رفتن به مطلب

بدووو یه کمک حیاتی بکن،خدا خیرت بده !!

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان ، من یه برنامه نصب کردم هر کاری میکنم نوشته هاش خرچنگ غورباقه ای هست...

rk9zkrrz7gwogfd7xwmg.jpg

زبان ویندوز (ویندوزم 7 هست ) رو هم به persian تغییر دادم ولی بازم این مشکل هست...حالا باید چیکار کنم که درست بشه ؟ :ws44: :ws44:

pc9d7j6ktc4zfwvg5kvq.jpg

میزنم persian ولی ظاهرا عربی هست...

• Like 2
لینک به دیدگاه

افسانه جان شما فونت نرم افزارت نصب نیست معمولا باید روی خود نرم افزار باشه هنگام نصب ولی نمی دونم این چرا اینجوری شده

می تونی ی بار دیگه نصب کنی نرم افزار رو شاید درست بشه یا اینکه فونت فارسیش رو بگیری و جدا روی نرم افزار نصب کنی

• Like 2
لینک به دیدگاه
روی زبانهای عربی هم کار کردی گلم ؟

همشو امتحان کردم هیچ تغییری نکرد:ws37:

kdzoc09j6g4fjnjc26s3.jpg

افسانه جان شما فونت نرم افزارت نصب نیست معمولا باید روی خود نرم افزار باشه هنگام نصب ولی نمی دونم این چرا اینجوری شده

می تونی ی بار دیگه نصب کنی نرم افزار رو شاید درست بشه یا اینکه فونت فارسیش رو بگیری و جدا روی نرم افزار نصب کنی

قبلا رو ویندوز xp نصب كردم هیچ مشکلی نداشت.:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اسم نرم افزارتو کامل بگو چیه

نرم افزار جامع بانک سوالات و برگزاری آزمونهای کارشناسی ارشد-شرکت مهندسی عصر ارتباطات نوین.

• Like 1
لینک به دیدگاه
والا چی بگم اکثر نرم افزار ها روی ویندوز 7 مشکل دارن من خودم ی مدت سون نصب بود ولی دوباره xp نصب کردم

يعني هیچ راهی نداره؟:ws52:

فکر کنم مشکل از اینجاست....با اینکه زبان ویندوز رو persian میذارم ولی بازم عربیه...:ws37:

nn9rmnzd1anxqc08c3co.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

برو قسمت Administrative و توو قسمت Change System Location گزینه ی Persian رو انتخاب کن ببین چی میشه. . .

اگه پرشن انتخاب شده بود ، تغییرش بده به انگلیسی و تست کن دوباره

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

برو قسمت Administrative و توو قسمت Change System Location گزینه ی Persian رو انتخاب کن ببین چی میشه. . .

اگه پرشن انتخاب شده بود ، تغییرش بده به انگلیسی و تست کن دوباره

هوراااااا هوراااااا درست شد :shad::w42::w14:

اي ولللل مهندس:ws31:

دیگه کم کم میخواستم ویندوز xp نصب كنم،نجاتم دادی...:ws3:

b6ujtnqqih7dwmr95zmn.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...