Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام بچها و خدا حافظ....:icon_gol: این شتریه که رو همه میخوابه خواستم همین جا از همتون خداحافظی کنم و بگم .. اگه بدی دیدین حقتون بوده اگرم خوبییی دیدین اشتباهی شد..:w36: ما که رفتیم سربازی ولی تو روح اون بچهایی که معاف شدن نه جدی جدی بوس بوس داداشای گلم و :aghosh:واسه خواهراهم آرزوی پیدا کردن یه شوهر خوب ... خلاصه ما رفتیم....دوستون دارم:rose: this is my home i love u no andishan 27 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ به هر حال هر رفتی یه اومدی داره! به قول خودت, این شتره باز هم روت می خوابه !! پس تا اون موقع take care fellow 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ eeeeeee رفتی سربازی؟ اخی اخی... عب نداره 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ گفتی سربازی کردی کبابم البته تازه تموم شده ولی جز بدی چیزی نداشت موفق باشی آتروس جان. ایشالا که بهت سخت نگذره کی آش پشت پا میدی حالا؟ 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خوش به حالت منم سربازی میخوام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ای جانم.... به سلامت سرباز وطن :w410: 2 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام بچها و خدا حافظ....:icon_gol:این شتریه که رو همه میخوابه خواستم همین جا از همتون خداحافظی کنم و بگم .. اگه بدی دیدین حقتون بوده اگرم خوبییی دیدین اشتباهی شد..:w36: ما که رفتیم سربازی ولی تو روح اون بچهایی که معاف شدن نه جدی جدی بوس بوس داداشای گلم و :aghosh:واسه خواهراهم آرزوی پیدا کردن یه شوهر خوب ... خلاصه ما رفتیم....دوستون دارم:rose: this is my home i love u no andishan موفق باشی.... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ برو میگن سربازی ادمو مررررررررررد میکنه ان شاا... که سربازی خوبی داشته باشی خدا نگهدار لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آخییییییییییییییییییییییییییی....آتروس داری میری سربازی؟!!! عیبی نداره چش رو هم بذاری گذشته(به قول داداشم واسه شماها چش رو هم بذاریه ....) امیدوارم هر جا هستی شاد و موفق باشی....مظاوب خودت باش منتظریم که برگردی.... 2 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خوش به حالتمنم سربازی میخوام چرا؟ .... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام بچها و خدا حافظ....:icon_gol:این شتریه که رو همه میخوابه خواستم همین جا از همتون خداحافظی کنم و بگم .. اگه بدی دیدین حقتون بوده اگرم خوبییی دیدین اشتباهی شد..:w36: ما که رفتیم سربازی ولی تو روح اون بچهایی که معاف شدن نه جدی جدی بوس بوس داداشای گلم و :aghosh:واسه خواهراهم آرزوی پیدا کردن یه شوهر خوب ... خلاصه ما رفتیم....دوستون دارم:rose: this is my home i love u no andishan خداحافظ ....... خوش یگذره ..... نامه بده ... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ چرا؟ .... خب حال میده تفنگ دستت بگیری ...بُدویی ... ازین کارای هیجان انگیز بکنی و........ 2 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خب حال میده تفنگ دستت بگیری ...بُدویی ... ازین کارای هیجان انگیز بکنی و........ :4chsmu1: حال میده! 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اگر میدونستم تو این یه دقیقه اینقدر تحویلم میگیرین زود تر خودم رو لوس میکردم قربون همتون بشم آش پشت پا بخوام بدم باید برم از مادر بپرسم چون واسه هرکی تا حالا آش پشت پای سربازی درست کردن طرف برگشته آش خودش و خورده محمد جان ممنون بخاطر مدیریتت و بخاطر همه زخمتات از بقیه ام حلالیت میخوام اگه حرفی حدیثی بوده به بزرگیتون ببخشید :rose: بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــای 8 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام سلام به سلامتی آتروس بزرگ من و بچه ها که نتونستیم درستت کنیم :w00:برو سربازی :banel_smiley_52: مــــــــــــــــرد برگرد:167: ما هم اینجا می شینیم منتظر تو هم هی آش بخول :banel_smiley_52: :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ کلاً خاصیت آش پشت پا همینه بعداً خبر بده کجا افتادی 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اوووووووووووووووخی چخد گناه دارینا برو بسلامت ایشالا روزیه پسرای دیگه انجمن بشه این ادمین کم بوده باید 1 سال اضاف خدمت میخورد من مطمئنم یه اشتباهی شده 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم چون لیسانس داری جای دور نندازنت ولی به هرحال امیدوارم خوش بگذره موفق باشی :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خوش به حالتمنم سربازی میخوام :brodkavelarg:.. ایشاله قسمت بشه با هم بریم 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آتروســــــــــــــــــــــــس کجا میخوای بری......ایشاله قطع نخاع بشی..... .که معاف بشی نری خدمت:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده