amin d 74 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 سلام من برای سیموله کردن یه مکانیزم با متلب احتیاج مبرم به آموزش دارم کسیمیتونه کمک کنه؟؟؟؟ 3
vahid321 2013 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 فقط میدونم که باید یه بسته کمکی رو نصب کنی برای متلب فکر کنم مکانیکال تول باکس یا یه همچین چیزی هست که احتمالا کار باهش سادس چون تصویریه حالا دوستان میان بیشتر راهنمایی میکنن ولی میشه بگید چرا نیاز دارید؟ یعنی حالا چرا متلب؟ 1
just work 12354 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 سلام من برای سیموله کردن یه مکانیزم با متلب احتیاج مبرم به آموزش دارم کسیمیتونه کمک کنه؟؟؟؟ با سلام به شما دوست عزیز کتاب سیمولینک متلب نوشته نیما جمشیدی رو بهتون توصیه میکنم . من هم از اون استفاده کردم 1
amin d 74 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2010 فقط میدونم که باید یه بسته کمکی رو نصب کنی برای متلب فکر کنم مکانیکال تول باکس یا یه همچین چیزی هست که احتمالا کار باهش سادس چون تصویریه حالا دوستان میان بیشتر راهنمایی میکنن ولی میشه بگید چرا نیاز دارید؟ یعنی حالا چرا متلب؟ چون استاد گفته 1
just work 12354 ارسال شده در 10 اسفند، 2010 فقط میدونم که باید یه بسته کمکی رو نصب کنی برای متلب فکر کنم مکانیکال تول باکس یا یه همچین چیزی هست که احتمالا کار باهش سادس چون تصویریه حالا دوستان میان بیشتر راهنمایی میکنن ولی میشه بگید چرا نیاز دارید؟ یعنی حالا چرا متلب؟ نخیر تا جایی که من میدونم خود متلب یه محیط کاملا مستقل داره به اسم " سیمولینک " که از بخش " سیم مکانیک " میشه تمام مکانیزمها و ... " رو شبیه سازی کرد و هیچ ربطی هم به سالید و کتیا و ... نداره
amin d 74 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2010 نخیر تا جایی که من میدونم خود متلب یه محیط کاملا مستقل داره به اسم " سیمولینک " که از بخش " سیم مکانیک " میشه تمام مکانیزمها و ... " رو شبیه سازی کرد و هیچ ربطی هم به سالید و کتیا و ... نداره ها اینی که گفتی یعنی چی؟
ارسال های توصیه شده