honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یکی از شیت های طرح سه من ببخشید اگه خوب نیافته چون سایز شیتم بزرگ بود .... خوشحال میشم نظرتونو بدونم 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یکی از شیت های طرح سه من ببخشید اگه خوب نیافته چون سایز شیتم بزرگ بود .... خوشحال میشم نظرتونو بدونم وووووووووووووو, خیلی خیلییی عااااااااالیهههههه با چیا راندو کردی؟؟؟ لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ وووووووووووووو, خیلی خیلییی عااااااااالیهههههه با چیا راندو کردی؟؟؟ ملسییی .... با همه چی! آبرنگ، مازیک ، مداد رنگی ، مداد 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یکی از شیت های طرح سه من ببخشید اگه خوب نیافته چون سایز شیتم بزرگ بود .... خوشحال میشم نظرتونو بدونم خیلییییییییییییی قشنگ راندو شده... 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ طراحی مجتمع فرهنگی ،هنری وتوریستی در ماسوله (برای مشاهده عکس ها در اندازه اصلی برروی آن ها کلیک نمائید.) 1. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ (برای مشاهده عکس ها در اندازه اصلی برروی آن ها کلیک نمائید.) 6. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ یکی از کارای مقدمات دوی منه. موزه نجوم . 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ یکی از کارای مقدمات دوی منه.موزه نجوم . شیت خیلی خوبیه، مکانایی که برای نما و برشها انتخاب کردین... ،حجمتون هم خیلی جالبه لینک به دیدگاه
Kazem Fatemi 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام. میشه ایده و کانسپت کارتون رو در طراحی این موزه بگین . خیلی فرم جالبی داره. ممنونم. 2 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام.میشه ایده و کانسپت کارتون رو در طراحی این موزه بگین . خیلی فرم جالبی داره. ممنونم. سلام دوستم. در کل و قبل از طراحی و همه چیز وقتی که تصمیم به طراحی موزه نجوم گرفتم اولین فکری که به ذهنم رسید این بود که یه مکانی رو طراحی کنم تا به اجرام یه جورایی احترام نشون بده . و بعد از اون سعی کردم که ابتدا موزه بتونه موزه نجوم رو برسونه . بنابراین مفهوم اصلیه من در این کارم این بود که از یک سیاره در اینجا زحل (بخاطر شکل خاصش ) ایده بگیرم و مکانی رو برسونم که داره از اجرام آسمانی محافظت می کنه (منظورم محلی که به اجرام نگاه خاصی داشته باشن .) درکل یک کره ای که یه حفاظی داره رو به طرح درآورم. کره همون خود سیاره زحل و حفاظش هم همون نواریه که دوره این سیاره می بینیم . لذا روندی که توی ذهنم داشتم رو روی شیت قسمت سمت راست کشیدم تا بتونم فکر طراحیمو به دیگران نشون بدم. خلاصه ی و اصل ایده ام این بود. امیدوارم تونسته باشم منظورم و خوب منتقل کرده باشم . 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ الان یاد شیت های بچگیام افتادم گفتم بذارمشون اینجا قبلنا چه ذوقی داشتم اولی موضوعش طراحی لنداسکیپ بود مال درس مقدمات طراحی اون ریز ریز سیاه کوچولوها مثلا آدمن دارن راه میرن دومی موضوعش طراحی بانک بود بازم مال همون ترم بود درس مقدمات طراحی :164: چه رنگایی میزدم کل ساختمونو رنگ میکردم چه خوشحال بودم واسه خودم 8 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان یه پروژه دارم با این مشخصات پلان اصلی سایت پلان 4تا نما 2تا مقطع 2تا پرسپکتیو داخلی 2تا پرسپکتیو خارجی + ایدئوگرام ها خواستم راهنمایی کنین اینارو چطوری توی یه صفحه 100*70 شیت بندی کنم مخصوصا واسه 4تا نما و 2تا مقطع اصلا نمیدونم چطور این 6تارو بچینم لطفا کمکم کنین 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده