Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فیلم های آموزشی انسیس (زبان فارسی) دانلود بخش اول - مقدمه توجه : دسترسی به بخش ویژه صرفا برای کاربران ویژه تالار مواد امکان پذیر است. 7 لینک به دیدگاه
mahmoud.golzar 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ حالا ما چطور باید فیلمو دانلود کنیم ایکاش حد اقل میزاشتی همه استفاده کنن 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ حالا ما چطور باید فیلمو دانلود کنیم ایکاش حد اقل میزاشتی همه استفاده کنن دوست من قطعا بین کاربران فعال و کاربرانی که صرفا در انجمن برای دانلود و یا استفاده از جزوات حاضر می شوند تفاوت وجود داره ! در غیر اینصورت دلیلی برای اعطای عنوان ویژه به کاربران وجود نخواهد داشت. بخش ویژه به همین دلیل ایجاد شده است. موفق باشید. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ Ansys اصلش ماله مکانیک هاست. به ما هم بده....... 3 لینک به دیدگاه
mahmoud.golzar 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ خب دلیل شما خیلی خوبه اما این دلیلی نمیشه که همه با این نیت میان از مطالب استفاده میکنن. خود من خیلی خوشحال میشم مطلبی به کسی یاد بدم 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خب دلیل شما خیلی خوبه اما این دلیلی نمیشه که همه با این نیت میان از مطالب استفاده میکنن.خود من خیلی خوشحال میشم مطلبی به کسی یاد بدم من به شخص از حضور فعال شما در تالار مواد و انجمن استقبال می کنم 1 لینک به دیدگاه
12345670 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ kheyli bi shori martiike,inhame sabte nam kardam لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز این تاپیک مربوط به 4-5 ساله پیشه و فایلی که آپلود شده از بین رفته اما شما میتونید از آپارت چند فیلم آموزشی در این رابطه رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ میتونید از تالار مخصوص انسیس که در بخش مهندسی مکانیک وجود داره هم استفاده کنی http://www.noandishaan.com/forums/forum254.html 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده