zahra22 19501 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 :4564: کسی اینجا به بدبختی من هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هم شنبه هم 2 شنبه تحویل پروژه داررررررررررم 2 شبه فقط 4 ساعت خوابیدمممممممممم....:sad0: 6
سـارا 20071 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 به به...باز آخر ترم شد و بی خوابی معمارا شروع شد... استرس ها شروع شد !! غرغر ها شروع شد!! من یکی که خیلی غر می زنم اینجور مواقع 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 اسفند، 2011 شماها چطور میتونیین فقط 1 ساعت ؛ یا 4 ساعت در طول 24 ساعت بخوابین ؟ من چرا نمیتونم من اگه کمتر از 7 ساعت بخوابم فشارم میوفته و حتما باید برم سرم بزنم و.... از 2 هفته دیگه امتحانا و تحویل پروژه هام شروع میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3
سـارا 20071 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 منم اکثر شبا 3 تا 5 ساعت ممکنه فقط بخوابم اما حتما باید بعد ناهار 1 یا 2 ساعت بخوابم وگرنه سردرد شدید میگیرم...اگه بخوابم راحت می تونم شب بیدار بمونم البته امشب استراحت دادم که همش اینجا پلاسم 4
*mini* 37778 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 من الان 1 هفتست که اصلا نمیدونم میخوابم...نمیخوابم...اصن چند ساعت میخوابم فقط میدونم وقتی سرمو بلند میکنم هوا روشن شده همه یکی یکی بیدار میشن و میگن " تو هنوز نخوابیدی؟؟" ساعت 11 بیدار بشم دیگه نمیخوابم تا 8 صبح فرداش..... این ریختی:putertired: ولی خدایی معجزه میکنه----------->:mornincoffee: خدارو شکر پروژشو تحویل دادم رفت...خدا به داد مرمتو پروژش برسه :icon_pf (34): اینقد که از مرمت میترسم از طرح نمیترسم:icon_pf (34): 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 من خانمم همیشه بهم میگفت تا بوی امتحان به مشامت نخوره دست به کار نمیشی. 4
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 من خانمم همیشه بهم میگفت تا بوی امتحان به مشامت نخوره دست به کار نمیشی. من خودم برق که می خوندم خدایی برای درسایی که دوست نداشتم شب امتحانی بودم ...اما معماری....اصلا" نمی شه شب امتخانی بود....همش رو باید طول ترم کار کنیم 5
.FatiMa 36559 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 نگران نباشین همه تون امتحاناتونو خوب می دین :hapydancsmil: 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 یکی منو بفرسته برم سر کارم دیگه .نمیدونم چرا نمی رم برو سر کارت 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 منم اکثرا میرسه دقیقه 90آخه همش میفکرم که خوب کاری نمونده مثلا با خودم میگم فقط باید نما بزنم و اون قسمت پلان و اصلاح کنم و پرسپکتیو ،چیزی نیست که بعد که شروع میکنم میگم وای باید نما بزنم اون قسمته پلانم اصلاح کنم،پرسپکتیوشم هست وااااای چقد کار:banel_smiley_52: دقیقا مثل من هر ترم هم توبه میکنم که این باره اخرمه اما نمیشه 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 دقیقا مثل من هر ترم هم توبه میکنم که این باره اخرمه اما نمیشه من الان تو همین وضعیتم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 من پنجشنبه تحویل پروژه دارم؛کلی کارام مونده؛ همش هم مهمون میاد نمیتونم کار کنم؛ میدونم وقت کم میارم
*mini* 37778 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 من یکی از شدید ترین دقیقه 90 هامو گذرووندم 20 بهمن 2 تا تحویل پروژه همزمان..... طرح 2 و مرمت ابنیه.....یکی طبقه 4 یکی طبقه 2 توو خونه هم یه دستم به شیتهای راندو مرمت بود.....یه دستم به شیتهای طرح 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 من بدترین تحویلهامو تو دوره کارشناسی خصوصا طرح پنجم داشتم به قول بعضی ها خیلی دیر طرحم اومد. یعنی حدودا اواخر اردیبهشت بود که من تازه طرحم مورد تایید استاد قرار گرفت و فک کنید علاوه بر طراحی واحد های همسایگی باید 500 تا واحد مسکونی رو با طراحی داخلی واسه 2 ماه بعدش آماده میکردم. اونم با 4 تا نما برش طولی و عرضی... ببینید دیگه من چی کشیدم. اون موقع هم تو خوابگاه بودم سیستم هم نداشتم. امتحاناتو تا بدم 1ماه موند تا تحویلم. دیگه شب آخر مثل اموات شده بودم. اما واقعا اون طرحمو دوس داشتم. :hapydancsmil: یکی هم طرح 1 دوره کاردانی ام بود که شب تحویل خواهرم نشسته بود کارمو پاسپارتو میکرد. هنوزم یادم میافته خنده ام میگیره 1
ارسال های توصیه شده