abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مهربان و آرام...:flowerysmile: ممنون عزیزم لطف دارین نسبت به من خدا رو صد هزار بار شکر منه بیچاره که می خواستم بیام خونتون بهت شیرینی بدم همون موقع استاد نامردتون کلاس اضافه واستون گذاشت تقصیره من چیه ؟؟:w74: بعدشم این کادو تفلدت خونمون پوسیداااااااا می خواستی بیای خونمون شیرینی بدی؟ چی می خواستی واسم بیاری شیرینی تر یا خشک؟ طوری نیست 4شنبه که تعطیله پاشو بیا 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چرا مگه پیر شدی!!! چه نا امید،هنوز اول جوونیته. خسته شدم ممکنه دیگه ادامه ندم :jawdrop::jawdrop: کی ؟؟؟ ملیحه و مظلومیت ؟؟؟ یه چیزی بگو با عقل جور در بیاد تروخدا ملیحه ممکنه هر خصلتی داشته باشه اما قطعا مظلوم نیست چیه زورت میاد :w00: حالا یکی هم که داره از ما تعریف می کنه تو نذاراااااااااااا:167: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چیه زورت میاد :w00: حالا یکی هم که داره از ما تعریف می کنه تو نذاراااااااااااا:167: نه اصلا برای چی باید زورم بیاد ؟؟؟ فقط آخه تو و مظلومیت ؟؟؟:jawdrop: یکی نگاه به پست هات بندازه منظورمه منو می فهمه می خواستی بیای خونمون شیرینی بدی؟ چی می خواستی واسم بیاری شیرینی تر یا خشک؟ طوری نیست 4شنبه که تعطیله پاشو بیا شیرینی که برات خوب نیست چاق میشی اما یه خروس قندی برات می خریدم بعدشم من می خوام یه روز بیام خونتون که بتونم شیطونی کنم 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ نه اصلا برای چی باید زورم بیاد ؟؟؟فقط آخه تو و مظلومیت ؟؟؟:jawdrop: یکی نگاه به پست هات بندازه منظورمه منو می فهمه شیرینی که برات خوب نیست چاق میشی اما یه خروس قندی برات می خریدم بعدشم من می خوام یه روز بیام خونتون که بتونم شیطونی کنم همینه دیگه زورت میاد به پستام نگاه کرده و اینو گفته بعدشم ما آیفون تصویری داریم اگه اومدی و دیدم شیرینی واسم نخریدی در روت باز نمی کنم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خانم محترم ومهربان و دوست خوبی هستند لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مدت تا پایان چهارشنبه شب با اجازه دکترDoctor_shovan عزیز:wubpink: اجازه من دست شماست :rose: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ دوسش دارم قبلنا زیاد میومد ولی الان نه مهربونه...اواتورشو دوس دارم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بعدشم ما آیفون تصویری داریم اگه اومدی و دیدم شیرینی واسم نخریدی در روت باز نمی کنم دلت میاد من این همه راه پاشم بیام خونتون بعد رام ندی بیام تووو؟؟؟؟؟ بیرحم اصلا نمیام بیا بریم بیرون 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خانم محترم ومهربان و دوست خوبی هستند ممنون داداش نادر گل خوبی از خودته دوسش دارم قبلنا زیاد میومد ولی الان نهمهربونه...اواتورشو دوس دارم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شرمنده که دیگه نمی تونم زیاد بیام ممنون گلم منم تورو دوست دارم دلت میاد من این همه راه پاشم بیام خونتون بعد رام ندی بیام تووو؟؟؟؟؟بیرحم اصلا نمیام بیا بریم بیرون دلم میاد قلوه امم میاد واسه اینکه تو منو کشتی باشه یه روز جور می کنم بریم بیرون 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ در حد سلام و علیک می شناسمشون... اولین باری که هم صحبت شدیم گفتم خیلی آواتات نازه.... 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ دلم میاد قلوه امم میاد واسه اینکه تو منو کشتی من نمیدونم رو چه حسابی دارن به تو میگن مهربون 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ در حد سلام و علیک می شناسمشون...اولین باری که هم صحبت شدیم گفتم خیلی آواتات نازه.... ممنون گلم چشمای شما زیبا میبینه من نمیدونم رو چه حسابی دارن به تو میگن مهربون رو این حساب که اونا خوبی می کنن و خوبی می بینن و جنابعالی بدی می کنی و من هی خوبی می کنم 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ رو این حساب که اونا خوبی می کنن و خوبی می بینن و جنابعالی بدی می کنی و من هی خوبی می کنم تواضعته که منو کشته عزیزم 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ تواضعته که منو کشته عزیزم قلبونت بشم من چیچال کنیم دیگه خودمم دارم از متواضع بودنم میمیرم 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ قلبونت بشم من چیچال کنیم دیگه خودمم دارم از متواضع بودنم میمیرم :jawdrop::jawdrop: این تاپیک شده کل کل من و تو الان دکتر میاد حسابه جفتمونو میرسه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ منم حدس بزنم؟ اسمش و آواتارش خیلی آرامش بخشه!به نظرم باید دختر (الان فهمیدم دختره) آرومی باشه و مهربون. که جذاب و مورد توجه هم هست. 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: این تاپیک شده کل کل من و تو الان دکتر میاد حسابه جفتمونو میرسه آره الان داداش نادر میاد و جفتمونو بیرون می کنه :icon_pf (34): منم حدس بزنم؟اسمش و آواتارش خیلی آرامش بخشه!به نظرم باید دختر (الان فهمیدم دختره) آرومی باشه و مهربون. که جذاب و مورد توجه هم هست. ممنون مینا جون شما و بچه ها به من لطف دارین لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ یک سوال جدید؟ نرم افزار - سخت افزار = ؟ مگه میشه این دو را از هم تفریق کرد !!!! لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ تفریق نمی شه کرد اما ترکیب چرا اینم یه نوع ترکیبه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ تفریق نمی شه کرد اما ترکیب چرااینم یه نوع ترکیبه پس باید مینوشتین نرم افزار + سخت افزار. :ws2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده