beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ خیلی بد قوله ! قرار بوده برای خالش شیرینی بخره که هنوز نخریده :w00:شطرنجش هم خوبه ... روحیه لطیفی هم داره بچم ! بعضی وقتها هم خیلی مظلوم میشه ... نی نی ها رو هم دوست داره !! هر موقع هدیه دادی شیرینی میدم خووو مرسی اینجا سر زدی :w14: 1 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ اوخی نی نی جون خاله قلبونش بلم :aghosh:خیلی مهلبونه با معلفته بامزه خیلی هم خاصه و مرموز :Ghelyon: قلفونت بلم خاله:aghosh: اون طرحی که باهم ریخته بودیم کجا رسید؟؟:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ از تو که یه ورزشکاری بعیده سیگار بکشی:w00:منم قدیما فکر میکردم که خر خونم تازگیا متوجه شدم که نه باو کم خونم (کم درس میخونم ) اخه اومدم دیدم خرخونا چطولی میجن:4chsmu1: :smiley (18)::smiley (18)::smiley (18): شکسته نفسی نفرمایید ... شما ..خونین:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ والله ایشون ساخت تولیدی هستن ولی من یه بار هم مکانیک ندیدمشون .....عجبا..... منم 3 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ والله ایشون ساخت تولیدی هستن ولی من یه بار هم مکانیک ندیدمشون .....عجبا..... :babygirl: 1 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ منم الهی الهی خوب اگه دلتون خوس منو بفنین بیاین تو پروفایلم خووو 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ الهی الهیخوب اگه دلتون خوس منو بفنین بیاین تو پروفایلم خووو :jawdrop: عجب طبع لطیفی! 2 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop: عجب طبع لطیفی! :babygirl: 3 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ از اسمش که خوشم mamnoon خوش اومدین به انجمن :rose: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ من فک میکردم دختره ولی بعدا فهمیدم پسره خیلیییییییییییی نی نی خوبو با ادبیه و خیلیم درسخونه (دست راستش بالای سر من:4chsmu1:) و عاشخه شطرنجه ولی متاسفانه هیچ وقت قسمت نمیشد با همبازی کنیم وقتی بهم میگفت خاله من خیلی خوشم میومد خندم میگرفت:shad: امیدوارم موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ ای جانم..... خاله قلبونت بله.... سجاد: خیلی گله مهربون زبانش خوبه ( خاله لو دادم!) خرخون به توان هزار درس می خونه ولی به رو خودش نمی یاره! بعضی وقتا دلش می گیره اونم به رو خودش نمی یاره دوست داره به همه کمک کنه کودک درونش همیشه بیداره 2 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ ای جانم.....خاله قلبونت بله.... سجاد: خیلی گله مهربون زبانش خوبه ( خاله لو دادم!) خرخون به توان هزار درس می خونه ولی به رو خودش نمی یاره! بعضی وقتا دلش می گیره اونم به رو خودش نمی یاره دوست داره به همه کمک کنه کودک درونش همیشه بیداره مرسی عزیزم:aghosh: ولی من ... 1 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ من فک میکردم دختره ولی بعدا فهمیدم پسره خیلیییییییییییی نی نی خوبو با ادبیه و خیلیم درسخونه (دست راستش بالای سر من:4chsmu1:) و عاشخه شطرنجه ولی متاسفانه هیچ وقت قسمت نمیشد با همبازی کنیم وقتی بهم میگفت خاله من خیلی خوشم میومد خندم میگرفت:shad: امیدوارم موفق باشی دلبونت بلم خاله:aghosh: هر وقت حوس بازی کردی بیا بازی کنیم خووو:w00: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منم اول فک میکردم دخمله...وقتی فهمیدم پسره این ریختی شدم :jawdrop: یه ملتو سر کار گذاشته بود :167: ولی بشه خوفیه...مهلبونه...خیلی درس خونه...هی خونه رو به هم میریزه:167: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ دلبونت بلم خاله:aghosh:هر وقت حوس بازی کردی بیا بازی کنیم خووو:w00: ای جاااااااااان:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خب باوشه....چرا داد میزنی خو؟!!! 2 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منم اول فک میکردم دخمله...وقتی فهمیدم پسره این ریختی شدم :jawdrop: یه ملتو سر کار گذاشته بود :167: ولی بشه خوفیه...مهلبونه...خیلی درس خونه...هی خونه رو به هم میریزه:167: پست تکراری :w72: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خوب من تاحالا باهاشون برخورد نداشتم اما از پست های که میدن معلومه آدم مهربونیه خیلی درس خونه (اینو از روی قبولیش میگم ) و از روی نام کاربریشون معلومه خیلی طبع لطیفی داره امیدوارم همیشه موفق باشند 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ به نظر میرسه خیلی مهربونه اروم وخونسرده خوشتیپ هم جتما هست طرفدار کار امروز را به فردا میفکن میباشد سیلی نقد را از حلوای نسیه بیشتر می پسندند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده