*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ این بخش طراحی فرهنگسرا رو آموزش میدیم.. در این بخش پروژه طراحی معماری 1 رو گذاشتم... میتونید طرحهای خودتون رو اینجا کرکسیون کنید تو این قسمت چگونگی طراحی فضا ها و مخصوصا گنجایش هر قسمت مهمترین قسمت طراحی محسوب میشه و اینکه هر فضا با توجه به کاربردش در چه قسمتی قرار بگیره 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ این طرح فرهنگسرا از پروژه طراحی معماری خودمه.... پلان ها و نما و مقاطع رو میزارم بعد زیر هرکدو فضا ها رو مینویسم این پلان طبقه اول هستش این پلان طبقه دوم اینم پلان سوم که شامل امفی تئاتر میشه....البته یه سری اشکلات ریز و درشت داره.....به بزرگیتون ببشیییید 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خسته نباشی مینا جون. عالی بود. همه رو با کد کشیدی دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خسته نباشی مینا جون. عالی بود.همه رو با کد کشیدی دیگه؟ ممنون مهنازی....اره عزیزم....با کد کشیدم......ولی شرمنده که نمیتونم پروژه طراحی فنیمو بزارم...خیلی حجمش بالاست.شرمندم 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ من هیش کدوم از عکسارو نمیتونم ببینم! 3 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ منم نتونستم ببینم ولی خیلی دوست داشتم ببینم 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ منم خیلی دوست داشتم میتونستم ببینمشون مینا جان میتونی دوباره عکسها رو بذاری؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ من هیش کدوم از عکسارو نمیتونم ببینم! منم نتونستم ببینم ولی خیلی دوست داشتم ببینم منم خیلی دوست داشتم میتونستم ببینمشونمینا جان میتونی دوباره عکسها رو بذاری؟ سلاااااااااااااااااااااام به دوستای عزیزم من الان دیدم عکسای اینجا پریده در اولین فرصت حتما آپ میکنم و میزارم 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ وای مینا جان خیلی ممنون میشم منم این ترم طراحی فرهنگسرا دارم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ وای مینا جان خیلی ممنون میشم منم این ترم طراحی فرهنگسرا دارم در اولین فرصت خواهم گذاشت 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ این پلان طبقه اول هستش این پلان طبقه دوم اینم پلان سوم که شامل امفی تئاتر میشه....البته یه سری اشکلات ریز و درشت داره.....به بزرگیتون ببشیییید 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ عکسا رو واسه من نشون میده اما مث که برا بقیه نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ عکسا رو واسه من نشون میدهاما مث که برا بقیه نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی مینا جان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده