panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ در این تایپیک به کرکسیون طراحی مدرسه می پردازیم لطفا جهت مفید بودن تایپیک نکات زیر را رعایت کنید جهت تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید و از زدن پست خود داری کنید......... نظرات و پیشنهادات خود را بگذارید و از هر گونه انتقاد و ... ناراحت نشید جهت پر بار تر بودن تایپیک منتظر حمایت..ارائه کار ها و نقد و نظرات همه هستیم یک نکته رو فراموش نکینید ما اینجا اومدیم تا از هم یاد بگیریم پس هیچ کس کامل نیست و همه میتونن نظر بدن و هیچ محدودیتی وجود ندارد لطفا" بعد از اتمام مطالب نظرات خودتون رو بیان کنید تا وقفه ای بین مطالب ایجاد نشه و باعث سر درگمی کابران دیگه نشه 9 لینک به دیدگاه
panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ برای شروع کار من یکی از کارامو میزارم این کار ماله طرح 2 من بود مدرسه راهنمایی 12 کلاسه................ همه ی کلاس ها باید از نور شمال استفاده میکرد و.................... پلان همکف 7 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مهیار جان شرمنده ... من میرم شب میام نظرمو می گم.. لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ مهیار میشه بیشتر توضیح بدی؟ از پلانی که گذاشتی زیاد متوجه نشدم(ریزه) اگر توضیح بدی ممنون رنگ هایی که استفاده کردی رو هم بگو مثلا اون قسمت پلان پائین (جنوب و جنوب غربی) فکر کنم یه فضا باشه ولی نفهمیدم چیه؟ این مدرسه وسط زمین مورد نظرتون بوده؟ چرا انقدر دیوارها شکست داره؟یعنی در اجرا همچین چیزی رو در ایران میسازن؟ مساحت ها چطورین؟ چه فضاهایی رو در نظر گرفتی؟(کتابخانه؛نمازخانه؛اتاق ورزش؛...) در مدرسه یا حالا پلان های مدارس میشه مثلا کلاس هارو یکجا بذاریم و بقیه دسترسی ها مثل همون کتابخونه و غیره در یه طبقه جداگونه،برای جلوگیری از نفوذ صدا؟(چون من تابحال مدرسه طراحی نکردم البته تو هنرستان یکبار اینکارو انجام دادیم ولی بعدش نه برای این آشنا نیستم) لطفا اینارو جواب بدید تا باز بقیه سوال هام رو بپرسم 4 لینک به دیدگاه
panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ مهیار میشه بیشتر توضیح بدی؟ از پلانی که گذاشتی زیاد متوجه نشدم(ریزه)اگر توضیح بدی ممنون باشه در اسرع وقت!!!! کلاسا که مشخصه..یه سالن چند منظوره داره که مشخصه... مدیرت داره/////اتاق معاونین داره..... استراحت معلمان و.... رنگ هایی که استفاده کردی رو هم بگو مثلا اون قسمت پلان پائین (جنوب و جنوب غربی) فکر کنم یه فضا باشه ولی نفهمیدم چیه؟ رنگاش مهمی رو بیان نمیکنه............... این مدرسه وسط زمین مورد نظرتون بوده؟ از 4 طرف باز بوده.....(واقعا می خواستن تو این سایت مدرسه بسازه نو سازی مداررس) چرا انقدر دیوارها شکست داره؟یعنی در اجرا همچین چیزی رو در ایران میسازن؟ مساحت ها چطورین؟ وقتی سازش حل شده است..مشکل ساخت نداره!!!! شکست ها بابته حجم و این که خط آسمانش قشنگ و درست و علمی باشه همه مساحت ها بر طببق رنامه نوسازی مدارس ...و دقیقه و استاندارد چه فضاهایی رو در نظر گرفتی؟(کتابخانه؛نمازخانه؛اتاق ورزش؛...) در مدرسه یا حالا پلان های مدارس میشه مثلا کلاس هارو یکجا بذاریم و بقیه دسترسی ها مثل همون کتابخونه و غیره در یه طبقه جداگونه،برای جلوگیری از نفوذ صدا؟(چون من تابحال مدرسه طراحی نکردم البته تو هنرستان یکبار اینکارو انجام دادیم ولی بعدش نه برای این آشنا نیستم) لطفا اینارو جواب بدید تا باز بقیه سوال هام رو بپرسم متوجه سئوالت نشدم اما در کل ما باید همه کلاسامون از نور شمال استفاده میکردن!! راههرو ها نور داشتن بخش معلمین و... جدا باشه...حجم قرینه نباشه خط آسمان دقت شه ( تو نما ها کاملا میبینی) و.............................. 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلام بر مهیار عزیز ... چند تا سوال... 1. کارهای 3 بعدی را اگه میشه در صورت وجود قرار بده چون تنها با دیدن نما و پلان نمی شه قضاوت صد در صد انجام داد. 2. فضاها را مشخث کن چون من کمی در مورد فشاها ایهام دارم ... 3. بگو چطور شده این سبک پالانو انتخاب کردی . ایده اولیه و کانسپتت چی بوده .. چه فضاهای خاصی دیدی ... چطور شد .. کلاس های در اینجا قرار دادی ... 4. انتقاد ... حداقل در ضمینه پلان و نما کارت زیاد نو و جدید نیست شاید با توضیحاتت من بگم کار خوبی شده ولی هیچ وقت نمی گم wow عجب کار شاهکاری شرمنده این قدر رک توضیح دادم .... البته محاسنشم بعد از توضیح کاملت می گم. لینک به دیدگاه
panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلام بر مهیار عزیز ... چند تا سوال... 1. کارهای 3 بعدی را اگه میشه در صورت وجود قرار بده چون تنها با دیدن نما و پلان نمی شه قضاوت صد در صد انجام داد. 2. فضاها را مشخث کن چون من کمی در مورد فشاها ایهام دارم ... 3. بگو چطور شده این سبک پالانو انتخاب کردی . ایده اولیه و کانسپتت چی بوده .. چه فضاهای خاصی دیدی ... چطور شد .. کلاس های در اینجا قرار دادی ... 4. انتقاد ... حداقل در ضمینه پلان و نما کارت زیاد نو و جدید نیست شاید با توضیحاتت من بگم کار خوبی شده ولی هیچ وقت نمی گم wow عجب کار شاهکاری شرمنده این قدر رک توضیح دادم .... البته محاسنشم بعد از توضیح کاملت می گم. جواب تک تک سوالاتو میدم اما الان وقت ندارم اما هدف تو این مجموعه رعایت عملکرد بود نه حجم!!!!!!! عملکردی که تو ش سازه به بهترین شکل ممکن رعایت شده باشه!!!! نو بودن این نیست که شما حجم ... داشته باشی..نو بودن اینه که تمام فضاهای مدرسه کلاسام بر خلاف همه مدارس حال حاظر ایران از ی نور طبیعی استفاده میکنه!!!!!!! بر خلاف نو سازی مدارس مشکل ورودی کلاسا حل شده باش!!!!!!! برای استراحت معلمان ورودیشون.پار کینگ و... طراحی شده باشه!!!!!!!! و برای ایران و ایرانی باشه!!! 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جواب تک تک سوالاتو میدم اما الان وقت ندارم اما هدف تو این مجموعه رعایت عملکرد بود نه حجم!!!!!!! عملکردی که تو ش سازه به بهترین شکل ممکن رعایت شده باشه!!!! نو بودن این نیست که شما حجم ... داشته باشی..نو بودن اینه که تمام فضاهای مدرسه کلاسام بر خلاف همه مدارس حال حاظر ایران از ی نور طبیعی استفاده میکنه!!!!!!! بر خلاف نو سازی مدارس مشکل ورودی کلاسا حل شده باش!!!!!!! برای استراحت معلمان ورودیشون.پار کینگ و... طراحی شده باشه!!!!!!!! و برای ایران و ایرانی باشه!!! محیار جان شکی نیست که اینها را خوب رعایت کردی ... منظور من را خوب متوجه نشدی 1. نوسازی مدارس خیلی مسایل دیگه هم در نظر نمی گیره که تو به عنون طراح باید در نظر بگیری 2. عملکرد خیلی خوبه ولی توامان با عملکرد فضاسازی از اهمیت خاصی برخورداره یک مثال برات می زنم دو مدرسه وجود دارند که هر دو تمام عملکرد ها به خوبی دیدن ولی مدرسیه برتر و شتخص تر هست که فضاهایی خاص و زیبا طراحی کرده باشه به طور مثال : اگه می خوای هنرستان معماری طراحی کنی ... فضاهایی مثل کتابخانه، لابی ، آتلیه جمعی و نمایشگاه از اهمیت خاصی برخوردار هستند ... و فراتر از عملکرد باید به آنها نگاه کرد 3. من اینها گفتم چون حس کردم رعایت نکردی .. چرا آتلیه های ت را مربع در نظر گرفتی ... آیا بهتر نبود از شکل های خاص استفاده می کردی و ...... لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ منم با اجازه مینا جون یکی از کارام که یه هنرستان میذارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده