رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

یکی از راههای استریل کردن مواد غذایی Filtration (*****اسیون) است

*****اسیون برای محلول هایی به کار می رود که ذرات معلق ناچیزی در آن ها وجود داشته باشد مثل سرم خون یا هوا و ...

 

*****اسیون(Filtration)

 

صاف کردن یا *****اسیون یک روش فیزیکی برای حذف ذرات معلق در هر مایع از جمله آب است. این ذرات معلق می توانند گل، رنگ، مواد آلی، پلانکتون، باکتری، ذرات حاصل از سختی گیری و ..... باشند. *****ها را به دو دسته می توان تقسیم نمود:

الف) *****های عمقی: عمل جداشدن ذرات معلق از مایع در اعماق بستر انجام می شود،مثل *****های ثقلی یا *****های فشاری

ب) *****های سطحی: عمل جدا شدن ذرات معلق از مایع فقط در عمق بسیار کم که همان سطح ***** می باشد، انجام می شود مثل کاغذ صافی.

 

انواع *****

از *****های عمقی در تصفیۀ آب استفاده می شود. آب حاوی ذرات معلق از بستر یک ماده که می تواند شن و یا ذغال آنتراسیت باشد،عبور نماید. در اثر عبورآب از خلل و فرج بین این ذرات، مواد معلق به دام افتاده و آب تقریبا ً عاری از مواد معلق،به دست می آید. جمع شدن ذرات معلق در خلل و فرج صافی، باعث افزایش افت فشار(اختلاف سطح آب روی سطح صافی و آب خروجی از صافی) می گردد.اگر این افت فشار از حد معینی تجاوز نماید، باید صافی را شستشو داد. در شروع کار، *****ها را باید به آهستگی با آبی که از پایین به بالا جریان می یابد، پر شوند تا آنکه ذرات بستر در آب غوطه ور شوند. این کار برای خارج کردن هوای محبوس بین ذرات بستر لازم می باشد تا از انسداد مسیر آب توسط هوا جلوگیری شود.

 

در این جا دو سیکل از Filtration به نمایش گذاشته شده است

 

Tangential%20Flow%20Filtration%20System%20Schematic.JPG

 

hydromation_1_filtration_cycle_diagram_web.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...