Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ ICTna.ir - کاربرانی که از سرویس پست الکترونیکی Gmail گوگل استفاده میکنند، طی چند ماه گذشته با حجم زیادی از هرزنامهها مواجه شدهاند. به گزارش گروه ترجمه آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) شرکت گوگل در پی افزایش انتشار هرزنامهها به سرویس Gmail اعلام کرد که حفره موجود در بخش ***** سرویس پست الکترونیکی خود را برطرف کرده است. با این وجود، تعداد زیادی از کاربران همچنان اعلام میکنند که تعداد زیادی پست الکترونیکی ناخواسته به دست آنها میرسد. به گفته کارشناسان، افزایش حجم انتشار هرزنامهها در سرویس پست الکترونیکی Gmail از چند ماه قبل آغاز شده و طی روزهای گذشته به اوج خود رسیده است. در حالی که گوگل هماکنون ادعا میکند که این مشکل را کاملا برطرف کرده است، همچنان شکایتهای فراوانی مبنی بر ارسال پستهای الکترونیکی ناخواسته به Gmail به این شرکت ارسال میشود. برخی کارشناسان اعلام کردهاند که بروز این گونه مشکلات در سرویسهای پست الکترونیکی رایگان طی سالهای اخیر بسیار معمول شده است و شرکتهای ارایه دهنده این خدمات برای حل مشکلات یاد شده زمان زیادی را سپری میکنند. 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ به کاربران ناراضی پیشنهاد میکنم مدتی از سرویس یاهو استفاده کنند تا با معنای هرزنامه بهتر آشنا شوند 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یکی مرتبا به Gmail من پیام میده،شما برنده خوش شانس مایی!! بیا تا جیبت پر از پول بشه و مشخصاتت را بگو و .......... حیف که اسلام دستم را بسته وگرنه چنان جوابی بهش میدام که........... 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یکی مرتبا به Gmail من پیام میده،شما برنده خوش شانس مایی!! بیا تا جیبت پر از پول بشه و مشخصاتت را بگو و .......... حیف که اسلام دستم را بسته وگرنه چنان جوابی بهش میدام که........... اگر یه مدت با یاهو کار کنی اینقد برات تبلیغات میاد. روم به دیوار پف دهنده حالت دهنده کوچک و بزرگ کننده و ... تازه یه سری خارجی هم میاد مثل اینکه گفتی مثلا یکیه به من زیاد نامه میده اسمش ابو زونگو هست میگه 2-3 ماه دیگه دارم میمیرم نیاز دارم یه آدم خوب پیدا کنم تا پول زیادم رو بهش بدم به این روش دزدی اطلاعات میگن فیشینگ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده