Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2010 ای جانم حالا که تمدید کردی خودت یه تحلیل بکن عزیزم اوووومممم .. تا اونجایی که من فهمیدم شیطونی با همه اوخ میگیری.. دوست داری اگه کمکی از دستت بر میاد انجام بدی اوووممم یه مقدارمم لجبازی... کاری هم که میخوای انجام بدی هم باید انجام بدی بدون برو برگشتی دیگه اینکه زودم احساساتی میشی.. اگه ناراجت باشی دیر از دلت میره بیرون دیگه همینا دیگه 2
zzahra 4750 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 نازییییییییییییییییییییی قربونش برمممممممممم :aghosh::pichak: خدا نکنه معمار 67 سبز خودم:4uboxsmiley: 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 اوووومممم .. تا اونجایی که من فهمیدم شیطونی با همه اوخ میگیری.. دوست داری اگه کمکی از دستت بر میاد انجام بدی اوووممم یه مقدارمم لجبازی... کاری هم که میخوای انجام بدی هم باید انجام بدی بدون برو برگشتی دیگه اینکه زودم احساساتی میشی.. اگه ناراجت باشی دیر از دلت میره بیرون دیگه همینا دیگه مسی عسیمممممممممممم..........:aghosh: اوهوم لجبازم دیر ناراحت می شم ولی دیر هم یادم می ره آورین 1
zzahra 4750 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 بگو فاطی باشه فاطی جونم این طور که من فهمیدم خیلی هم مهربون هستی دوست جونم 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 مهمتری ویژیگی که داره صداقت و ساده بودنشه بیشتر دنبال خوبی های طرف مقابلشه (بدبین نیست) باهوش و شاده ، راحت ارتباط برقرار میکنه و دوست داره پاکی و معصومیت بچگی همیشه همراش باشه کلا مثل یه ابجی کوچلوی دوست داشتنی میمونه . من که خیلی برام عزیزه 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 باشه فاطی جونم این طور که من فهمیدم خیلی هم مهربون هستی دوست جونم مهربونی از خودت جیگرم :aghosh: مهمتری ویژیگی که داره صداقت و ساده بودنشه بیشتر دنبال خوبی های طرف مقابلشه (بدبین نیست) باهوش و شاده ، راحت ارتباط برقرار میکنه و دوست داره پاکی و معصومیت بچگی همیشه همراش باشه کلا مثل یه ابجی کوچلوی دوست داشتنی میمونه . من که خیلی برام عزیزه داداشییییییییییییییییییییییی:aghosh: چقد خوشحالم اومدی فدات شم داداشی خیلی برام عزیزی:wubpink: 4
baybak 4434 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 معمار جان 100 امتیاز بده ..ازت اینجا کلی تعریف بکنم....:Ghelyon::mornincoffee: 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 معمار جان 100 امتیاز بده ..ازت اینجا کلی تعریف بکنم....:Ghelyon::mornincoffee: دست من نیس که اون وخت باید از محمد کلی تعریف کنی 100 امتیاز بهت بده 2
baybak 4434 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 دست من نیس که اون وخت باید از محمد کلی تعریف کنی 100 امتیاز بهت بده نه تو بهش بگو از امتیازات کم کنه بده به من... 1
Babak.PHP 565 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 من هم اینطور که متوجه شدم 22 سال داری و همونجائی که ما خونه مون هست خونه تونه و ترم 7 معماری هستی !:Ghelyon: 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 من هم اینطور که متوجه شدم 22 سال داری و همونجائی که ما خونه مون هست خونه تونه و ترم 7 معماری هستی !:Ghelyon: از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Babak.PHP 565 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟ این که چیزی نیست اگه تازه وارد نبودم بیشتر از اینا هم میتونستم شخصیتت رو تجزیه تحلیل کنم 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 این که چیزی نیستاگه تازه وارد نبودم بیشتر از اینا هم میتونستم شخصیتت رو تجزیه تحلیل کنم آوریییییییییییییییین مرسی 2
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2010 خوب تشکر فراوان از فاطمه جون و همه ی دوستان عزیز که اومدن در این تحلیله معمار67سبز شرکت کردن :flowerysmile: این تحلیل هم مثه مابقی تاپیک ها بسته میشه 2
ارسال های توصیه شده