Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام یه همه. الان من دارم رو پروژه ی آخر ترمم کار می کنم و 4 شنبه تحویل دارم. همیشه یه سئوال برام پیش میاد و اون هم اینکه: چرا ما معمارا( دانشجوها) دقیقه 90 ای هستیم؟ هممون همیشه شب تحویل پروژه تا صبح بیداریم آخرشم یه جای کارمون لنگه.... شمام اینجوری هستید؟ دلیلش چیه به نظرتون؟ پ.ن: یه جا داشتم خاطرات شب تحویل رو می خوندم...یه بنده خدایی نوشته بود تا تو فرودگاه دنبال استادش رفته برای تحویل پروژه 22 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من خیلی اینطوری نیستم ولی بعضی وقتا پیش میاد دیگه :icon_pf (34): مهنازم کارتو تحویل دادی اینجا هم بذار استفاده کنیم عسلم 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من حتی اگه زودم کارمو انجام بدم دوباره میشینم روش کار میکنم که استاد روش ایراد نگیره.............. همیشه هم تنبلی نیست گاهی پیش میاد واسه یک کار صبر میکنی بلکه ایده جالب تری به ذهنت برسه وطراحای دیگرو ببنی هرچند که بیشتر اوقات همون قبلیه تحویل داده میشه:persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
chavil 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ یکی از دوستای من که رشتش معماری شهرسازی دقیقه 90 تازه منتظر وقت اضافه میشینه. یک هفته بعد از دوستاش پروژه هاشو می بره در خونه استاد 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ منم اکثرا میرسه دقیقه 90 آخه همش میفکرم که خوب کاری نمونده مثلا با خودم میگم فقط باید نما بزنم و اون قسمت پلان و اصلاح کنم و پرسپکتیو ،چیزی نیست که بعد که شروع میکنم میگم وای باید نما بزنم اون قسمته پلانم اصلاح کنم،پرسپکتیوشم هست وااااای چقد کار:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ دقیقه 90 که خوبه. بعضیا وقت اضافه هم واسشون جواب نمیده و به ضربات پنالتی هم میکشه کارشون 8 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ دقیقه 90 که خوبه. بعضیا وقت اضافه هم واسشون جواب نمیده و به ضربات پنالتی هم میکشه کارشون محمد جان خیلی ها هم هستن که روی ضربات پنالتی هم می بازند و تحویل پروژه رو می زارن برای ترم بعد (بازی برگشت):ws28::ws28:. :w410::w410::w410: 3 لینک به دیدگاه
شاهمردان زاده 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام در مورد بررسی اثر شیار روغن در یاتاقان های لغزشی در حد پایان نامه اگه دارین برام بفرستین لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلامدر مورد بررسی اثر شیار روغن در یاتاقان های لغزشی در حد پایان نامه اگه دارین برام بفرستین :w58: 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ سلامدر مورد بررسی اثر شیار روغن در یاتاقان های لغزشی در حد پایان نامه اگه دارین برام بفرستین :jawdrop::ws52::ws52::jawdrop: واسه دقیقه نود می خوای یا واسه ترم بعد 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ شبای تحویل پروژه دارن کم کم نزدیک می شن و دارم دوندگی های روز آخر و اتاق شلوغ پلوغمو از الان تصور میکنم ولی من نمیدونم چرا تو زمانبدی کارام اشتباه می کنم همش...میشینم برنامه ریزی می کنم تو یه روز مثلا یه سری کارای پروژه رو انجام بدم اما نمیدونم چرا عقب میمونم..و اینطوری می شه که شب آخر.....:icon_pf (34): ولی این ترم واسه تحویل موقت طرح ، روز آخر کاملا کارام تموم شده بود و اولین بار بود که اینطوری می شد.امیدوارم آخرین بار هم نباشه 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ فک کن من فقط دو هفته برای تحویل طرحم وقت دارم :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ فک کن من فقط دو هفته برای تحویل طرحم وقت دارم :banel_smiley_52: به ما که گفتن یه هفته الی 10 روز بعد از آخرین امتحانتون 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ به ما که گفتن یه هفته الی 10 روز بعد از آخرین امتحانتون ما اولین امتحانمون طرحمونه آخریش پایان نامه! 23 خرداد تحویل دارم حجمم در نمیاد واقعا سنگینه کلافه م کرده :w00: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ ما اولین امتحانمون طرحمونه آخریش پایان نامه!23 خرداد تحویل دارم حجمم در نمیاد واقعا سنگینه کلافه م کرده :w00: وایییییییییی چیزی نموندهههههه :icon_pf (34): موفخ باشی عزیزممممممممم :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ وایییییییییی چیزی نموندهههههه :icon_pf (34):موفخ باشی عزیزممممممممم :flowerysmile: اهوم میسی گلم تو بیشتر 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها من همیشه پروژه طرحم دقیقه نودی می شد اما این ترم صبح تحویل پروژه ، تقریبا آزاد بودم.فقط خورده کاری های ماکتم مونده بود که اونم وقتی نگرفت.و با خیال راحت پروژه رو بردم دانشگاه 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من اولین تحویل پروژم انقد خاطره ی بدی از خوش ب جا گذاشت ک از اول ترم دنبال کارای آخر ترمم 23 ساعت کامل نخوابیدم واسه ساخت 1:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ از پری روز صبح بیدار بودم تا دیشب ساعت 10 :imoksmiley: البته وسطش 1 ساعتی یه کم خوابیدم.....40 ساعت بیداری 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ فک کن من فقط دو هفته برای تحویل طرحم وقت دارم :banel_smiley_52: آخی یادش بخیر از پری روز صبح بیدار بودم تا دیشب ساعت 10 :imoksmiley: البته وسطش 1 ساعتی یه کم خوابیدم.....40 ساعت بیداری برو یه کم بخواب :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده