afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ شناخت زیادی ندارم .......... اما دختر خوبیه ، و فعالیت مفیدی در بخش کامپیوتر داره 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ ممنون واسه دعوتت ناناسی... راستش زیاد برخورد نداشتم... اما تا اونجایی که فهمیدم دست به قلمش خوبه... احساساتشو راحت تو غالب نوشته بیان میکنه... منطقی و انتقاد پذیر هم هست.... رنگ منفشم دوس میداره.... آخه همیشه با منفش تایپ میکنه... هیش بدی هم ندیدم ازت....که بخوام انتقاد کنم عسلی... من همینا رو میدونم دیده... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ دختر خوبیه مرسی تحلیل سنگین و دقیقی بود... 8 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ دختر خوبیه :shame: شرمنده کردی منو!من خیلی اذیتت کردم.ببخشینگ شناخت زیادی ندارم .......... اما دختر خوبیه ، و فعالیت مفیدی در بخش کامپیوتر داره ممنون عافا جون.لطف داری تو.مرسی از حضورت:4uboxsmiley: ممنون واسه دعوتت ناناسی... راستش زیاد برخورد نداشتم... اما تا اونجایی که فهمیدم دست به قلمش خوبه... احساساتشو راحت تو غالب نوشته بیان میکنه... منطقی و انتقاد پذیر هم هست.... رنگ منفشم دوس میداره.... آخه همیشه با منفش تایپ میکنه... هیش بدی هم ندیدم ازت....که بخوام انتقاد کنم عسلی... من همینا رو میدونم دیده... قربونت هدا جونی خیلی لطف کردی اومدی آره تو دفتر خاطراتمم همش با بنفش می نویسم:4chsmu1:! بازم مرسیییییییی:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مرسی تحلیل سنگین و دقیقی بود... آره واقعا خیلی نکات ریزی توش نهفته بود!! یه جاهاییشو به زبان ایهام گفته بود و یه جاهایی اشاراتی داشت که فقط خودم متوجه می شدم و خودش 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ آره واقعا خیلی نکات ریزی توش نهفته بود!! یه جاهاییشو به زبان ایهام گفته بود و یه جاهایی اشاراتی داشت که فقط خودم متوجه می شدم و خودش :ws28: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ سلام...من که این دوست گلمون و زیاد نمیشناسم ولی خوشحال میشم از دوستای خوبم باشه:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از دعوتتون من راسـتش اصلا نمیشناسم امیدوارم موفق باشن......... 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: مرسی تحلیل سنگین و دقیقی بود... خواهش میکنم 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ زهرا دختر خوبی است ... او همیشه درس هایش را میخواند .... او به پدر و مادر خود احترام می گذارد... زهرا حرف نداره .... همین 8 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ كاربر ويژه تالار کامپیوتر تاریخ عضویت: 27-05-2010 محل سکونت: تهران نوشته ها: 800 مهندسی کامپیوتر نرم افزار تشکر: 3,600 تشکر شده: 2,042 بار در 638 پست امتیاز:2082 به نظر دوست داشتنی و آروم میاد ... البته من زیاد برخورد نداشتم اما دوستش میداریم 3 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خیلی ی ی ی خانووووووووووومه من که یه کم دیدمش.. با انرژی و خوش برخورد.. 3 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ كاربر ويژه تالار کامپیوتر تاریخ عضویت: 27-05-2010 محل سکونت: تهران نوشته ها: 800 مهندسی کامپیوتر نرم افزار تشکر: 3,600 تشکر شده: 2,042 بار در 638 پست امتیاز:2082 حسم مي گه يه دختر مهربونو و دوست داشتني هستش يه غم خيلي خيلي كوچولو داره اما شاد و خندونه و هيچ وقت خنده از رو لباش نمي ره در كل دختر نازي هست :w16::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ زهرا دختر خوبی است ... او همیشه درس هایش را میخواند .... او به پدر و مادر خود احترام می گذارد... زهرا حرف نداره .... همین مرسینگ!! كاربر ويژه تالار کامپیوتر تاریخ عضویت: 27-05-2010 محل سکونت: تهران نوشته ها: 800 مهندسی کامپیوتر نرم افزار تشکر: 3,600 تشکر شده: 2,042 بار در 638 پست امتیاز:2082 به نظر دوست داشتنی و آروم میاد ... البته من زیاد برخورد نداشتم اما دوستش میداریم خیلی ممنون عزیزم:flowerysmile: خیلی ی ی ی خانووووووووووومهمن که یه کم دیدمش.. با انرژی و خوش برخورد.. مرسی ملیحه جوووووووووووونم:w70: توم خیلی خانومی دوست جدیدم:w70: 3 لینک به دیدگاه
Fenjoon 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ چی بگم خب ؟؟ والا یکی دوباری تو پروف سمنو با هم دویدیم ... اون موقع چون مشغول نرمش بودیم من زیاد چیزی از رفتار و شخصیتش نفهمیدم ... ولی خب خیلی جدی بود ... هر چی میگفتمم گوش میداد ... ولی سمنو خیلی ازش برام تعریف کرده و گفته که اگه 4تا ادم خوب باشن به غیر از اون 3تاش که خودمم یکیشم همین زهرا خانومه. 8 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ چی بگم خب ؟؟ والا یکی دوباری تو پروف سمنو با هم دویدیم ... اون موقع چون مشغول نرمش بودیم من زیاد چیزی از رفتار و شخصیتش نفهمیدم ... ولی خب خیلی جدی بود ... هر چی میگفتمم گوش میداد ... ولی سمنو خیلی ازش برام تعریف کرده و گفته که اگه 4تا ادم خوب باشن به غیر از اون 3تاش که خودمم یکیشم همین زهرا خانومه. :jawdrop::ws28: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ به قول هیلدا زهرا فقط یدونست ... اونم واسه نمونست بقیه کلی چیز گفتند نمدونم چی بگم دیگه:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ چی بگم خب ؟؟ والا یکی دوباری تو پروف سمنو با هم دویدیم ... اون موقع چون مشغول نرمش بودیم من زیاد چیزی از رفتار و شخصیتش نفهمیدم ... ولی خب خیلی جدی بود ... هر چی میگفتمم گوش میداد ... ولی سمنو خیلی ازش برام تعریف کرده و گفته که اگه 4تا ادم خوب باشن به غیر از اون 3تاش که خودمم یکیشم همین زهرا خانومه. :ws28: 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ سلام... زهرا که م:rose:علومه دیگه همه میدونن چقد گله... هم مهربونه هم نازه هم خوش اخلاق .... من بهش میگم جوجو خیلیم بهش میاد.... همسایه هم که هست دیگه بدجوری خاطرش عزیزه:girl_in_dreams: دوسش دارم هوارتا....:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده