sarevan 9753 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 روزی از دانشمندی ریاضیدان نظرش را درباره زن و مرد پرسیدند...جواب داد اگر زن یا مرد دارای ( اخلاق) باشند پس مساوی هستند با عدد یک =1 اگر دارای(زیبایی)هم باشند پس یک صفر جلوی عدد یک میگذاریم =10 اگر(پول)هم داشته باشند دوتا صفر جلوی عدد یک میگذاریم=100 اگردارای(اصل و نصب)هم باشند پس سه تا صفر جلوی عدد یک میگذاریم=1000 ولی اگر زمانی عدد یک رفت(اخلاق)چیزی به جز صفر باقی نمی ماند و صفر هم به تنهایی هیچ نیست پس ان انسان هیچ ارزشی نخواهد داشت = = = = = = نتیجه : اگر اخلاق نباشد انسان خدای ثروت و اصل و نسب و زیبایی هم باشد هیچ نیست 12
Ehsan 112349 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 چه جملات حکیمانه ای بود. فکر کنم از مغز من کش رفته بودند!!!!! 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 اخی شرمندم که اینو میگم ولی تکراریه گمونم سه روز پیش نیاز تو قسمت داستان های کوتاه اموزنده گذاشته بود.. ویرایش: حالا که نگاه کردم یکی دیگم قبلتر زده بوده ولی چون ..... خیلی اموزنس اشکال نداره دستت درد نکنه 3
spow 44203 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 ممنون عزیز ولی نکته حائز اهمیت نسبی بودن اخلاق هست بقول حسین ابعاد وقالبها هم باید باهم جورباشند هرچند درروال عادی زندگی حرف بسیار خوب وتاثیرگذاری هست 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری