abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ پس باید مینوشتین نرم افزار + سخت افزار. :ws2: من اینو از توی لیست موجود انتخاب کردم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من اینو از توی لیست موجود انتخاب کردم ولی من که لیستی برای گرایش ندیدم و خودم طراحی کاربردی را نوشتم !!! 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ ولی من که لیستی برای گرایش ندیدم و خودم طراحی کاربردی را نوشتم !!! واقعا؟ یعنی من خودم اینو نوشتم؟ ولی من توی دوتا رشته تحصیل می کنم پس همین خوبه گیر بدی به حسابت می رسم :167: فهمیدی:w00: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ ولی من توی دوتا رشته تحصیل می کنم پس همین خوبه گیر بدی به حسابت می رسم :167: فهمیدی:w00: هرکه با اسی درافتاد،ور افتاد. 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ هرکه با اسی درافتاد،ور افتاد. :ws28::ws28: زیاد مطمئن نباش 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ از من بترس و مراقب خودت مخصوصا در شب ها باش. 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ از من بترس و مراقب خودت مخصوصا در شب ها باش. بیا قلبونت بشم چقذره خوش قیافه شدی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ بیا قلبونت بشم چقذره خوش قیافه شدی حالا خوبه همین تاپیک بغلی گفتیم لوس بازی ممنوع!!! چیلا خودتو لوس میتونی!!!! 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ حالا خوبه همین تاپیک بغلی گفتیم لوس بازی ممنوع!!! چیلا خودتو لوس میتونی!!!! آخه دارم با نی نی کوچولو حرف می زنم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ آخه دارم با نی نی کوچولو حرف می زنم پس مواظب باش نی نی موهاتو نکشه !!!! 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ پس مواظب باش نی نی موهاتو نکشه !!!! من با بچه ها دوستم و به طبع بچه ها هم با من دوستن پس نگران نباش 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ ممنون از ابی بیکران عزیزمممم امشب پایان تحلیل بود جیگلم انشا الله همیشه موفق و موید باشی :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ از همه بچه ها ممنونم همینطور شما متین جون و داداش نادر 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ با تشکر از ابی بیکران عزیز و بقیه دوستان شرکت کننده .تاپیک مث بقیه تاپیک های این سری قفل میشود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده