Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 بیاین تحلیل کنین دیگه اعصاب ندارمااااااااااااااااااااااااااااااااا :w00: همین الان گفتم خیلی آروم و با حوصله و خونسردیااااا ! این کارا چیه 3
yasi * m 5032 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 به نظرم خییییییییییییییلی آدم عجیب و جالبیه اسپماش تخصصیه..... یعنی به یه شیوه ی خاصی اسپم میکنه.... ادامه بده موفق میشه کلا خوشم میاد ازش دیگه:mornincoffee: 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 بزارین محمد بیاد تحلیلش کنه اونم پیانیسته روحیات اینو خوب میشناسه 2
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 بیاین تحلیل کنین دیگه اعصاب ندارمااااااااااااااااااااااااااااااااا :w00: بابا تا 3روز وقت داریممم .. حالا میایم 1
baybak 4434 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 جدی؟؟ خب باشه راحت باشین یه جورایی بدی ....دلم میخاد کتکت بزنم... 3
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 جدی؟؟ خب باشه راحت باشین ایهیم.. تا 3 روز این تحلیلت پابرجاست... میخوام ببینم بقیه دربارت چی میگن... ببینم برداشتای منم باهاشون میخونه یا نه؟ 2
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 ای کلک خودت گذاشتی آخر همه بگی باشه منتظر میمونم ایهیم فعلا من اون پشت مشتام:626gdau: 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 فلفل نبین چه ریزه... اگه بخوام 3 سوت انجمنو میفرسم رو هوا :jawdrop: :viannen_38: به قول مجتبی کبیری :: اینقد خوبی که اخر میدونم میری بهشت .... 4
nazfar 8746 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 میسی منم دهفت کلدی بیام خوب: 1.پسر آرومیه و بسیار مودب حرف میزنه، ضمن اینکه نوع سازی رو انتخاب کرده گواه این مساله هم هست.منم میخوااااااااااااااااااام پیانو میخواااااااااامبرام میخری؟ 2.فکر می کنم از اون دسته از آدم ها باشه که دنبال اهدافش رو میگیره و این امتیاز بسیار خوبیه چی میگن وای نمیسه تو آفتاب که سایه خودش بیاد دنبالش من این 2 مورد رو با توجه به برخورد کمم با ایشون می تونم بیان کنم بازم میسی 4
Avenger 19333 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 پسر خیلی خوب با ادبیه از اون موقعی که با هاش اشنا شدم تا همین امروز تا حالا جز خوبی ازش ندیدم فقط برا ما پیانو نزده تا الان 3
Astraea 25351 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 پیانیست هنرمند،مهربان و آرام و متین.... تازگیا زیاد نمیبینمش!!!! 3
partow 25305 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 مرسی دوست عزیز خب این حرفایی که در موردم گفتی بیشترش لطف خودت بود عزیز اینجوریام نیستم ولی دوست دارم روزی بشم نه پیانو نمیخرم ولی اگه بخوای یادت میدم :babygirl: مرسی رفیق منم جز خوبی از شما و آبجی شقایق چیزی ندیدم راستش اونقدرا بلت نیستم که بتونم براتون بنوازم :w72: چقدر حرفای ضد و نقیض میزنید ... 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 وااااااااااااای حامد نگو ماه بگو من که خیلی دوسش دارم با ادب با نزاکت با شرم و حیا پسر هنرمندیه و فعال خلاصه اگه حرف بکس باشگاه بشه همش تعریفش و میکنم 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 مرسی آبجی لطف کردی اومدی منم دوستت دارم آبجی جون ایشالا همیشه خوش باشی :flowerysmile: :icon_redface::4uboxsmiley: 2
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 29 بهمن، 2010 دوست عزیز ما پیانیست ادمی است منطقی ارام اهل شوخی و خنده در عین حال به موقع جدی به نظر نمیرسه زیاد از احساست استفاده کنه بیشتر دنبال اصل و علت اتفاقات است ادم مودبی است
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 29 بهمن، 2010 خووووووووووووووببببب حالا نوبت هر کیم باشه نوبته خودمه برداشتای شخصیه خودممم همون جوری که فکرشو میکردممم بووود پیانیست ... حالا اسمتو میگفتی چیزی میشد؟ ادمه خیلی کم حرفیه و مفید و مختصر حرف میزنه... پسله خوبی به نظر میرسه قبلنا زیاد میومد انجمن بعدشم پایه اسپم تو اون گفتگوهای دوستانه که گفته بود نظرت درباره اواتار قبلی اینا بوووود اگه کلش بگیره کل کل میکنه... اگه نه از موضوعی با چیزی خوشش نیاد پیشو نمیگیره:icon_razz: جذبه خاصی داره اوووممم دیگه این که شیطونه اما نشون نمیده:gnugghender: از اوناس که وقتی پای خنده اینا بشینه دیگه ول کن نیست:dancegirl2: بوگو تحلیلم دلستهههههههههههه 2
Matin H-d 18146 مالک ارسال شده در 29 بهمن، 2010 مرسی دکتر جونبنظرم به نکات مهمی اشاره کردی... اونایی که قرمز کردم درسته اینم نفهمیدم: از اوناس که وقتی پای خنده اینا بشینه دیگه ول کن نیست مرسی یعنی وقتی جمع شاد باشن بخندن ... توام پایه ای دوستانو همراهی میکنی از اونای نیستی که به حرف طرف یه لبخند ملیح بزنی:4chsmu1: 2
ارسال های توصیه شده