soheiiil 24252 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 آه خدای من چقدر حرف میزنید گوشهای همایونی کر شدن اینم شد تحلیل شخصیت ....همش به به همش چه چه باید اسمشو میذاشتین خاله بازی یا نمیدانم تاپیک پاچه خواری ..... بععععععععله 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 آه خدای منچقدر حرف میزنید گوشهای همایونی کر شدن اینم شد تحلیل شخصیت ....همش به به همش چه چه باید اسمشو میذاشتین خاله بازی یا نمیدانم تاپیک پاچه خواری ..... بععععععععله خو تو بگو
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 خوب سلام به همه........... :icon_pf (44): یه سلام سفارشی هم به آبجی خوب....... :icon_pf (44): تا جایی که میدونم آبجی آروم و خوبی هستش. خیلی هم فعاله و اینجوری که نشون میده به رشته خودش علاقمنده....... خیلی خوش برخورد و مهربونه و با همه به خوبی برخورد میکنه...... نمیدونم اگه اذیتش کردم و یا چیزی گفتم که ناراحتش کردم عذرخواهی میکنم آبجی...... آرزوی بهترین ها رو واست دارم و همیشه موفق و سربلند و عاقبت به خیر باشی و خوشبخت بشی آبجی خوب........ این هم خدمت آبجی بهتر از گل...... 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 خوب سلام به همه........... :icon_pf (44): یه سلام سفارشی هم به آبجی خوب....... :icon_pf (44): تا جایی که میدونم آبجی آروم و خوبی هستش. خیلی هم فعاله و اینجوری که نشون میده به رشته خودش علاقمنده....... خیلی خوش برخورد و مهربونه و با همه به خوبی برخورد میکنه...... نمیدونم اگه اذیتش کردم و یا چیزی گفتم که ناراحتش کردم عذرخواهی میکنم آبجی...... آرزوی بهترین ها رو واست دارم و همیشه موفق و سربلند و عاقبت به خیر باشی و خوشبخت بشی آبجی خوب........ این هم خدمت آبجی بهتر از گل...... سلاااااااااااااام از نوع سفارشی به دادش رضای گلم ممنون که اومدی دادشی:wubpink: قربون تو :aghosh: عزیزم تو نه از گل کمتر به من دادی نه گفتی چه اذیتی فدات شم عاشق این دعا کردناتم ممنون دادشی :icon_gol: 1
pianist 31129 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 دخمل خوف و با احساس و آروم و با صفا و مهربونو........ هست گیر داده به تاپیک مسابقه اواتار ول نمیکنه فکر کنم تصمیم گرفته تا مرحله 100 پیش بره مرسی :wubpink: 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 دخمل خوف و با احساس و آروم و با صفا و مهربونو........ هست گیر داده به تاپیک مسابقه اواتار ول نمیکنه فکر کنم تصمیم گرفته تا مرحله 100 پیش بره مرسی :wubpink: سلام حامد جان خوبی؟ ممنون عزیزم میسی :icon_gol: مسابقه آواتار دیگه آخرین مرحله شه بعد فینال و دیگه تمام دیگه نمی ذارم!!!!! 2
pianist 31129 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 سلام حامد جان خوبی؟ممنون عزیزم میسی :icon_gol: مسابقه آواتار دیگه آخرین مرحله شه بعد فینال و دیگه تمام دیگه نمی ذارم!!!!! مرسی عزیز... و خواهش عزیز... جدی چه بد که تموم میشه سری جدیدشو واسه عید بذار... 2
Babak.PHP 565 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 چن سال داری؟ خونه تون کجاس؟ ترم چندی؟ پدرت چه کاره س؟ چن سال داری؟ اینا رو جواب بده بیام بقیه شو هم بپرسم 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 چن سال داری؟خونه تون کجاس؟ ترم چندی؟ پدرت چه کاره س؟ چن سال داری؟ اینا رو جواب بده بیام بقیه شو هم بپرسم مگه صندلی داغه بابک :ws28: چند بار می پرسی چند سال داری؟ این که معلومه:ws28: 1
Babak.PHP 565 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 مگه صندلی داغه بابک :ws28:چند بار می پرسی چند سال داری؟ این که معلومه:ws28: باید دربارت بدونم تا نظر بدم یا نه ؟:Ghelyon: من کی سنتو پرسیدم ؟ 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 مرسی عزیز... و خواهش عزیز... جدی چه بد که تموم میشه سری جدیدشو واسه عید بذار... چشم........ باید دربارت بدونم تا نظر بدم یا نه ؟:Ghelyon: من کی سنتو پرسیدم ؟ معمار67:icon_pf (34)::icon_pf (34): 67 سال تفلدمه دیگه نابغه 2
Babak.PHP 565 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 چشم........ معمار67:icon_pf (34)::icon_pf (34): 67 سال تفلدمه دیگه نابغه بقیه ش چی پس ؟ 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 بقیه ش چی پس ؟ :banel_smiley_4: چن سال داری؟ خونه تون کجاس؟ ترم چندی؟ پدرت چه کاره س؟ چن سال داری؟ اینا رو جواب بده بیام بقیه شو هم بپرسم 22 سال همون جا که خونه شما هست ترم7:banel_smiley_4: به تو چه :w00: 22:ws3: 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 ااا داره تموم میشههه؟ من بازم معمار 67 سبز میخوام... نازییییییییییییییییییییی قربونش برمممممممممم :aghosh::pichak: 1
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2010 نه بابا تمدید نمی خواد تحلیل شخصیت تا پایان امشب تمدید شد 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 تحلیل شخصیت تا پایان امشب تمدید شد ای جانم حالا که تمدید کردی خودت یه تحلیل بکن عزیزم 1
ارسال های توصیه شده