رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره 21...zzahra عزیز

ارسال های توصیه شده

كاربر ويژه تالار کامپیوتر

vip%20member.png

star1.gifstar1.gifstar1.gifstar1.gifstar1.gifstar1.gifstar1.gifstar1.gifstar1.gifstar1.gif

مهندسی کامپیوتر

نرم افزار

حسم مي گه يه دختر مهربونو و دوست داشتني هستش

يه غم خيلي خيلي كوچولو داره

اما شاد و خندونه و هيچ وقت خنده از رو لباش نمي ره

در كل دختر نازي هست

:w16::w16::icon_gol::icon_gol:

مرسی از حضورت لاچین جون:aghosh::4uboxsmiley:

چی بگم خب ؟؟ والا یکی دوباری تو پروف سمنو با هم دویدیم th_running1.gif ... اون موقع چون مشغول نرمش بودیم من زیاد چیزی از رفتار و شخصیتش نفهمیدم ... ولی خب خیلی جدی بود ... هر چی میگفتمم گوش میداد ... ولی سمنو خیلی ازش برام تعریف کرده و گفته که اگه 4تا ادم خوب باشن به غیر از اون 3تاش که خودمم 4chsmu1.gifیکیشم همین زهرا خانومه.

خیلی باحال گفتی فنجون دمت گرررررم:ws28::ws28::ws28:

اِو! سمن اینارو گفته؟:ws38:اون که اصن تحویل نمی گیره،سلام می کنیم،دو روز بعد جواب می ده:whistle:

به قول هیلدا

زهرا فقط یدونست ... اونم واسه نمونست :ws3:

بقیه کلی چیز گفتند

نمدونم چی بگم دیگه:icon_pf (34):

ایششششششش:banel_smiley_4:

انتقاد کن میلااااد

:ws28::ws28:

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 71
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ام زهراااااااااا

تا اونجایی که من پست هاشو خوندم خیلی منطقیه...

محترم

به حرف بقیه احترام می ذاره.

خانوم

مودب.

همینا دیگه...

موفق باشی گلم

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی باحال گفتی فنجون دمت گرررررم:ws28::ws28::ws28:

اِو! سمن اینارو گفته؟:ws38:اون که اصن تحویل نمی گیره،سلام می کنیم،دو روز بعد جواب می ده:whistle:

بابا مگه سمنو نمیشناسی ؟ با دست پس میزته با پا پیش میکشهhanghead.gif ... الان من بهش سلام میکنم عمرا تا دو هفته دیگه هم جواب نمیده ولی من که میدونم چقدر واسه من بیقراره که ... اصولا سمنو وقتی منو میبینه از خود به خود میشه زبونش میگیره نمیتونه جواب بده4chsmu1.gif .. مطمئنم با توام همینطوره ... ولی خب سمنو کلا با سلام کردن میونه خوبی نداره به دل نگیر ...مهم اینه که پشت سرت کلی ازت تعریف میکنه Laie_7.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
بابا مگه سمنو نمیشناسی ؟ با دست پس میزته با پا پیش میکشهhanghead.gif ... الان من بهش سلام میکنم عمرا تا دو هفته دیگه هم جواب نمیده ولی من که میدونم چقدر واسه من بیقراره که ... اصولا سمنو وقتی منو میبینه از خود به خود میشه زبونش میگیره نمیتونه جواب بده4chsmu1.gif .. مطمئنم با توام همینطوره ... ولی خب سمنو کلا با سلام کردن میونه خوبی نداره به دل نگیر ...مهم اینه که پشت سرت کلی ازت تعریف میکنه Laie_7.gif

:banel_smiley_4: پیشته بابا چفتتووووووووووووووووووووووووووووووووووون ایشششششششش

بخورین کیش میشششششششششششش:4chsmu1:

من کی جواب سلام ندادن آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا واسه دختر مردم حرف در میارین .:w00::persiana__hahaha::persiana__hahaha:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو کی جواب دادی خب که الان بتونیم جلو در و همسایه سرمونو بالا بگیریم بگیم دخترمون سلام بلده ؟؟؟ vahidrk.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام...من که این دوست گلمون و زیاد نمیشناسم:icon_redface: ولی خوشحال میشم از دوستای خوبم باشه:w16::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

مرسی که اومدی قربونت:flowerysmile:

ممنون از دعوتتون

:icon_gol:

من راسـتش اصلا

نمیشناسم امیدوارم

موفق باشن.........

مرسی زنده باشید:icon_gol:

سلام...

زهرا که م:rose:علومه دیگه همه میدونن چقد گله...

هم مهربونه هم نازه هم خوش اخلاق ....

من بهش میگم جوجو خیلیم بهش میاد....:ws37:

همسایه هم که هست دیگه بدجوری خاطرش عزیزه:girl_in_dreams:

دوسش دارم هوارتا....:aghosh:

بههههههههههههههههه هیلدا جون لطف داری تو:dancegirl2:

توم یه کوچولو جوجوییا :4chsmu1:

مرسی عزیز دلم لطفیدی همسایه

انتقاد ندارینگ؟:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ام زهراااااااااا

تا اونجایی که من پست هاشو خوندم خیلی منطقیه...

محترم

به حرف بقیه احترام می ذاره.

خانوم

مودب.

همینا دیگه...

موفق باشی گلم

مرسی مهناز عزیزم

خیلی لطف کردی اومدی.قربونت:wubpink:

واییی خیلی باحالی فنجون کلی خندیدم از دستت:ws28::ws28::ws28:

ایششششششش خودت در جریان نیستی،من و فنجون می دونیم:ws3:

سمن به خودت بیا!

این کارا زشته

آخر عاقبت نداره هاااا:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
zzahra ی عزیز از جمله کاربران بسیار کوشا و فعال این سایت هست. ایشان همیشه سعی میکنند تا مطالبی رو که به دید مثبت کاربران کمک کند مطرح کنند و در این راه بسیار هم موفق هستند. تاپیکهای دارای مفهوم عمیق را بخوبی میخونند و نظراتی هم که میدهند همواره راهگشا و تامل بر انگیز هست. بطور کلی با ظاهر کاربران کاری ندارند ولی طالب دهنیت های پر شور و تیز و حساس هستند. در طی گفتگو هایی که با ایشان داشتم مشوق من بودند و راهنمائیهای موثری هم برایم داشته اند. من همیشه تاپیکهای ایشان را میخونم و لذت میبرم. موضوعاتی که مطرح میکنند برای پنجره های ذهنم افق های تازه ای را باز میکند. در انتخاب موضوع وسواس خاصی دارند و همیشه مطالب را با دقت انتخاب میکنند. احساس من اینست که اگر سطح طلب و خواست کاربران فاخر شود ایشان میتوانند مطالب بسیار پر بار تر را هم در تاپیکهاشون بگنجانند. یعنی این ظرفیت را همواره دارند. من با طرز تفکر و اندیشه و خط سیر افکارشان بسیار موافق هستم و برایشان آرزوی شادی و موفقیت مینمایم. :icon_gol:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
zzahra ی عزیز از جمله کاربران بسیار کوشا و فعال این سایت هست. ایشان همیشه سعی میکنند تا مطالبی رو که به دید مثبت کاربران کمک کند مطرح کنند و در این راه بسیار هم موفق هستند. تاپیکهای دارای مفهوم عمیق را بخوبی میخونند و نظراتی هم که میدهند همواره راهگشا و تامل بر انگیز هست. بطور کلی با ظاهر کاربران کاری ندارند ولی طالب دهنیت های پر شور و تیز و حساس هستند. در طی گفتگو هایی که با ایشان داشتم مشوق من بودند و راهنمائیهای موثری هم برایم داشته اند. من همیشه تاپیکهای ایشان را میخونم و لذت میبرم. موضوعاتی که مطرح میکنند برای پنجره های ذهنم افق های تازه ای را باز میکند. در انتخاب موضوع وسواس خاصی دارند و همیشه مطالب را با دقت انتخاب میکنند. احساس من اینست که اگر سطح طلب و خواست کاربران فاخر شود ایشان میتوانند مطالب بسیار پر بار تر را هم در تاپیکهاشون بگنجانند. یعنی این ظرفیت را همواره دارند. من با طرز تفکر و اندیشه و خط سیر افکارشان بسیار موافق هستم و برایشان آرزوی شادی و موفقیت مینمایم. :icon_gol:

مرسی که وقت گذاشتید و نوشتید.ممنون عزیز:rose:

خیلی شرمنده کردید بابا!این که همش شد تعریف...

خودم خیلی دوست دارم واقعا اون چیزی باشم که شما گفتین،ولی خوب هیچ آدمی بی عیب نیست،مسلما منم عیب هایی دارم ولی شاید محیط اینجا و یا برخوردها جوری بوده که عیب های من رو نشون ندادن

خیلی جالبه برام که اینو گفتین:

بطور کلی با ظاهر کاربران کاری ندارند ولی طالب دهنیت های پر شور و تیز و حساس هستند.

دقیقا همین طوره!ولی شما اینو از کجا فهمیدین؟:JC_thinking:

بازم خیلی خیلی ممنونم از نظر لطفتون:flowerysmile:

انتقادی ندارید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
واییی خیلی باحالی فنجون کلی خندیدم از دستت:ws28::ws28::ws28:

باحالی از خودتونه ززهرا جونم ... من فقط هسته درونی سمنو رو برات شکافتم

ایششششششش خودت در جریان نیستی،من و فنجون می دونیم:ws3:

سمن به خودت بیا!

این کارا زشته

آخر عاقبت نداره هاااا:ws3:

راست میگه دیگه سمنو ... تا بسشتر نشکافتمت به خودت بیا سلامشو جواب بده balloons.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی که وقت گذاشتید و نوشتید.ممنون عزیز:rose:

خیلی شرمنده کردید بابا!این که همش شد تعریف...

خودم خیلی دوست دارم واقعا اون چیزی باشم که شما گفتین،ولی خوب هیچ آدمی بی عیب نیست،مسلما منم عیب هایی دارم ولی شاید محیط اینجا و یا برخوردها جوری بوده که عیب های من رو نشون ندادن

خیلی جالبه برام که اینو گفتین:

دقیقا همین طوره!ولی شما اینو از کجا فهمیدین؟:JC_thinking:

بازم خیلی خیلی ممنونم از نظر لطفتون:flowerysmile:

انتقادی ندارید؟

اگه داشتم عرض میکردم. ممنونم.:icon_gol:

هیچ انتقادی ندارم.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...