*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ چیزی دیده نمیشه که... نه متنی نه عکسی نه صدایی نه تصویری نه مقاله ای... 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ چیزی دیده نمیشه که... نه متنی نه عکسی نه صدایی نه تصویری نه مقاله ای... پس چرا من یه عکس میبینم!!!!! لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ پس چرا من یه عکس میبینم!!!!! :w58: پس چرا من نمیبینم ؟ :shame: خوب میگم روی یه سروری چیزی آپلود کن... شاید اون سایته اینورا *****ه باشه... 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ اخه دختر میری از سایت هیتلر عکس میاری میزاری نمیگی ما چشامون ضعیف میشه تا اینارو ببینیم؟ خب همه که بصیرت وچشم تلسکوپی ندارن که یا امکاناتشون مثل شما نیست که بتونیم به اونجا هم برسیم خب راس میگه یه جایی اپ کن ما هم مستفیض بشیم دی: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ شما چرا اصرار میکنید که حتما چیزی ببینید ؟ خوب پایان دنیا دیگه چیزی وجود نداره که دیده بشه. همینش درست تره. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ شما چرا اصرار میکنید که حتما چیزی ببینید ؟ خوب پایان دنیا دیگه چیزی وجود نداره که دیده بشه. همینش درست تره. :ws28: ازاون لحاظ ولی پایان دنیای ما چیز باحال ودیدنییه!! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ شما چرا اصرار میکنید که حتما چیزی ببینید ؟ خوب پایان دنیا دیگه چیزی وجود نداره که دیده بشه. همینش درست تره. پس چرا من دارم میبینم!!!!!:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ پس چرا من دارم میبینم!!!!!:girl_yes2: احتمالا تو راهی و هنوز به پایان دنیا نرسیدی . ما که رسیدیم دیگه هیچی نمیبینیم. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ این اخر دنیاست؟!! تالار عکس باید اینارو بزنیا لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ :ws28:ازاون لحاظ ولی پایان دنیای ما چیز باحال ودیدنییه!! این جمله رو که گفتم برا یه لحظه حس کردم روح essı تو جلدم حلول کرده. لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ احتمالا تو راهی و هنوز به پایان دنیا نرسیدی . ما که رسیدیم دیگه هیچی نمیبینیم. اقا ببرو ببین دوباره اپلودش کردم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده