Peyman 16150 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 فیلم های آموزشی انسیس (زبان فارسی) دانلود بخش اول - مقدمه توجه : دسترسی به بخش ویژه صرفا برای کاربران ویژه تالار مواد امکان پذیر است. 7
mahmoud.golzar 39 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 حالا ما چطور باید فیلمو دانلود کنیم ایکاش حد اقل میزاشتی همه استفاده کنن 2
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2010 حالا ما چطور باید فیلمو دانلود کنیم ایکاش حد اقل میزاشتی همه استفاده کنن دوست من قطعا بین کاربران فعال و کاربرانی که صرفا در انجمن برای دانلود و یا استفاده از جزوات حاضر می شوند تفاوت وجود داره ! در غیر اینصورت دلیلی برای اعطای عنوان ویژه به کاربران وجود نخواهد داشت. بخش ویژه به همین دلیل ایجاد شده است. موفق باشید. 3
mahmoud.golzar 39 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 خب دلیل شما خیلی خوبه اما این دلیلی نمیشه که همه با این نیت میان از مطالب استفاده میکنن. خود من خیلی خوشحال میشم مطلبی به کسی یاد بدم 2
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2010 خب دلیل شما خیلی خوبه اما این دلیلی نمیشه که همه با این نیت میان از مطالب استفاده میکنن.خود من خیلی خوشحال میشم مطلبی به کسی یاد بدم من به شخص از حضور فعال شما در تالار مواد و انجمن استقبال می کنم 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 20 اسفند، 2014 سلام دوست عزیز این تاپیک مربوط به 4-5 ساله پیشه و فایلی که آپلود شده از بین رفته اما شما میتونید از آپارت چند فیلم آموزشی در این رابطه رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 20 اسفند، 2014 میتونید از تالار مخصوص انسیس که در بخش مهندسی مکانیک وجود داره هم استفاده کنی http://www.noandishaan.com/forums/forum254.html 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 20 اسفند، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده