NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دلم واسه اون ساعت ویندوز 7 تنگ شده. 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دلم واسه اون ساعت ویندوز 7 تنگ شده. الهی دوستم ویندوزت چنده؟ بیا همه ساعتای ویندوز من بلا امیر داداشم......... 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ الهی دوستمویندوزت چنده؟ بیا همه ساعتای ویندوز من بلا امیر داداشم......... ویندوز 8:ws44: ساعت نداره. میشه بدی لپ آواتارتم گاز بگیرم؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ آری میدهم.......بفلما........ 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ویندوز 8:ws44:ساعت نداره. میشه بدی لپ آواتارتم گاز بگیرم؟ آخه گاز چراااااااا؟ چرا انقد خشونت؟؟!!! 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ آخه گاز چراااااااا؟چرا انقد خشونت؟؟!!! نه گاز ملایم. من لپ همه بچه های فامیلو یه بار گاز گرفتم.:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ نه گاز ملایم.من لپ همه بچه های فامیلو یه بار گاز گرفتم.:icon_pf (34): آخه گاز ملایمو شدید داره؟؟ گاز گازه دیگه!!:icon_pf (34): ای وای من آخه چرااااااااااا؟؟ تا وقتی که نوازش هست بوس هست دیگه گاز چرا؟؟ 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ آخه گاز ملایمو شدید داره؟؟گاز گازه دیگه!!:icon_pf (34): ای وای من آخه چرااااااااااا؟؟ تا وقتی که نوازش هست بوس هست دیگه گاز چرا؟؟ جوری که گریش نگیره دیگه. ببین یه قضیه روانیه. دقیقاً این قسمتی که تو شکل مشخص کردم. آخه چرا از این عکسا میذارید آدمو دق میدین. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ جوری که گریش نگیره دیگه.ببین یه قضیه روانیه. دقیقاً این قسمتی که تو شکل مشخص کردم. آخه چرا از این عکسا میذارید آدمو دق میدین. اینطور که طرف بیشتر روانش بهم میریزه بووووووووووووس بهتره هااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ Lockheed Martin SR-71 Blackbird این هواپیما محصول سال 1964 است و طول بال های آن به 17 متر و طول خود هواپیما به 32 متر می رسد. حداکثر سرعت آن به 3,200 کیلومتر بر ساعت رسیده و سقف پروازی آن 80,000 پا (25 کیلومتر) می باشد. بچه انقدر سرعتش بالاست که زمان جنگ سرد نیروهای شوروی تونستن شناساییش کنن ولی هیچ موشکی نداشتن که بتونه بهش برسه و سرنگونش کنه! رکورد سرعتش 3528KM/H هستش! انقدر سرعتش بالاست و حرارت تو بدنه اش بالا میره و به خاطر انبساط سوختش ازش خارج میشه و تا وقتی هم که برمیگرده آشیانه تا لحظه ای که سرد بشه همینجوری ازش سوخت خارج میشه. تو شکل هم معلومه. 19 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ ینی الان اصن انگار لپتاپ خودم نیستااااااااااا. دادم ویندوز رو عوض کرده اقاهه اصن یه وضعی. نمیتونم با این همه نظم کنار بیام 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده