مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستاي گلم اين هم فايل درس بانک اطلاعاتي (پايگاه اطلاعاتي)دانشگاه خودمون که استاد حق جو ارايه مي دهند!اميدوارم کمکتون کنه.هر روز يک قسمت رو ميذارم.در ضمن يک فايل فلش هم داره!نظر يادتون نره!!! 6 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واینم فایل فلش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این شروع فایل ها بود. 9 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ و اینم ادامه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل صوتی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ و اینم ادامه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل صوتی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون از اطلاعات مفیدی که قرار دادید ولی نمی دونم چرا لینک index دانلود نمی شه؟ 4 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از اطلاعات مفیدی که قرار دادید ولی نمی دونم چرا لینک index دانلود نمی شه؟ عمو جان من 2 باره چک کردم.باز شد.می خوای جای دیگه لینک بذارم؟ 1 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ و بقیه فایل ها: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل صوتی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ معماری بانک اطلاعات: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل صوتی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم براتون مفید باشه.خدایی جزوه های حق جو حرف نداره.من که پ.ست انداختم تا پاس کردم:ws2: 3 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوباره!اینم ادامه جزوه: : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ جزوه دادگان: بچه ها خیلی جزوه هاش کاربردیه.خوب بخونید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
gheibi78 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ من فدای تو بشم من استاد یکی از دانشگاهها هستم که پایگاه درس می دم آجی اگه می شه این جزوه رو کامل بزارید و اگه فایل صوتی اونو هم دارین بزارین لینک به دیدگاه
gheibi78 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ سلام تشکر از اطلاعات مفیدتون اگه ممکنه بقیشو هم بزارین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده