vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ رابطه ي بين ما با هم چيه ؟ - تو مثل سيگار مي موني ، من مثل زير سيگاري - چرا من سيگارم ؟! - چون تمام مشکلاتي که تو درست مي کني رو من باید تحمل کنم - اونوقت اگه من تماما بسوزم / منو دور مي ريزي ؟ - چطور يه زير سيگاري مي تونه سيگارش رو دور بريزه ؟! Coffee and Cigarettes Jarmusch 13 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ همه ی دیالوگ های هامون.یعنی همش ها 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ابوذر در اثر فاخر امام علی(ع): نخلستان های مدینه به برکت یوسفی پر بار است ، من یوسفم را در چاهی یافتم . . . . 9 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اثر فاخر دلشدگان (استاد علی حاتمی): گوینده: گوشنوازترین ساز سال ، تحفه استاد به خدمت استاد . . . . 9 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ هانیه توسلی(دختر) : چه سربالایی سختی ، باز خوبه آدم مطمئنه یکی منتظرش هس وگرنه به چه عشقی این سربالایی رو میره بالا ؟ مهدی احمدی ( استاد): وقتی هم مطمئنی کسی منتظرت نیست ، راحت می ری بالا . دختر : پس به نظرت چرا من سخت می رم بالا ؟ استاد : برای این که مطمئن نیستی ، مرددی . شب های روشن --- فرزاد موتمن 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا توی زندگیم هِی نمیشه مرد هزار چهره - مهران مدیری 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ اااااااااااااااا...................یارو ماشین دزدی منو دزدید:biggrin: مرد: قول شرف میدم کاراگاه : بی شرف قول شرف میده کارگاه درک :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ سکانسی که گالوم در فیلم ارباب حلقه ها به همراه حلقه اش میوفته تو آتش مذاب: حلقه ی عزیزم،جانم،جانم. (و دیگر هیچ) 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ افرینش اون سکانسی که انسان خلق میشه خدا:در مقابل ارشد مخلوقات من سجده کنید شیطان:من از اون برترم،سجده نمیکنم! 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ تایلر (برد پیت): آگهیهای مربوط به ماشین و لباس جذابیت خاص خودشون رو دارن ما کارهایی رو میکنیم که ازشون متنفریم چون میخوایم با پولش چیزهایی رو بخریم که بهشون احتیاجی نداریم ما بچههای نسل وسط تاریخیم هیچ هدف و مقصدی نداریم هیچ جنگ بزرگی نداریم رکود شدید نداریم جنگ بزرگ ما یه جنگ روحیه رکود شدید در زندگیه خود ماست همه ما بزرگ شده تلویزیونیم و میخوایم باور کنیم که یه روز میلیونر ستاره سینما یا راک استار میشیم ولی نمیشیم آروم آروم داریم متوجه واقعیت میشیم و خیلی خیلی هم کفری هستیم. 8 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ تایلر:سعی نکن همه چیزو کنترل کنی... فقط ولش کن >fight club 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ اثر فاخر دلشدگان (استاد علی حاتمی): امین تارخ: نغمه ی عشق در فرود همیشه اوج هست . . . . 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ يه ديالوگ خيلي جالب و بانمك اقای مجری: دارید چیکار میکنید؟ پسر عمه زا: داریم میریم بیرون لپ تاپو خاموش کنیم آقای مجری: لپ تاپ که اینجا رو میزه کلاه قرمزی: اره. از برق دراوردیمش خاموش نشد، داریم میریم فیوز رو قطع کینم 16 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ اثر فاخر مادر (استاد علی حاتمی): محمد علی کشاورژ: جخت چشه (چشمه)خودی کاری تره البت از زور خواسن(خواستن) اثر آدم برفی (از داوود میرباقری): سیروس گرجستانی: کیه(با اشفه ای زنانه) اکبر عبدی: باز کن نابغه منم خاکپور در را نیمه باز میکند اکبر عبدی: اون چُس مثقال مختو قد چاه های سوریه هم می ارزه ، تو باید نخست وزیر اسراییل میشدی وقتی از یک کله سیاه پر کلاغی یه جهود سوپر می تراشی حتما میتونی کنسرو فلسطینی هارو جای تن ماهی بندازی به شیخن نشین های خلیج ؛ اینم یه ویزاری فول لاین اِمریکایی . . . . 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ گنج قارون" " علی بزن تو سرش بیارش " - ظهوری : بابا بیا غذا بخور . آبگوشته. خوب چیزیه. ننه علی درست کرده. -قارون : نمی تونم . آخه زخم معده دارم علی (فردین) : زخم چی چی ؟! ظهوری : علی این داره چی میگه ؟ علی: هیچی . میگه تیر خورده به معده ام سوراخ شده !! علی و تقی : ها ها ها ها ... عجب آدم هالویی هست این . بابا بیا غذاتو بخور اینقدر اراجیف نگو ... قارون: آخه نمی تونم. قند دارم. اوره دارم . چربی دارم ! ظهوری : مرد حسابی تو که این همه چیز داری پس وضع ات باید خوب باشه. چرا می خواستی خود کشی کنی ؟! 15 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ آژانس شیشه ای نرگس (همسر عباس) به حاج کاظم میگه!: میگه تکلیف...خب اونام دارن همینو میگن حاجی، پس کی داره درست میگه؟....این وسط گوشت قربونی عباسه! 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ اسکارلت، من هیچ وقت در زندگی آدمی نبودم که قطعات شکسته ظرفی را با حوصله زیاد جمع کنم و به هم بچسبانم و بعد خودم را فریب بدهم که این ظرف شکسته همان است که اول داشته ام. چيزي که شکست شکسته و من ترجیح می دهم که در خاطره خود همیشه آن را به همان صورتی که روز اول بود حفظ کنم تا اینکه آن تکه ها را به هم بچسبانم و تا وقتی زنده ام آن ظرف شکسته را مقابل چشمم ببینم. بر باد رفته 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ مامانا هر وقت بميرن زوده... "باغ هاي كندلوس / كارگردان ايرج كريمي / با بازي محمد رضا فروتن" 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ پرویز پرستویی در فیلم مارمولک: خدا که فقط خدای آدمهای خوب نیست..... خدا ، خدای آدمهای خلافکار هم هست وفقط خود خداست که بین بندگانش فرق نمی گذارد. فی الوقع ، خداوند اند لطافت ، اند بخشش ، اند بی خیالشدن ، اند چشم پوشی و اند رفاقت است . رفیق با مرام همه چیزش را پای رفاقت می گذارد . 8 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ حمید هامون (خسرو شکیبایی) : این زن، این زن سهم منه، حق منه، عشق منه، طلاق نمیدم هامون(داریوش مهرجویی) 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده