Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ مدت تا پایان شنبه شب دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از mohandese shahrsaz عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اووممم تا اونجایی که من شناختم خیلی پسره ساکتیه خوب بیا یه ذره خودتو بنما مهندس 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اووممم تا اونجایی که من شناختم خیلی پسره ساکتیه خوب بیا یه ذره خودتو بنما مهندس مهندس شهرساز دخمله تا اونجا که یادمه اسمش فرنوش بود. اوایل انجمن بیشتر اکتیو بود و بیشتر در تاپیکها فعالیت میکرد. بچه های شهرساز بیشتر میشناسن... ولی فکر کنم از نظر اطلاعات دررشتۀ خودش سطح بالایی داشته باشه :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ چرا اینقدر واسه خودتون کلاس میذارین و به خودتون میگین مهندس؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ مهندس شهرساز دخمله تا اونجا که یادمه اسمش فرنوش بود. اوایل انجمن بیشتر اکتیو بود و بیشتر در تاپیکها فعالیت میکرد. بچه های شهرساز بیشتر میشناسن... ولی فکر کنم از نظر اطلاعات دررشتۀ خودش سطح بالایی داشته باشه :icon_gol: wow دخمله؟ پس من چرا فک میکردم پسله؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ مهندس شهرساز اسمش فرنوشه.ترم سه شهرسازی .بچه مشهده،دانشگاه خاوران درس می خونه. من خودم تازه فهمیدم دختره! به نظرم دختر شیطونیه اما نمیدونم چرا انقد خودشو از نواندیشان دریغ میکنه. توی تالار شهرسازی می دونم که بیشتر تاپکا رو سر می زنه اما به ندرت نظر میده و حرف میزنه. کلا آدم راحتیه به نظرم 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ منم فکر میکردم ایشون پسره .. شاید به خاطر این بوده که همیشه فکر میکردیم فقط پسرا مهندس میشن تفکر مرد سالاری ریشه دار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده