soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ سلام…..برای من این مطلبو که یک جایی یکی از دوستان زحمتشو کشیده بود، خیلی جالب بود…. گفتم تا شما هم اینا رو ببیندی تا شاید برای شما هم جالب باشه…. همونطور که میدونید کمپانی های مختلف همیشه میخوان تمام حرفهای ناگفته ی خودشون توی لوگوی خودشون به مشتری هاشون بزنن….. پس این لوگو خیلی مهمه و بیانگر حرفهایی است که هیچگاه سر به ابتذال سخن فرود نمی آوردند!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای دیدن باقی عکسا به بیشتر بخوانید تشریف ببرید…. #gallery-1 { margin: auto; }#gallery-1 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; }#gallery-1 img { border: 2px solid rgb(207, 207, 207); }#gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0pt; } برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ کوفت! خيلي تكراري.......:w00:يكي بياد قفلش كنه:w00: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ خيلي تكراري.......:w00:يكي بياد قفلش كنه:w00: خیلی کوفت.....:w00:زاده نشده هنوز کسی که تاپیک منو قفل کنه:w00: لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ خیلی کوفت.....:w00:زاده نشده هنوز کسی که تاپیک منو قفل کنه:w00: بسيار تكراري:brodkavelarg:باشه مهم اينكه همه بدونن واقعا تكراريه:w00:حتي اگه قفل نشه!!:w00: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ بسيار تكراري:brodkavelarg:باشه مهم اينكه همه بدونن واقعا تكراريه:w00:حتي اگه قفل نشه!!:w00: مهم خودم بودم که بار اول بود میدیدمش لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ مهم خودم بودم که بار اول بود میدیدمش پس تختش كن تاپيك تكراريتو!!! لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ پس تختش كن تاپيك تكراريتو!!! به کوری چشم عنودان اینجا میمونه:167: لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ به کوری چشم عنودان اینجا میمونه:167: پس دودش نميكني؟؟؟ لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ پس دودش نميكني؟؟؟ نخیر!:gnugghender: لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ نخیر!:gnugghender: اشكال نداره!:girl_yes2: واسه منم جديد بود! هدف فقط بالا بردن تاپيك بود حالا واسه خونسردي بفرماييد:cakesmileyf: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اشكال نداره!:girl_yes2: واسه منم جديد بود! هدف فقط بالا بردن تاپيك بود حالا واسه خونسردي بفرماييد:cakesmileyf: ما اینجا فقط مهندس مکانیک میپذیریم شما الان ناخالصی محسوب میشید .....عطایتان را به لقایتان میبخشیم:167: لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ ما اینجا فقط مهندس مکانیک میپذیریم شما الان ناخالصی محسوب میشید .....عطایتان را به لقایتان میبخشیم:167: جدييييييييييييي؟؟؟تالار مكانيك بود! فكر كردم گفتگو ازاد حالا اشكال نداره اين يكي پاكش كن از اول يه نوشو بزن:girl_yes2::there: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ تغییر لوگوی پیکان در ده ها سال تولید،چی شد؟ لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ تغییر لوگوی پیکان در ده ها سال تولید،چی شد؟ اِه! اسی توام از مهندسان اووومدی؟؟؟؟؟ حالم بهم خورد از اوونجا! فک کنم سهیل توام اووونجا بودی نه؟؟ آواتارت و دیدم! حالا نمیدونم خودت بودی یا نه! اسی هنوزم رنگ وا رنگ تایپ میکنیا! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اِه! اسی توام از مهندسان اووومدی؟؟؟؟؟حالم بهم خورد از اوونجا! فک کنم سهیل توام اووونجا بودی نه؟؟ آواتارت و دیدم! حالا نمیدونم خودت بودی یا نه! اسی هنوزم رنگ وا رنگ تایپ میکنیا! شما اسمتو عوض نکردی؟ لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اتفاقا تغییر آرم ماشینها در یک آن توسط ص. و س. انجام میشه جدیدا این آرمهارو " کان لم یکن" میکنن کلا حذفشون میکنن تو فیلم و سریالا در صورتیکه هر کسی با هر آی کیو بنز رو میشناسه نیاز به آرمش نیست یا اقلا پژو ۴۰۵ که دیدیم که ور میداره آرمشو مات میکنه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ آره!.. عجب جواب کاملی!!! اقلا میگفتی،اونجا اسمت چی بوده!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده