Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ مدت تا پایان سه شنبه شب دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از nini عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند 7 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ببخشید من تا حالا فکر می کردم که خانومن تازه متوجه شدم که آقا هستن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من بی احتلامی نالاحتم نیتونه خوو dehaaa :babygirl: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ بعدش در مورد من بگید منم دوست دارم در مورد شخصیتم دوستان نظر بدن هر چی هم دوست دارید بگید من ناراحت نمیشم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تا اونجایی که من شناختمشون، پسر درس خونی هستن ... به نظر شیطون میاد ...کم حوصله و زود هم صمیمی میشه ... مگه نه؟ 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خب اولش این که خیلی گله....:rose: خوش اخلاق و خوش زبونه خیلیم شیطونه ولی در عین حال خیلی با ارامش حرف میزنه و ارومه... با معرفته و رفیق روزای سخت و اینا... بچه خر خون به معنای واقعی کلمه...:viannen_38: سجاد= استاتیک همینا دیگه تا بعد بازم یادم اومد میگم.... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ببخشیدمن تا حالا فکر می کردم که خانومن تازه متوجه شدم که آقا هستن :icon_pf (34): :w58: مام اولا این فکرو میکردیممم عزیزممم بعد دیدیم نه باو ... پسلهههههههههههه:smiley (18): سجاد همونیه که امیرکبیر مکانیک قبوا شد دیگه... مشخصا خر خونه:vahidrk: من بی احتلامی نالاحتم نیتونه خووdehaaa :babygirl: شی میگه؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تا اونجایی که من شناختمشون، پسر درس خونی هستن ... به نظر شیطون میاد ...کم حوصله و زود هم صمیمی میشه ... مگه نه؟ کم حوصله؟؟؟؟؟؟؟ نه باو کم صبره:smiley (18): بعدش در مورد من بگید منم دوست دارم در مورد شخصیتم دوستان نظر بدن هر چی هم دوست دارید بگید من ناراحت نمیشم عزیزم وقتی تاپیک ثبت نام دوباره شروع شد بیا ثبت نام کن در تاپیک اصلی:4uboxsmiley: خب اولش این که خیلی گله....:rose:خوش اخلاق و خوش زبونه خیلیم شیطونه ولی در عین حال خیلی با ارامش حرف میزنه و ارومه... با معرفته و رفیق روزای سخت و اینا... بچه خر خون به معنای واقعی کلمه...:viannen_38: سجاد= استاتیک همینا دیگه تا بعد بازم یادم اومد میگم.... :w16: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خیلی بد قوله ! قرار بوده برای خالش شیرینی بخره که هنوز نخریده :w00: شطرنجش هم خوبه ... روحیه لطیفی هم داره بچم ! بعضی وقتها هم خیلی مظلوم میشه ... نی نی ها رو هم دوست داره !! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ اوخی نی نی جون خاله قلبونش بلم :aghosh: خیلی مهلبونه با معلفته بامزه خیلی هم خاصه و مرموز :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خیلی بد قوله ! قرار بوده برای خالش شیرینی بخره که هنوز نخریده :w00:شطرنجش هم خوبه ... روحیه لطیفی هم داره بچم ! بعضی وقتها هم خیلی مظلوم میشه ... نی نی ها رو هم دوست داره !! :4uboxsmiley: شطرنجشو از کجا دیدی خاله نی نی؟:w127: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ اوخی نی نی جون خاله قلبونش بلم :aghosh:خیلی مهلبونه با معلفته بامزه خیلی هم خاصه و مرموز :Ghelyon: اهااااااااااااااااایییییییی نی نی بیا بجواب... میاممم جلو در دانشگاتوناااا:w00: 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ اهااااااااااااااااایییییییی نی نی بیا بجواب... میاممم جلو در دانشگاتوناااا:w00: الان تو قطاره خو..... شما به بزرگی خودت ببخشش... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ الان تو قطاره خو..... شما به بزرگی خودت ببخشش... اره میدونی ام... اما این زهره چشم بود دیگه.. به رو خودت نیار 1 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ ببخشیدمن تا حالا فکر می کردم که خانومن تازه متوجه شدم که آقا هستن :icon_pf (34): من نبشتم توو پروفایلم خوووو تازشم مگه نی نی فقط دختل میشه نی نیای پسل هم دالیم:w72: 1 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ بعدش در مورد من بگید منم دوست دارم در مورد شخصیتم دوستان نظر بدن هر چی هم دوست دارید بگید من ناراحت نمیشم میخوایی بولو دوساتو صدا کن همینجا باسسه دوتامون بیان نظر بدن :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ تا اونجایی که من شناختمشون، پسر درس خونی هستن ... به نظر شیطون میاد ...کم حوصله و زود هم صمیمی میشه ... مگه نه؟ مرسی نظر دادی:rose: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ من بی احتلامی نالاحتم نیتونه خووdehaaa :babygirl: والله ایشون ساخت تولیدی هستن ولی من یه بار هم مکانیک ندیدمشون .....عجبا..... 3 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ خب اولش این که خیلی گله....:rose:خوش اخلاق و خوش زبونه خیلیم شیطونه ولی در عین حال خیلی با ارامش حرف میزنه و ارومه... با معرفته و رفیق روزای سخت و اینا... بچه خر خون به معنای واقعی کلمه...:viannen_38: سجاد= استاتیک همینا دیگه تا بعد بازم یادم اومد میگم.... مرسی بابت لطفی که بهم داری :626gdau: 1 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ :w58: مام اولا این فکرو میکردیممم عزیزممم بعد دیدیم نه باو ... پسلهههههههههههه:smiley (18): سجاد همونیه که امیرکبیر مکانیک قبوا شد دیگه... مشخصا خر خونه:vahidrk: شی میگه؟ از تو که یه ورزشکاری بعیده سیگار بکشی:w00: منم قدیما فکر میکردم که خر خونم تازگیا متوجه شدم که نه باو کم خونم (کم درس میخونم ) اخه اومدم دیدم خرخونا چطولی میجن:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده