Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ای جانم حالا که تمدید کردی خودت یه تحلیل بکن عزیزم اوووومممم .. تا اونجایی که من فهمیدم شیطونی با همه اوخ میگیری.. دوست داری اگه کمکی از دستت بر میاد انجام بدی اوووممم یه مقدارمم لجبازی... کاری هم که میخوای انجام بدی هم باید انجام بدی بدون برو برگشتی دیگه اینکه زودم احساساتی میشی.. اگه ناراجت باشی دیر از دلت میره بیرون دیگه همینا دیگه 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ نازییییییییییییییییییییی قربونش برمممممممممم :aghosh::pichak: خدا نکنه معمار 67 سبز خودم:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اوووومممم .. تا اونجایی که من فهمیدم شیطونی با همه اوخ میگیری.. دوست داری اگه کمکی از دستت بر میاد انجام بدی اوووممم یه مقدارمم لجبازی... کاری هم که میخوای انجام بدی هم باید انجام بدی بدون برو برگشتی دیگه اینکه زودم احساساتی میشی.. اگه ناراجت باشی دیر از دلت میره بیرون دیگه همینا دیگه مسی عسیمممممممممممم..........:aghosh: اوهوم لجبازم دیر ناراحت می شم ولی دیر هم یادم می ره آورین 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ خدا نکنه معمار 67 سبز خودم:4uboxsmiley: بگو فاطی 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ بگو فاطی باشه فاطی جونم این طور که من فهمیدم خیلی هم مهربون هستی دوست جونم 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ مهمتری ویژیگی که داره صداقت و ساده بودنشه بیشتر دنبال خوبی های طرف مقابلشه (بدبین نیست) باهوش و شاده ، راحت ارتباط برقرار میکنه و دوست داره پاکی و معصومیت بچگی همیشه همراش باشه کلا مثل یه ابجی کوچلوی دوست داشتنی میمونه . من که خیلی برام عزیزه 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ باشه فاطی جونم این طور که من فهمیدم خیلی هم مهربون هستی دوست جونم مهربونی از خودت جیگرم :aghosh: مهمتری ویژیگی که داره صداقت و ساده بودنشه بیشتر دنبال خوبی های طرف مقابلشه (بدبین نیست) باهوش و شاده ، راحت ارتباط برقرار میکنه و دوست داره پاکی و معصومیت بچگی همیشه همراش باشه کلا مثل یه ابجی کوچلوی دوست داشتنی میمونه . من که خیلی برام عزیزه داداشییییییییییییییییییییییی:aghosh: چقد خوشحالم اومدی فدات شم داداشی خیلی برام عزیزی:wubpink: 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ معمار جان 100 امتیاز بده ..ازت اینجا کلی تعریف بکنم....:Ghelyon::mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ معمار جان 100 امتیاز بده ..ازت اینجا کلی تعریف بکنم....:Ghelyon::mornincoffee: دست من نیس که اون وخت باید از محمد کلی تعریف کنی 100 امتیاز بهت بده 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ دست من نیس که اون وخت باید از محمد کلی تعریف کنی 100 امتیاز بهت بده نه تو بهش بگو از امتیازات کم کنه بده به من... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ نه تو بهش بگو از امتیازات کم کنه بده به من... باشه 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من هم اینطور که متوجه شدم 22 سال داری و همونجائی که ما خونه مون هست خونه تونه و ترم 7 معماری هستی !:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من هم اینطور که متوجه شدم 22 سال داری و همونجائی که ما خونه مون هست خونه تونه و ترم 7 معماری هستی !:Ghelyon: از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟ این که چیزی نیست اگه تازه وارد نبودم بیشتر از اینا هم میتونستم شخصیتت رو تجزیه تحلیل کنم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ این که چیزی نیستاگه تازه وارد نبودم بیشتر از اینا هم میتونستم شخصیتت رو تجزیه تحلیل کنم آوریییییییییییییییین مرسی 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ خوب تشکر فراوان از فاطمه جون و همه ی دوستان عزیز که اومدن در این تحلیله معمار67سبز شرکت کردن :flowerysmile: این تحلیل هم مثه مابقی تاپیک ها بسته میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده