرفدار سر سخت رم بودم و دوران اوج رم و باتیستوتا و توتی و کاپلو بود.

چون اولین id که ساختم همین بوده.از ایمیل گرفته تا نام کاربری در انجمن.یعنی اولین بار تو باشگاه مهندسان id غیر از این انتخاب کردم به خاطر اینکه اخراج شده بودم.

حتی تو بازی فوتبال رایانه ای بازیکن میسازم .اسمش دنیلو هست.

به شامپاین علاقه دارم ولی حقیقتش تا حالا نخوردم .

منظور از از راه بدر شدن چیه؟؟؟

لائیک شدنم را میگی؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

منظور از از راه بدر شدن چیه؟؟؟

لائیک شدنم را میگی؟؟

آره دیگه،مگه کلا چند تا راه داریم که پر از خیر و برکت باشه.....

• Like 5
لینک به دیدگاه
آره دیگه،مگه کلا چند تا راه داریم که پر از خیر و برکت باشه.....

روند تکاملی داشت.

اولا بگم تو ذاتم بود از همون بچگی که مذهبی نباشم.بعدش یعنی تو خانواده ای بزرگ نشدم که مذهبی باشند و نماز بخونند.یعنی تو کل خاندان ما 1 نفر نماز میخونهو بقیه شاید ماه رمضون ها نماز بخونند.البته اعتقاد دارند.

اولش با خوندن قران شروع شد و بعدش خوندن انجیل .

مثلا نمیتونستم قبول کنم که کلمات سوره نسا مقدس باشه.یعنی دید من نسبت به خدا چیز دیگه ای بود.

خدای من تو بچگی کسی بود که فرقی بین زن و مرد نمیزاشت .مترقی بود.اهل شهوت و این ها نبود.

با جنگ مشکل داشت.غنائم جنگی نمیگرفت.زنهای مردم را بعد از شکستشون به کنیزی نمیگرفت.میزدی تو گوشش .گوش دیگه خودش را میاورد که اون هم بزنه.

خوب من این ها را تو انجیل دیدم و حرف های خوشگل و عامه پسند انجیل باعث شد که مسیحی بشم.

بعدش با مطالعه بیشتر کلا بی مذهب شدم ولی باز خدا را قبول داشتم.

ولی الان تقریبا یک سوال هست که اطمینان کامل پیدا کردم ویعنی طوری این باور را دارم که الان باور دارم شب هست.

یعنی هیچ کس من را از راه بدر نکرد.خودم بودم که به این نتیجه رسیدم

• Like 6
لینک به دیدگاه

فقط میدونم به مشروبی جات علاقه زیادی داره:w58: و زیادی هم پول خرج می کنه :banel_smiley_4:اما همیشه از رک بودن و یه رو بودنش خوشم اومده :icon_redface:

مثل خیلی از افراد جامعه جانماز اب کش نیست

البته اینا برداشت من از شخصیت مجازی ایشون هست

• Like 9
لینک به دیدگاه
فقط میدونم به مشروبی جات علاقه زیادی داره:w58: و زیادی هم پول خرج می کنه :banel_smiley_4:اما همیشه از رک بودن و یه رو بودنش خوشم اومده :icon_redface:

مثل خیلی از افراد جامعه جانماز اب کش نیست

البته اینا برداشت من از شخصیت مجازی ایشون هست

:w58::w58::w58:

سارااااااااااااا من اومدم همینا رو بگم تو گفتی:banel_smiley_4::w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه

راستی بگم 8 دی تولد من هست.

فقط سوالم این هست که شماره حساب را الان بدم یا همون 8 دی؟؟ :ws3:

زیر 100 تومان کسی پول نریزه که ناراحت میشم.

:ws3:

در ضمن کادو فقط همون پول باشه.اول پول را بریزید و بعدش بگید باهاش چی بخرم.من هم حتما قول میدم که همون چیزی که شما میخواهید را بخرم :ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ام...سلام :icon_redface:

دنیلو به نظر من پسریه:

عاشق مشروب و قلیون :banel_smiley_52:

مودب اما گاهی تند

راحت حرفشو می زنه

اعتقاداتش براش مهمه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

دنلیو پسر خوب و باسواد و قابل احترامیه

یه ذره به عرف جامعه و اعتقادات مردم هم احترام بذاره خیلی بهتر میشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
دنلیو پسر خوب و باسواد و قابل احترامیه

یه ذره به عرف جامعه و اعتقادات مردم هم احترام بذاره خیلی بهتر میشه

مرسی

ولی اعتقادات با خرافات متفاوت هست.درسته.

ایا شما احترام گذاشتن به خرافات را جایز میدونید.

ایا اینکه خرافات را نقد کنی و منکرش بشی.ایا احترام نگذاشتن هست.؟؟؟

این مساله توهین به مقدسات چه تعریفی داره.بر چه اساسی هست؟؟؟

جالب هست همین امروز من یک اخطار گرفتم تو باشگاه مهندسان

فقط به خاطر این جمله

یکی گفت که محمد ص باعث افتخار بشریت هست.

من هم دقیقا پرسیدم که لطفا کارهایی که ایشون انجام دادند و باعث افتخار بشریت هست را نام ببرید.بدون هیچ چیز اضافه ای و نه شکلکی و هیچی .اصلا واقعا قصدم سوال بود.

ولی اخطار گرفتم با تیتر توهین به مقدسات

یعنی با این جمله من به اعتقادات مردم و عرف جامعه بی احترامی کردم؟؟؟؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرسی

ولی اعتقادات با خرافات متفاوت هست.درسته.

ایا شما احترام گذاشتن به خرافات را جایز میدونید.

ایا اینکه خرافات را نقد کنی و منکرش بشی.ایا احترام نگذاشتن هست.؟؟؟

این مساله توهین به مقدسات چه تعریفی داره.بر چه اساسی هست؟؟؟

جالب هست همین امروز من یک اخطار گرفتم تو باشگاه مهندسان

فقط به خاطر این جمله

یکی گفت که محمد ص باعث افتخار بشریت هست.

من هم دقیقا پرسیدم که لطفا کارهایی که ایشون انجام دادند و باعث افتخار بشریت هست را نام ببرید.بدون هیچ چیز اضافه ای و نه شکلکی و هیچی .اصلا واقعا قصدم سوال بود.

ولی اخطار گرفتم با تیتر توهین به مقدسات

یعنی با این جمله من به اعتقادات مردم و عرف جامعه بی احترامی کردم؟؟؟؟

عزیز دل برادر

هر کس مسئول جهل خودشه و ما رسالتی نداریم که آدما رو اصلاح کنیم

شاید همین خرافه ای که به این شدت محکومش میکنیم حقیقیتی باشه و ما ندونیم

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نمیشناسم و تا حالا برخوردی نداشتم ولی از تحلیل کامل غایب شناخت پیدا کردم.:w16:

همین دیگه ! :hanghead:

آها یه چیز دیگه ، رک و صریح بودنش رو هم تحسین میکنم. :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نمیشناسم و تا حالا برخوردی نداشتم ولی از تحلیل کامل غایب شناخت پیدا کردم.:w16:

آخه وقتی پاچه ای در کار نیست،چرا پاچه خواری میکنی؟

الان شدی نخود هر آش؟:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آخه وقتی پاچه ای در کار نیست،چرا پاچه خواری میکنی؟

الان شدی نخود هر آش؟:icon_gol:

شاید یه روزی پاچه ای در کار آمد ! :4chsmu1:

آدم باید آینده نگر باشه :w58:

خودتی نخود :w13:

• Like 4
لینک به دیدگاه
danielo

با کسب اجازه از ایشان نظر خودم را در مورد ایشان البته با توجه به شخصیت مجازی که اینجا دارند عرض میکنم. شاید در دنیای واقعی کمی متفاوت باشند.

دانیلو انسانی است حساس , تیز بین , پر حرف , عاشق هیجانات ذهنی و پر جنب و جوش و اسراف گرا و ولخرج.

ایشان از خرافات و فال و رفتار های سنتی و عامیانه بیزار هست و تحمل این جور رفتار ها در آدمها رو نداره.

واقعیت گراست و هر منطقی را در صورت اثبات براحتی قبول میکند. بحث در مورد ناهمگونی های ارثی و فطری و رفتاری در خصوص جنس مخالف , س . K . س و همجنسگرایی رو دوست داره و این نوع مسائل را با هیجان خاصی تعقیب میکنه.

اعتقادش به قصه های دینی را که تبدیل به باور انسانها شده , منفی است و این نوع مباحث رو نمیتونه باور کنه و یکی از مخالفین سر سخت سنت گرایی و این نوع باور هاست.

عاشق مطالب علمی و آموزنده است ولی چون میدونه اینجا کسی از این مطالب استفاده نمیکنه , ترجیح میده این مطالب رو بشکل تاپیک نزنه.

اهل بحث و منطق هست ولی هر گاه طرف بحث برای اثبات گفته هاش متوسل به روایت و خطبه و این جور چیزا بشه , دیوونه میشه و انگیزه بحث رو از دست میده.

با اینکه اعتقادی به مبانی دینی بشکل دیگران نداره ولی انسان معتقد و مومنی است و با داشتن روابط عمومی قوی حتی میتونه با دشمنانش هم کنار بیاد.

اعتقاد به آزادی فکر و عمل داره و روشنفکری رو بسیار دوست داره. خودش هم میتونه مثل یه روشنفکر رفتار کنه بشرطی که محیط مناسب باشه.

دانیلو قادر هسا با هر تیپ و شخصیتی تا اونجا که قصدش رو داشته باشه کنار بیاد .

از انسانهای خرافی و پوچ گرا متنفره و با اونا سازش نمیکنه.

عاشق فیلمهای پر جذبه و شبه واقعی و مدرن هست . فیلمهایی رو دوست داره که دارای پیام برای مخاطب باشه.

از خود گذشته است و مهربان و حساس . ولی اگه ناراحت بشه دیگه شمر هم جلو دارش نیست. خدا نکنه تصمیمی بگیره والا به هر قیمت عملی میکنه.

پول و مادیات براش از درجه سوم اهمیت برخورداره . محیط های امن رو دوست داره و سعی میکنه همیشه جای پاشو محکم کنه بعد قدم بذاره.

میزان عشق و میزان نفرتش به یک اندازه است. رک و صریح است و ملاحظه گری رم دوست نداره.

خوب من تا همینقدر میدونستم. با تشکر : غایب

ممنون از تحلیل کاملت.

ولی اونهایی که قرمز هستند را حداقل میدونم که نیستم.اتفاقا برعکس هست

اونهایی که ابی کردم هم که کاملا درست هست

البته منکر بقیه متن نمیشم

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...