judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان عیب من بیدل حیران مکنید گوهری دارم و صاحب نظری می جویم 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ منم که دیده به دیدار دوست کردم باز چه شکر گویمت ای کارساز بنده نواز 6 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ زاهدی با کوزهای خالی ز دریا بازگشت گفت خون عاشقان منزل به منزل ریخته ... 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ همای اوج سعادت به دام ما افتاد اگر تو را گذری بر مقام ما افتاد 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ دهان تنگ شیرینت مگر مهر سلیمان است که نقش خاتم لعلت جهان زیر نگین دارد 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ دلا ز نور هدایت گر آگهی یابی چو شمع خنده زنان ترک سر توانی کرد 3 لینک به دیدگاه
محسن........ 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ دلا ز نور هدایت گر آگهی یابیچو شمع خنده زنان ترک سر توانی کرد دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند و در آن ظلمت شب آب حیاتم دادند 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ دور است سر آب ازین بادیه هشدار تا غول بیابان نفریبد به سرابت 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ تو را که حسن خداداده هست و حجله بخت چه حاجت است که مشاطه ات بیاراید؟ 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ دلربايي همه آن نيست كه عاشق بكشند خواجه آن است كه باشد غم خدمتگارش 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ شهسوار من که مه آیینه دار روی اوست تاج خورشید بلندش خاک نعل مرکبست 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ شنیده ام سخنی خوش که پیر کنعان گفت فراق یار نه آن می کند که بتوان گفت 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود کاین شاهد بازاری وان پرده نشین باشد آن نیست که حافظ را رندی بشد از خاطر کاین سابقه پیشین تا روز پسین باشد لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ دل گفت وصالش به دعا باز توان یافت عمری است که عمرم همه در کار دعا رفت لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ تو آتش گشتي اي حافظ ولي با يار درنگرفت ز بدعهدي گل گويي حكايت با صبا گفتيم لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ مشنو سخن خصم که بنشین و مرو بشنو ز من این نکته که برخیز و بیا لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ الا يا ايّها الساقي ادر كاسا و ناولها كه عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشكلها لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ الا يا ايّها الساقي ادر كاسا و ناولهاكه عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشكلها این که میگویند آن خوشتر ز حسن یار ما این دارد و آن نیز هم یاد باد آن کو به قصد خون ما عهد را بشکست و پیمان نیز هم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده