رفتن به مطلب

مسابقه ي بهترين تصاوير مهندسي پزشكي-راند دوم :دي

كدوم تصوير رو انتخاب ميكنين؟  

26 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. كدوم تصوير رو انتخاب ميكنين؟

• 3
    • 5
    • 2
    • 1
    • 3
    • 3
    • 1
    • 2
    • 1
    • 5

ارسال های توصیه شده

اينو من قبلا" ديده بودم خيلي شگفت انگيزه ! :ws37:

البته فك كنم هنوز به مرحله ي توليد انبوه نرسيده باشه ، نه ؟ :ws52:

چرا دوست من تولید شده. پزوفسور استفان هاوکینگ از یکی از همینا استفاده می کنه و تازه اون انتقال صوت هو انجام میده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 60
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم به تصویر شماره 3 رای دادمممم

خیلی باید جالب باشه و همین طور هم کارامدتر

ممنون از توضیحاتت اوریون جان.. واقعا خوب بود:flowerysmile:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ممنون از دقت نظرتون و البته با اجازه ی عزیزان صاحب تاپیک تقاضا دارم با توجه به قوانین تالار با گفتن بیانات کمی تند منجر به کدورت هم دیگه نشیم. من واقعا تشکر می کنم. فضای آرام برای بیان ایده ها بهتر از فضای نا آرام برای فرار از ایده هاست.

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا دوست من تولید شده. پزوفسور استفان هاوکینگ از یکی از همینا استفاده می کنه و تازه اون انتقال صوت هو انجام میده.

فك كنم منظور ايشون توليد انبوه براي بيماران عادي بود.

پروفسور هاوكينگ كه بحثشون جداست. ايشون هميشه چندين قدم جلوترن.:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

منم به تصویر شماره 3 رای دادمممم

خیلی باید جالب باشه و همین طور هم کارامدتر

ممنون از توضیحاتت اوریون جان.. واقعا خوب بود:flowerysmile:

من كه كاري نكردم :hanghead:

دوستان عزيز عكساي خيلي زيبا و پرباري فرستادن

از اونا تشكر مي كنيم :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون از دقت نظرتون و البته با اجازه ی عزیزان صاحب تاپیک تقاضا دارم با توجه به قوانین تالار با گفتن بیانات کمی تند منجر به کدورت هم دیگه نشیم. من واقعا تشکر می کنم. فضای آرام برای بیان ایده ها بهتر از فضای نا آرام برای فرار از ایده هاست.

ممنون دوست عزيز ولي وافن خودش اون نظر رو راجع به سيب داده بود و الآن داشت شكسته نفسي ميكرد كه بد برداشت شد. :ws3:

در واقع با خودش بود :ws17:

ممنون از نظر خوبتون :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

همه ی دستآورد ها بی نظیره. من روی دو مورد سوال دارم که تقاضای پاسخ گویی نیز همراهشونه:

1- تصویر آخر به نظر شما بیشتر یک گرافیک یا دستآورد پزشکی-مهندسی؟

2- فکر می کنم یکی از پر محور ترین فضاهای ایده پردازی در دنیای مهندسی همین زمینه پزشکیست؟ البته این نظر شخصی بنده هست، ولی تا اونجا که بررسی های بنده نشون میده مهندسی بسیار نزدیک به عملی هستش مهندسی پزشکی و با علم روز در گیره درست نیست؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
همه ی دستآورد ها بی نظیره. من روی دو مورد سوال دارم که تقاضای پاسخ گویی نیز همراهشونه:

1- تصویر آخر به نظر شما بیشتر یک گرافیک یا دستآورد پزشکی-مهندسی؟

2- فکر می کنم یکی از پر محور ترین فضاهای ایده پردازی در دنیای مهندسی همین زمینه پزشکیست؟ البته این نظر شخصی بنده هست، ولی تا اونجا که بررسی های بنده نشون میده مهندسی بسیار نزدیک به عملی هستش مهندسی پزشکی و با علم روز در گیره درست نیست؟

ممنون دوست عزيز :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

در وقع براي مسابقه محدوديتي قرار داده نشده. بلكه براي اينكه دوستاني كه رشته هاشونم فرق داره از مسابقه لذت ببرن و در كنارش بتونيم از هم ياد بگيريم، خوبه كه يه سري تصاوير هم از ديد ديگه اي به اين قضيه نگاه كنن.

مثلا همين تصوير 10 قلب رو خيلي زيبا نشون داده و خلاقيتي كه توي اتصال دريچه ها به اون وسيله ي موسيقي نشون داده واقعا جالب و قابل تحسينه.

در مورد سوال دوم هم بايد بگم به نظر منم درسته.

توي علوم مهندسي خيلي سعي ميشه از سيستم هايي كه توي خود طبيعت وجود داره استفاده بشه تا به بهترين حالت براي طراحي ها برسيم.

مثل كاري كه براي هواپيما و الگوبرداري از پرندگان انجام ميشه. به همين خاطر ايده هاي بسيار جالبي رو ميشه از اين طريق ارائه كرد.

طبيعت هميشه بهترين راه رو پيدا مي كنه. اگه توي صنعت هم به اين سمت پيش بريم خيلي زود تر مي تونيم پيشرفت كنيم و توي مهندسي پزشكي به اين مسئله توجه خيلي زيادي شده.

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاملا درست میفرمایید شما...

البته بنده مطمئنم اون فرد دچار کدورت نمیشه... وگرنه هرگز اجازه ی چنین گستاخی هایی رو به خودم نمیدادم... :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ممنون دوست عزيز ولي وافن خودش اون نظر رو راجع به سيب داده بود و الآن داشت شكسته نفسي ميكرد كه بد برداشت شد. :ws3:

در واقع با خودش بود :ws17:

ممنون از نظر خوبتون :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

کاملا درست میفرمایید شما...

البته بنده مطمئنم اون فرد دچار کدورت نمیشه... وگرنه هرگز اجازه ی چنین گستاخی هایی رو به خودم نمیدادم... :hanghead:

من رو می بخشی عزیز بزرگوار. بنده به نادانی خودم واقف شدم و البته بدون اشاره به جنابعالی به صورت کلی عرض کردم.:ws41:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من رو می بخشی عزیز بزرگوار. بنده به نادانی خودم واقف شدم و البته بدون اشاره به جنابعالی به صورت کلی عرض کردم.:ws41:

خواهش میکنم دوست عزیز... شما بزرگوارید...

از تذکرتون ممنونم...

• Like 3
لینک به دیدگاه

:icon_gol:

خیلییییییییییی جالب بودن بخصوص اون رباته یا اتاق جراحی و دست مصنوعی و.......

الان که فکرشو میکنم همش جالب و خارق العاده س

ولی من به تصویر 10 رای دادم چون خیلی زیبا قلبو به یه ماشین مصنوعی تبدیل کرده بود

• Like 4
لینک به دیدگاه
4chsmu1.gif مکانیکی چیه خب ؟؟؟!!!!

مکانیکی تنها نیست

بیل مکانیکی بودنش جالبه :ws17:

خب کسی دیگه نظر، پیشنهاد یا انتقادی نداره؟ :ws3:

لینک به دیدگاه
مکانیکی تنها نیست

بیل مکانیکی بودنش جالبه :ws17:

بابا جون مگه مک کانکی نیست خب ؟ چرا ی بهش میچسبونید ؟!

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...