rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ درود دوستان عزیز لطفا درخواست های خود را برای گزارش کارهای آزمایشگاه های مرتبط با مهندسی مواد و متالورژی را در این تاپیک قرار دهید تا با کمک سایر اعضای تالار به آنها پاسخ داده شود با تشکر 1 لینک به دیدگاه
هما 66 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من در مورد روشهای آنالیز مواد مثلا xrd xrf chno sem ودستگاه جذب اتمی مطالبی می خواستم مربوط به آز روشهای نوینه.مرسی لینک به دیدگاه
amin1366 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ سلام گزارش کار در رابطه با ازمایشگاه انجماد فلزات میخواستم با موضوع تاثیر فوق گداز در (AL-SI ) در دماهای 650و750 و850 C وانجماد الیاژ فوق در قالب فلزی در هوا -قالب فلزی درمجاورت اب وقالب ماسه ای با تشکر masoudsalamat8295@yahoo.com لینک به دیدگاه
behzaded 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوست من: اگه امکان داره گزارش کار آزمایشگاه مواد و قالب رو بذارید... لینک به دیدگاه
فاطمه65 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان من به گزارشکار آز لعاب و کارگاه عمومی (همون که ترم اول داشتیم) نیاز دارم. ممنون میشم اگه بذارید. لینک به دیدگاه
hossin.j 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ سلام لطفا گزارش کار کامل آزمایشگاه متالوگرافی ارسال فرمایید متشکرم لینک به دیدگاه
ehsan_metal 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ متالورگافی برنج را اگه ممنکنه همراه با تصویر ساختاری قبل و بعد از اچ همچنین سختی نمونه برای بفرستید . با تشکر لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سلام لطفا گزارش کار کامل آزمایشگاه متالوگرافی ارسال فرمایید متشکرم گزارش کار آزمایشگاه متالوگرافی لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ متالورگافی برنج را اگه ممنکنه همراه با تصویر ساختاری قبل و بعد از اچ همچنین سختی نمونه برای بفرستید . با تشکر [h=1]گزارشکار آزمایشگاه متالوگرافی (نمونه برنجی)[/h] لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سلام گزارش کار در رابطه با ازمایشگاه انجماد فلزات میخواستم با موضوع تاثیر فوق گداز در (AL-SI ) در دماهای 650و750 و850 C وانجماد الیاژ فوق در قالب فلزی در هوا -قالب فلزی درمجاورت اب وقالب ماسه ای با تشکر masoudsalamat8295@yahoo.com [h=2] گزارش آزمايشگاه انجماد فلزات [/h] لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سلام من در مورد روشهای آنالیز مواد مثلا xrd xrf chno sem ودستگاه جذب اتمی مطالبی می خواستم مربوط به آز روشهای نوینه.مرسی دستگاه های جذب اتمی XRD XRF 1 لینک به دیدگاه
alex2008 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لطفآ گزارش کار از دیرگداز رو تکمیل کنید.هیچی نداره!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
mkarimiaghda 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام. گزارش کار آز خوردگی پیشرفته رو می خواستم. ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده