soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آه خدای من چقدر حرف میزنید گوشهای همایونی کر شدن اینم شد تحلیل شخصیت ....همش به به همش چه چه باید اسمشو میذاشتین خاله بازی یا نمیدانم تاپیک پاچه خواری ..... بععععععععله 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آه خدای منچقدر حرف میزنید گوشهای همایونی کر شدن اینم شد تحلیل شخصیت ....همش به به همش چه چه باید اسمشو میذاشتین خاله بازی یا نمیدانم تاپیک پاچه خواری ..... بععععععععله خو تو بگو لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ خوب سلام به همه........... :icon_pf (44): یه سلام سفارشی هم به آبجی خوب....... :icon_pf (44): تا جایی که میدونم آبجی آروم و خوبی هستش. خیلی هم فعاله و اینجوری که نشون میده به رشته خودش علاقمنده....... خیلی خوش برخورد و مهربونه و با همه به خوبی برخورد میکنه...... نمیدونم اگه اذیتش کردم و یا چیزی گفتم که ناراحتش کردم عذرخواهی میکنم آبجی...... آرزوی بهترین ها رو واست دارم و همیشه موفق و سربلند و عاقبت به خیر باشی و خوشبخت بشی آبجی خوب........ این هم خدمت آبجی بهتر از گل...... 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ خوب سلام به همه........... :icon_pf (44): یه سلام سفارشی هم به آبجی خوب....... :icon_pf (44): تا جایی که میدونم آبجی آروم و خوبی هستش. خیلی هم فعاله و اینجوری که نشون میده به رشته خودش علاقمنده....... خیلی خوش برخورد و مهربونه و با همه به خوبی برخورد میکنه...... نمیدونم اگه اذیتش کردم و یا چیزی گفتم که ناراحتش کردم عذرخواهی میکنم آبجی...... آرزوی بهترین ها رو واست دارم و همیشه موفق و سربلند و عاقبت به خیر باشی و خوشبخت بشی آبجی خوب........ این هم خدمت آبجی بهتر از گل...... سلاااااااااااااام از نوع سفارشی به دادش رضای گلم ممنون که اومدی دادشی:wubpink: قربون تو :aghosh: عزیزم تو نه از گل کمتر به من دادی نه گفتی چه اذیتی فدات شم عاشق این دعا کردناتم ممنون دادشی :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ دخمل خوف و با احساس و آروم و با صفا و مهربونو........ هست گیر داده به تاپیک مسابقه اواتار ول نمیکنه فکر کنم تصمیم گرفته تا مرحله 100 پیش بره مرسی :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ دخمل خوف و با احساس و آروم و با صفا و مهربونو........ هست گیر داده به تاپیک مسابقه اواتار ول نمیکنه فکر کنم تصمیم گرفته تا مرحله 100 پیش بره مرسی :wubpink: سلام حامد جان خوبی؟ ممنون عزیزم میسی :icon_gol: مسابقه آواتار دیگه آخرین مرحله شه بعد فینال و دیگه تمام دیگه نمی ذارم!!!!! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ سلام حامد جان خوبی؟ممنون عزیزم میسی :icon_gol: مسابقه آواتار دیگه آخرین مرحله شه بعد فینال و دیگه تمام دیگه نمی ذارم!!!!! مرسی عزیز... و خواهش عزیز... جدی چه بد که تموم میشه سری جدیدشو واسه عید بذار... 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ چن سال داری؟ خونه تون کجاس؟ ترم چندی؟ پدرت چه کاره س؟ چن سال داری؟ اینا رو جواب بده بیام بقیه شو هم بپرسم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ چن سال داری؟خونه تون کجاس؟ ترم چندی؟ پدرت چه کاره س؟ چن سال داری؟ اینا رو جواب بده بیام بقیه شو هم بپرسم مگه صندلی داغه بابک :ws28: چند بار می پرسی چند سال داری؟ این که معلومه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ مگه صندلی داغه بابک :ws28:چند بار می پرسی چند سال داری؟ این که معلومه:ws28: باید دربارت بدونم تا نظر بدم یا نه ؟:Ghelyon: من کی سنتو پرسیدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ مرسی عزیز... و خواهش عزیز... جدی چه بد که تموم میشه سری جدیدشو واسه عید بذار... چشم........ باید دربارت بدونم تا نظر بدم یا نه ؟:Ghelyon: من کی سنتو پرسیدم ؟ معمار67:icon_pf (34)::icon_pf (34): 67 سال تفلدمه دیگه نابغه 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ چشم........ معمار67:icon_pf (34)::icon_pf (34): 67 سال تفلدمه دیگه نابغه بقیه ش چی پس ؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ بقیه ش چی پس ؟ :banel_smiley_4: چن سال داری؟ خونه تون کجاس؟ ترم چندی؟ پدرت چه کاره س؟ چن سال داری؟ اینا رو جواب بده بیام بقیه شو هم بپرسم 22 سال همون جا که خونه شما هست ترم7:banel_smiley_4: به تو چه :w00: 22:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ بدویین داره تموم میشه ها... بدوین دختریِِمممم 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ااا داره تموم میشههه؟ من بازم معمار 67 سبز میخوام... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ااا داره تموم میشههه؟ من بازم معمار 67 سبز میخوام... نازییییییییییییییییییییی قربونش برمممممممممم :aghosh::pichak: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ میخوای تمدیدش کنیم؟:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ میخوای تمدیدش کنیم؟:smiley (18): نه بابا تمدید نمی خواد 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ نه بابا تمدید نمی خواد تحلیل شخصیت تا پایان امشب تمدید شد 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ تحلیل شخصیت تا پایان امشب تمدید شد ای جانم حالا که تمدید کردی خودت یه تحلیل بکن عزیزم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده