Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ همه سرگرمی ها و بازی ها تو بخش انگلیسیه !! از همین بازی ها و با تکرار کلمات ساده می شه استفاده کرد برای یادگیری زبان. خب شاید بشه با این بازی شروع کرد تا دوستان بیان و ایده های دیگه ای رو مطرح کنند. یه کلمه فارسی بگید، نفر بعدی ترجمه آلمانیش، به همراه حرف تعریف و حالت جمعش، اگر اسم بود) ! اگر هم دوست داشت می تونه از اون کلمه در یه جمله استفاده کنه و بنویسه. مثال: کتاب Das Buch, Bücher Ich lese das Buch jede Nacht شروع بازی: خانه 10 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ das Haus, Häuser داس هاوس، هُی زاDas Haus gehort mirداس هاوس گِ هُقت میهماشین 7 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ Das Auto, Die Autosداس آو تُ ، دی آو تُز Das Auto ist rot. داس آو تُ ایست قُت دوچرخه 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ Das Fahrrad ----> ä + erداس فا قادIch fahre jeden Tag mit dem Fahrradایش فاقه یِ دِن تاگ میت دِم فاقاددرخت 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ Der Baum wird grün und dann verliert seine Blätter دِر باوم ویرد گقون اُند دَن فِرلی یِقت زاین بِ لِتا (گقون : تلفظ گ چیزی مابین صدای اُ و اِ - تلفظ و با صدای او) فعل : انجام دادن 8 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ machen ich mache du machst er-sie-es macht wir machen ihr macht sie machen Ich mache den Termin morgen ایش ماخه دِن تِقمین مُر گِن راه رفتن 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ gehen ich gehe du gehst er-sie-es geht wir gehen ihr geht sie gehen Ich gehe zu Fuss ایش گِ هه سو فوز (گِ هه : ه اول خفیف و یا صدای ی تلفظ شود) خوردن 7 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ essen ich esse du isst er/sie/es isst wie essen ihr esst sie essen Wir essen abends kalt (ویه اِسن آبِندز کالت) نوشیدن 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ trinken ich trinke du trinkst er-sie-es trinkt wir trinken ihr trinkt sie trinken Ich trinke eine Flasche Wasser täglich صحبت کردن 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ sprechen ich sprechedu sprichster-sie-es sprichtwir sprechenihr sprechtsie sprechenIch spreche mit ihm darüberفکر کردن. 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ denken ich denke du denkst-Sie denken er-sie-es denkt wir denken ihr denkt sie denken Woran denkst du? وُ قان دِنکست دوو ؟ به چی فکر می کنی؟ زندگی کردن 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ leben ich lebe du lebst / Sie leben er-sie-es lebt wir leben ihr lebt sie leben Ich lebe im Ausland من در خارج زندگی می کنم. ایش لِ به ایم آوس لَند. آوردن 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ bringen ich bringe du bringst er-sie-es bringt wir bringen ihr bringt sie-Sie bringen Ich bringe Ihnen gleich die Handtücher من الان حوله ها رو براتون می یارم خواهش کردن 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ bieten Ich biete dich darum, dass du morgen etwa früher kommst من ازت خواهش می کنم که فردا یه کم زودتر بیای فعل bieten یه فعل متعددی یا Akkusativ هست که حرف اضافه یا Präposition ثابت um داره معنی تحت الفظی این جمله می شه : می تونم تو را خواهش کنم در این مورد که فردا یه کم زودتر بیای قسمت دوم جمله بهتر بود که Konjunktive II نوشته بشه، چرا که حالت آرزویی داره. بعد به این جملات آرزویی می رسیم. شرکت کردن (تو یه کلاس یه یه امتحان) 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ teilnehmen Ich habe letzte Woche an dieser Sitzung teilgenommen من هفته گذشته تو این جلسه شرکت کردم فعل teilnehmen همیشه با حرف اضافه an میاد و اسم بعد از این حرف اضافه همیشه در حالت داتیو هست. باقی گذاشتن، جا گذاشتن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده