ریحانه جلالی 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوب هستین ؟ من تازگیا عضو اینجا شدم الانم دیدم در مورد حسن مدنی صحبت کرده بود همونطوری که گفتین خیلی با تجربه هستن و از خیلی ها که مدرک دکترا دارن بیشتر می دونن من با ایشون کلاس داشتم و دارم کلاساشونو خیلی دوس دارم اما امان از وقتی که می خوان نمره بدن , ترم پیش اشکم درومد ..... ولی جز استادایین که ادم دوست داره هرچی بیشتر باهاشون کلاس برداره 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوب هستین ؟ من تازگیا عضو اینجا شدم الانم دیدم در مورد حسن مدنی صحبت کرده بود همونطوری که گفتین خیلی با تجربه هستن و از خیلی ها که مدرک دکترا دارن بیشتر می دونن من با ایشون کلاس داشتم و دارم کلاساشونو خیلی دوس دارم اما امان از وقتی که می خوان نمره بدن , ترم پیش اشکم درومد ..... ولی جز استادایین که ادم دوست داره هرچی بیشتر باهاشون کلاس برداره سلام و خوش اومدین در مورد دانشگاه و اینکه ورودی چه سالی هستی و در معدن چه فعالیت هایی داشتی یه توضیح میدی 4 لینک به دیدگاه
ریحانه جلالی 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من دانشجوی امیر کبیرم ورودی 88 فعالیتی که در زمینه معدن نداشتم جز درس خوندن البته فعلا ایشالا تو ترمای بعدی چبران می کنم 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من دانشجوی امیر کبیرم ورودی 88 فعالیتی که در زمینه معدن نداشتم جز درس خوندن البته فعلا ایشالا تو ترمای بعدی چبران می کنم بسلامتی امیرکبیر هنوز ورودی دختر هم میگیره؟ امیدوارم اینجا بدرت بخوره بعد از یه مدتی متوجه پیشرفتت میشی ارشد میخوای چی بخونی خوشبحالت خدمت نداری 3 لینک به دیدگاه
ریحانه جلالی 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ از سال پیش دیگه دختر نمیگیره البته استادا خیلی مخالفن گفتن درستش می کنیم مطالب و نرم افزارای انجمن خیلی خوبه حتما بدردم می خوره قطعی نمی دونم چی می خوام بخونم خدمت! :girl_in_dreams: خوش به حالم دیگه 3 لینک به دیدگاه
ریحانه جلالی 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ اشتبا گفتم از ترم پیش دیگه دختر نمی گیره 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ از سال پیش دیگه دختر نمیگیره البته استادا خیلی مخالفن گفتن درستش می کنیممطالب و نرم افزارای انجمن خیلی خوبه حتما بدردم می خوره قطعی نمی دونم چی می خوام بخونم خدمت! :girl_in_dreams: خوش به حالم دیگه عجب آدمایی هستن تو علمم دارن تفیکیک کردنشون رو اجبار میکنن به موقعش همه چی درست میشه و موقعش نزدیکه راستی به نرم افزار علاقه داری ؟ من آخرای خدمتمه یه سال ونیم گذشتو با همه بچهای اینجا رفیق شدیموبهم کمک کردیم از دادن اطلاعتتی که داشتیم تا تحویل دادن و کمک تو ارائه پروژه هامون... خیلی سوال دارم ازت من و محمدرضا و مهرداد اینجا خیلی تلاش کردیم و امیدواریم به درد هم رشته ای هامون بخوره و به جرات میتونم بگم قویترین سایت اطلاعات معدنی تو ایران رو داریم 4 لینک به دیدگاه
ramin19 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ سلام صالح هستم از دانشگاه صنعتی ارومیه ترم پیش ترم اخر بودم ( اگه خدا قبول کنه و ریا نشه تقریبا فارغ التحصیل شدم ) اکتشاف خوندم ولی بیشتر دنبال مکانیک سنگم بقول اساتید پژوهشم بد نیست عملی فعلا تجربه ای نداشتم اگه دوستان پایه باشن تابستون رو می خوام بترکونیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده