Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خوب پیدات نکردم دعوتت کنم عزیزم شرمنده:sorry:خوشحال می شم تو هم حرفی بزنی گلم :rose: هیچچی دیگه! حس میکنم دختر خوبیه! دووسش دارم! 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ پس کی گفته اینارو به تو :w127: خب من چشم بصریت بصیرت دارم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ هیچچی دیگه!حس میکنم دختر خوبیه! دووسش دارم! فدای تو عزیزم :aghosh::persiana__hat: خب من چشم بصریت بصیرت دارم آهان از اون لحاظ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فاطمه گلییییییییی مهربون ، با ادب و با جنبه ، خیلی هم متواضع و دوست داشتنی :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اااا نوبت فاطمه شده؟ خوببببب .... خیلی گله .... جیگره .... تو کارشم موفقه ... رانندگیش خوب نیست پدر اونیو که امتحان میگیره رو دراورده:w00: آخرشم لج کرده که امتحان نده دیگه دختر عموشو بیشتر از خودش دوس دارم :dancegirl2: باهاش ترکی کل کل کردن حال میدهد بسی بیش حالا خودشم دوس دارما اما دختر عموش یه چیز دیگست 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آهان از اون لحاظ بله بله کاملاً از همون لحاظ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فاطمه گلییییییییی مهربون ، با ادب و با جنبه ، خیلی هم متواضع و دوست داشتنی :aghosh: افسانه جونمممممممم:aghosh: قربونت برم من عزیزمی می بوسمت :pichak: اااا نوبت فاطمه شده؟خوببببب .... خیلی گله .... جیگره .... تو کارشم موفقه ... رانندگیش خوب نیست پدر اونیو که امتحان میگیره رو دراورده:w00: آخرشم لج کرده که امتحان نده دیگه دختر عموشو بیشتر از خودش دوس دارم :dancegirl2: باهاش ترکی کل کل کردن حال میدهد بسی بیش حالا خودشم دوس دارما اما دختر عموش یه چیز دیگست خدا بگم چی کارت نکنه آرمین مگه من بذارم رنگ دختر عمومو ببینی کی گفته رانندگیم بده فقط نمی تونم گواهینامه بگیرم چاکریم داداشی قربانام:wubpink: قبلا هم بهت گفتم خیلی دوست خوبی هستی ارادت وار :persiana__hat::rose: 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آهان یه چیز دیگه هم یادم اومد که نگفتم ..... کلا آدم نیکوکاریه ..... دلش واسه همه میسوزه ..... از جلوی زندان شهرشون که رد میشه همه براش دست تکون میدنو تشویقش میکنن ...... چرا؟ اینقد که امتحان داده (رانندگی) و رد شده هر سری که میخاد امتحان بده باید یه پولی به حساب حمایت از زندانیان واریز کنه دیگه هم به فکر جیبه باباشه هم به فکر زندانیای نیازمند 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آهان یه چیز دیگه هم یادم اومد که نگفتم .....کلا آدم نیکوکاریه ..... دلش واسه همه میسوزه ..... از جلوی زندان شهرشون که رد میشه همه براش دست تکون میدنو تشویقش میکنن ...... چرا؟ اینقد که امتحان داده (رانندگی) و رد شده هر سری که میخاد امتحان بده باید یه پولی به حساب حمایت از زندانیان واریز کنه دیگه هم به فکر جیبه باباشه هم به فکر زندانیای نیازمند ای وای مامان مردم از خنده :ws28: زندانیای نیازمند :ws47: اتفاقا اینقد دلم براشون می سوزهههههههه آره فکر جیب بابامم خیلی هستم مخصوصا با گم کردن گوشیم اینو ثابت کردم 4 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آهان یه چیز دیگه هم یادم اومد که نگفتم .....کلا آدم نیکوکاریه ..... دلش واسه همه میسوزه ..... از جلوی زندان شهرشون که رد میشه همه براش دست تکون میدنو تشویقش میکنن ...... چرا؟ اینقد که امتحان داده (رانندگی) و رد شده هر سری که میخاد امتحان بده باید یه پولی به حساب حمایت از زندانیان واریز کنه دیگه هم به فکر جیبه باباشه هم به فکر زندانیای نیازمند آرمین فاطمه رو اذیت نکن...فاطمه می خواد پایش قوی بشه!!!!!!:w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آرمین فاطمه رو اذیت نکن...فاطمه می خواد پایش قوی بشه!!!!!!:w00::w00: چش نداره که ببینه لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ عزیزدلمه...:persiana__hat: خیلی دوسش دارم...:girl_blush2: خانم و گل به معنای واقعی...:girl_yes2: اینم یه بوس تفی مخصووووووص 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ عزیزدلمه...:persiana__hat:خیلی دوسش دارم...:girl_blush2: خانم و گل به معنای واقعی...:girl_yes2: اینم یه بوس تفی مخصووووووص فدای عسلم بشم من:icon_pf (17): منم خیلی دوست دارم:aghosh::626gdau: بووووووووووووووووووووووش از اون تف تفیا لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ چه کار سختی! یه دختر شاد و شیطون در عین حال آروم و مودب و منطقی خوب و خون گرم و دوست داشتنی من رفتار بدی ندیدم ازش فعال و پر انرژی و با ذوق و خدا رو شکر موفق امیدوارم با موفقیتم آزمون ارشد رو بگذرونه ممنون که دعوتم کردی عزیزم :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ چه کار سختی! یه دختر شاد و شیطون در عین حال آروم و مودب و منطقی خوب و خون گرم و دوست داشتنی من رفتار بدی ندیدم ازش فعال و پر انرژی و با ذوق و خدا رو شکر موفق امیدوارم با موفقیتم آزمون ارشد رو بگذرونه ممنون که دعوتم کردی عزیزم :icon_gol: مرسی فرگل نازم:wubpink: عزیزمی خیلی خانومی:icon_pf (17): ممنون که اومدی عسلم......... می بوسمت:4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اخییییییییی خیلی مهربونه من دوسش دارم از همون اول که تو مهندسانم بود:girl_blush2: شخصیت مهربونو گلی داره:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v امیدوارم همیشه موفق باشی :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اخیییییییییخیلی مهربونه من دوسش دارم از همون اول که تو مهندسانم بود:girl_blush2: شخصیت مهربونو گلی داره:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v امیدوارم همیشه موفق باشی :wubpink: مرسی شبنم جونم فدات شم گیجالت نده :girl_blush2: بووووووووووووس :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ به به فاطمه جاااااان! من تا حالا تو این مدل تاپیکا شرکت نکردم ..تو این یکی هم 6 صفحه گذشته رو نخوندم... در مورد فاطمه جون به نظر من که فقط تو فضای مجازی و محدود به نت شناخت دارم ازش و حتی یکبار هم ندیدمش: دختر مهربون و با صفایی میاد به نظرم در واقعیت یکم باید خجالتی باشه با معرفته فعاله رشته شو دوست داره انتقادپذیر هست واقعا تا حالا به نکته منفی یا برخورد بدی ازش برنخوردم که بخوام بگم اونم مسلما به خاطر محدودیت ارتباطاته.. 2 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خاله ی عجیجم مهربون و دوس داجتنیه:aghosh: اونخده دوسش دالم:rose: مثل من ترکه خووو مسولیت پذیر و فعال خاله میای شرکت بزنیم با هم...:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ به به فاطمه جاااااان!من تا حالا تو این مدل تاپیکا شرکت نکردم ..تو این یکی هم 6 صفحه گذشته رو نخوندم... در مورد فاطمه جون به نظر من که فقط تو فضای مجازی و محدود به نت شناخت دارم ازش و حتی یکبار هم ندیدمش: دختر مهربون و با صفایی میاد به نظرم در واقعیت یکم باید خجالتی باشه با معرفته فعاله رشته شو دوست داره انتقادپذیر هست واقعا تا حالا به نکته منفی یا برخورد بدی ازش برنخوردم که بخوام بگم اونم مسلما به خاطر محدودیت ارتباطاته.. ممنون فروغم عزیزمی:wubpink: اگه اینورا بودی حتما می دیدمت حیف که دوری خاله ی عجیجم مهربون و دوس داجتنیه:aghosh:اونخده دوسش دالم:rose: مثل من ترکه خووو مسولیت پذیر و فعال خاله میای شرکت بزنیم با هم...:4chsmu1: نازی کوشولوی خاله مرسی که اومدی عجیجم:aghosh: جیگرمی:w36: معلومه که شرکت می زنم کی از تو بهتر کوشوی زرنگ خاله ای 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده