رفتن به مطلب

انجمن ضد دود و دم! سیگاریها!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اقایان وخانمها! این سیگارارو از گوشه لباتون وردارید!

:banel_smiley_4:

بد آموزی داره!:167:

خیلی کار خوبیه که ورداشتین تبلیغ هم میکنید!؟:w00:

• Like 10
لینک به دیدگاه

تو تلویزیون ترکیه هرجا سیگار نشون میدن زود اون عکس وصحنه رو فیلــتر میکنن ولی الان تو سینما وتلویزیون ما شده هنرمندی وبروز احساسات!

• Like 6
لینک به دیدگاه
تو تلویزیون ترکیه هرجا سیگار نشون میدن زود اون عکس وصحنه رو فیلــتر میکنن ولی الان تو سینما وتلویزیون ما شده هنرمندی وبروز احساسات!

اره راست میگی:ws52: منم وقتی فیلمای ترکیه رو میبینم توجه کردم که سیگارو سانسور میکنن واسم جالب بود:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اره ماشالا همینطور در حال پیشرفت هستیم

فعلا که اگر کسی یه نگاه گذرا به فیلم و سریالا بندازه فقط به هجو کشیدن طبقه روشنفکر و با سواد جامعس. حتی اگر این فرد با سواد دیندار هم باشه بازم رحم نمیکنن. کسی مثل این هنر پیشه علی صادقی فکر کنم و اون رضا عطاران @@### در این زمینه پیش قراول هستن

سریالها فقط زندگی قشر فقیر یا بسیار بسیار ثروتمند رو نشون میده و طبقه متوسط رو میکوبه

طوری هم نشون میده که انگار این بی فرهنگی هایی که نشون میده که نشان از ضعف فرهنگی و نبود محبت و آموزش کافی در اینطور خانواده هاست چیز مثبتیه

و مرتب و منظم و با کلاس بودن و مقید بودن منفیه

• Like 1
لینک به دیدگاه

معذرت میخوام ولی خودم دوبار تو این سریال که شبا پخش میشه شنیدم این پسره به پدر عروسش گفت: "کامران خان چرا چیز میگی!"

بازم معذرت میخوام!

• Like 5
لینک به دیدگاه

اره ماشالا همینطور در حال پیشرفت هستیم

فعلا که اگر کسی یه نگاه گذرا به فیلم و سریالا بندازه فقط به هجو کشیدن طبقه روشنفکر و با سواد جامعس. حتی اگر این فرد با سواد دیندار هم باشه بازم رحم نمیکنن. کسی مثل این هنر پیشه علی صادقی فکر کنم و اون رضا عطاران @@### در این زمینه پیش قراول هستن

سریالها فقط زندگی قشر فقیر یا بسیار بسیار ثروتمند رو نشون میده و طبقه متوسط رو میکوبه

طوری هم نشون میده که انگار این بی فرهنگی هایی که نشون میده که نشان از ضعف فرهنگی و نبود محبت و آموزش کافی در اینطور خانواده هاست چیز مثبتیه

و مرتب و منظم و با کلاس بودن و مقید بودن منفیه

وجود ورشد طبقه متوسط درهرجامعه ای اساسی ترین عامل پایداری ورشد اون جامعه هست

فقط تاسف براین افکارناقص:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
avatar4466_7.gifavatar1029_6.gifavatar721_16.gif

به هر حال!

هرکسی این دوتارو میشناسه سریعا بهشون اطلاع بده عکسای شخصیشون توی نت قرار گرفته:ws3:

شاید یه فکری به حال خودشون کنن:w16:

لینک به دیدگاه
خیلی هم قشنگه سیگاره ...بیان اینم محدود کنید.....

اتفاقا من اعتقاد دارم سیگاریها حس زیبایی شناسیشون هست که مشکل داره

یعنی دارن یه چیز زشت رو زیبا میبینن

من! من محدود کنم؟ اگر ابزارشو داشتم حتما این کارو میکردم. خیلی مجازاتهای بدی میزاشتم برای سیگار:167:

یه چیزی بگم. میدونید تو سنگاپور اگر کسی آب دهن رو تو خیابون بریزه بازداشت میشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
من دیشب به سرم زد برم سیگار بخرم ..... ولی حال نداشتم.....:hanghead:

شما ناسلامتی داری یه شاخه از پزشکی میخونی

شما دیگه چرا؟

فکر میکنی دختری که سیگار میکشه میتونه مادر خوبی برای بچه هاش باشه؟

جامعه ای که مادرانشون اینطوری بشن نسل بعدش چی میشه؟

شما که بهتر میدونی سیگار چه مضراتی برای بدن خود فرد و برای خانمها خصوصا بر روی نسل بعدشون داره

اشکال نداره حالا ...

بیا خودمون ترکت میدیم. اول میبندیمت به تخت بعد:167:

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما ناسلامتی داری یه شاخه از پزشکی میخونی

شما دیگه چرا؟

فکر میکنی دختری که سیگار میکشه میتونه مادر خوبی برای بچه هاش باشه؟

جامعه ای که مادرانشون اینطوری بشن نسل بعدش چی میشه؟

شما که بهتر میدونی سیگار چه مضراتی برای بدن خود فرد و برای خانمها خصوصا بر روی نسل بعدشون داره

اشکال نداره حالا ...

بیا خودمون ترکت میدیم. اول میبندیمت به تخت بعد:167:

خوب دلم خواست آرامششو تجربه کنم..... :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب دلم خواست آرامششو تجربه کنم..... :hanghead:

ولی بعدش گرفتارش شدی نه؟

اگر اینطوریه خوب چرا آدم چیزای بهتری رو امتحان نکنه که مثلا شادیشون رو تجربه کنه. مثلا آمفتامین...

ترکش کن:ws46:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...