ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی تقدیم به امام زمان به امید اینکه زودتر بیاد ومارو نجات بده از این دنیای کثیف. 2 لینک به دیدگاه
maryam_d 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین من است 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ هر گه که دل به عشق دهی خوش دمی بود در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ تو بندگی چو گدایان به شرط مزد نکن که خواجه خود روش بنده پروری داند 1 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ دانی که چنگ و عود چه تقریر میکنند پنهان خورید باده که تعزیر میکنند 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند 2 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود کاین شاهد بازاری وان پرده نشین باشد 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ من ملك بودم و فردوس برين جايم بود آدم آورد در اين دير خراب آبادم 2 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد نقش هر نغمه که زد راه به جایی دارد 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وندر آن ظلمت شب آب حياتم دادند 3 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ دارم امید عاطفتی از جانب دوست کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مباركبادم 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ مگرم چشم سياه تو بياموزد كار ورنه مستوري و مستي همه كس نتوانند 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ دل می رود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ارغوان جام عقیقی به ثمن خواهد داد چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع شب نشین کوی سربازانم و رندانم چو شمع 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده