غایب 4790 ارسال شده در 18 اسفند، 2010 به نظر شما ما چگونه میتونیم به خاطره ها یا خاطره انگیز ها تبدیل بشیم؟ 4
spow 44198 ارسال شده در 18 اسفند، 2010 کسی به فکرگلهانیست کسی به فکرماهی هانیست کسی نمی خواهد باورکندکه باغچه داردمی میرد که قلب باغچه درزیرآفتاب ورم کرده است که ذهن باغچه داردآرام آرام ازخاطرات سبزتهی می شود وحس باغچه انگار چیزی مجرداست که درانزوای باغچه پوسیده ست. حیاط خانه ماتنهاست..... من اززمانی که قلب خودراگم کرده است می ترسم من ازتصوربیهودگی این همه دست وازتجسم بیگانگی این همه صورت می ترسم مثل دانش آموزی که درس هندسه اش را دیوانه واردوست می داردتنهاهستم وفکرمی کنم که باغچه رامی شودبه بیمارستان برد من فکرمی کنم... من فکرمی کنم... من فکرمی کنم... وقلب باغچه درزیرآفتاب ورم کرده است وذهن باغچه داردآرام آرام ازخاطرات سبزتهی می شود. 7
غایب 4790 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2010 نظری ندارم خب برا چی باید به خاطره ها تبدیل بشیم ؟ شما متوجه مفهوم موضوع نشدی عزیزم. یکم باید فکر کنی ببینی چی دارم میگم. 1
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 چرا بايد خاطره بشيم ...اصلا مگه يه ادم ساده مي تونه خاطره بشه ؟؟؟
ارسال های توصیه شده