RezaMTJAME 9278 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ با سلام و خسته نباشید به همه......... :icon_pf (44): ممکنه که دلتون بخواد که توی صفحه پروفایل خودتون یه آهنگی و یا یه مورد تصویری از فایل Flash پخش بشه........... آیا انجام این مورد سخته؟ اصلاً چنین چیزی میشه یا نه؟ و اگه میشه چرا من نمیتونم؟ روش خاصی داره؟ من آهنگ دارم ولی نمیدونم چه جوری درست کنم...... آهنگ MP3 هم میشه بزاریم واسه پروفایلمون؟ من نرم افزاری ندارم که بخوام تبدیل به Flash کنم با پسوند SWF. حالا چیکار کنم؟ و .......... سوالاتی هستش که حتماًتا به حال توی ذهنتون شکل گرفته. بالاخره یا خودتون یه جوری این رو درست کردید و یا از کسی که قبلاً انجام داده پرسیدید. به هر حال تصمیم گرفتم که یه گام به گام برای نحوه قرار دادن فایل های Flash با پسوند SWF در محیط Profile های انجمن نواندیشان ایجاد کنم که ان شاءالله دیگه مشکلی وجود نداشته باشه....... امیدوارم که مفید واقع بشه..... خوب در ذیل این موارد رو مرحله به مرحله توضیح میدم......... ************** بخش اول: مورد اول برای پخش شدن فایل های Flash به نرم افزار Flash Player نیاز دارید که میتونید اون رو از لینک های زیر دانلود کنید. نسخه این نرم افزار بسته به مرورگر متفاوت هستش که اونها رو قرار دادم...... لینک دانلود Adobe Flash Player 10.1.82.76 مخصوص FireFox و Opera: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایر لینک های دانلود: نسخه مخصوص FireFox و Opera: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دیگری برای نسخه مخصوص FireFox: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *************************************************** لینک های نسخه مخصوص Internet Explorer: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دیگری برای نسخه مخصوص Internet Explorer: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دیگری برای نسخه مخصوص Internet Explorer: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *************************************************** لینک های مخصوص Linux: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *************************************************** دانلود نسخه مخصوص ویندوز ( Adobe Flash Player 10.1.102.64 Final for Windows ): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *************************************************** دانلود Adobe Shockwave Player 11.5 با حجم 8MB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادامه دارد.......... 62 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ بخش دوم: بعد از نصب Component دانلود شده Flash مخصوص مرورگر خودتون آهنگ مورد نظر رو باید به فایل Flash با پسوند SWF تبدیل کنید. برای این کار نرم افزارهای Converter مختلفی وجود داره که میتونید از هر نرم افزاری که میخواین استفاده کنید. از طرفی نرم افزاری که خودم تست کردم و ازش استفاده میکنم و کیفیت فوق العاده بالایی داره و علاوه بر این مورد امکانات زیادی هم داره، نرم افزار فوق العاده قدرتمند McFunSoft Video Convert Master 8.0 هستش..... این نرم افزار شامل امکانات ذیل می باشد: McFunSoft® Video Convert Master نرم افزاري است که قادر به Split ، Convert ، Burn و Merge مي باشد آن هم با پشتيباني از Format هاي: AVI , MPEG , MPEG 1 , MPEG 2 , MPEG 4 , VCD , DVD , SVCD , RMVB , RM , WMV و بسياري از Format هاي ديگر، اين نرم افزار در اصل يک نرم افزار خانگي به حساب مياد که بسياري از نياز هاي شما رو بر طرف ميکند و همچنين يکي از کامل ترين نرم افزار ها در زمينه ي Burn : DVD - VCD - SVCD مي باشد. يکي ديگر از توانايي هاي قدرتمند اين نرم افزار استفاده ي آسان از آن براي همه ي کاربران مي باشد که شما فقط با ۴ حرکت مي توانيد فيلم ها رو Burn - Convert - Split or Merge کنيد. قابليتهاي كليدي نرم افزارVideo Convert Master v8.2.10.1033: - CONVERT BETWEEN ALL VIDEO FORMATS تبديل اكثر فرمتهاي رايج تصويري به يكديگر مانند AVI (DivX, XviD, etc), MPEG 1,2 and 4, QuickTime, Real Video, WMV ! - Burn DVD, VCD or SVCD اين محصول قادر به رايت تمامي اين فرمتهاي رايج را بر روي CD به صورت VCD و SVCD و همچنين بر روي DVD به گونه اي قابل پخش با كيفيت بالا درون Player هاي خانگي داراست - Splitting & Merging اين نرم افزار قادر به تكه تكه كردن بخش هاي فايلهاي ويديويي بزرگ ميباشد و همچنين توانايي چسباندن چندين قطعه ويدئويي و ساخت يك كليپ بزرگ تر را نيز دارد ! - SIMPLE TRANSFER مي تواند به DV , VCRs, TV , WebCamera متصل شود - BATCH MODE PROCESSING توانايي انجام چند عمليات در آن واحد از ديگر ويژگي خوب اين نرم افزار است - EXTRACT AUDIO AND IMAGES قادر به خارج كردن هر صوت و تصويري از فايل هاي تصويري حتي Streaming Media ها مي باشد - High-speed converting اين نرم افزار يکي از بهتربن و سريع ترين نرم افزارها در زمينه ي تبديل File هاي تصويري و صوتي به انواع Format ها مي باشد که DirectX 9.0 نيز براي آن کافيست - Create DVD , VCD & SVCD شما مي توانيد به راحتي و فقط با Drag & Drop کردن ، File مورد نظر را به صورت DVD ، VCD يا SVCD استخراج کنيد - Video Batch Conversion اگر شما بخواهيد يک سري فيلم كه روي هم ۲۰ ساعت زمان ميبره و وقت يا حوصله ي اين رو نداريد که بشينيد تا همه ي اونها Convert بشن اين امکان به شما داده ميشه که فقط File ها را Add کرده و بريد تو رختخوابتون و روز بعد تمامي File هاتون رو به Format ي که ميخواستيد در اختيار داشته باشيد - Split & Merge خيلي از فيلم ها وجود دارن که اگه به VCD تبديل بشوند حتما بايد بر روي ۲ تا DISK باشد ، اما شما ميتوانيد به راحتي از قابليت Split & Merge استفاده کنيد : به عبارت ديگر ممکنه شما بخواهيد دو File رو در يک جا داشته باشيد : Video Convert Master اين امکان رو براي شما فراهم ميکنه - و... لینک دانلود نسخه 8.2.10 نرم افزار McFunSoft Video Convert Master با حجم 39.2MB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ************************* دانلود نسخه 8.0.6 نرم افزار McFunSoft Video Convert Master با حجم 58MB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ************************* ولی اگه بخواهیم از نرم افزار استفاده کنیم آیا راه دیگه ای وجود داره؟ مثلاً آیا سایتی وجود داره که بشه ازش استفاده کرد؟ آیا اصلا چنین چیزی امکان داره؟ اگه آره به چه پسوندهایی تبدیل میکنه؟ آره اگه نمیخواین از نرم افزار استفاده کنید و لینک فایل آهنگ رو دارید و یا جایی اون رو Upload کردین میتونید لینکش رو بدین تا توی این سایت تبدیل به پسوند مورد نظرتون بشه........ این هم سایت مورد نظر: سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت دارای 6 بخش زیر هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : بخش تبدیل فایل های موسیقی........ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : بخش تبدیل فایل های تصویری و ویدئویی....... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : بخش تبدیل فایل های عکس و تصاویر......... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : بخش تبدیل فایل های متنی....... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش تبدیل فایل های E-Book و متنی و ..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : و سایر پسوندهای مختلف فایل....... اون بخشی که میشه ازش برای تبدیل موسیقی ها به پسوند SWF استفاده کرد بخش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستش......از لیست گزینه Convert to Flash رو انتخاب مکنیم و بعد از اون هم یا لینک فایا Upload شده رو میدیم تا او ن رو تبدیل یه SWF کنه و یا فایل رو توی سرور خود سایت Upload میکنید تا تبدیل بشه....... ادامه دارد........ 51 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ بخش سوم: خوب بعد از تبدیل فایل موسیقی دلخواه خودتون به فایل Flash با پسوند SWF حالا باید اون رو توی سایتی دلخواه Upload کنید. طبیعتاً سایت های مختلفی ارائه دهنده خدمات رایگان Upload وجود داره که میتونید به میل خودتون از هر کدام که میخواین استفاده کنید. از جمله این سایت ها میشه سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو نام برد. این سایت امکانات زیادی هم دارهاز قبیل ایجاد فضای ذخیره تا 100MB ، ایجاد وب سایت و وبلاگ به نام خودتان و..... خودم از این سایت استفاده میکنم ولی عزیزان میتونند از هر سایتی که میخوان استفاده کنند. در فرصت بعدی آموزش گام به گام استفاده از سایت پرشین گیگ رو هم خواهم گذاشت. ادامه دارد........ 49 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ بخش چهارم: حالا که لینک فایل موسیقی تبدیل شده خودتون رو که با پسوند SWF هستش رو دارید باید به صفحه پروفایل شخصی خودتون برید و بقیه موارد رو اونجا انجام بدین. همونطور که در تصویر بالا می بینید از بخش پیغامهای بازدیدکننده Profile خودتون (بخش شماره 1) روز گزینه صفحه پیشرفته (گزینه شماره 2) کلیک کنید. حالا به صفحه ای جدید هدایت میشید که به صورت شکل زیر هستش و در ادامه باید لینک فایل SWF خودتون رو داخل کادر نگه دارنده متن Copy کنید. یعنی به صورت شکل شماره 3 حالا تمام لینک Copy شده رو انتخاب می کنید و بعد از اون روی ابزار Flash (شکل شماره 4) کلیک کنید. بعد از اون یه کادر محاوره ای به (شکل شماره 5) باز میشه که داخل اون عبارت width=x heigh=y رو تایپ کنید که به جای مقادیر x و y اندازه و ابعاد فایل Flash خودتون رو وارد می کنید. اگه این فایل Flash تصویری نیست میتونید هر عددی رو وارد کنید. مثلاً به جای x عدد 25 و به جای y هم عدد 25 رو وارد کنید. حالا روی گزینه OK کلیک کنید. بعد از کلیک روی گزینه ارسال پیغام فایل Flash به صورت یه پیغام توی Profile شما ظاهر میشه و شروع به پخش میکنه در صورتیکه تمام موارد رو به درستی انجام داده باشید. 51 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ میشه آموزش قرار دادن آهنگ به شکل مدیا پلیر رو هم بزارید؟ 10 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ دوستان برای ساختن فلش ( swf ) میتوانید از نرم افزار زیر استفاده کنید . کار کردن با این نرم افزار فوق العاده آسان و راحت است . استفاده از این نرم افزار رو توصیه می کنم . شايد شما هم در برخي از سايتها ديده باشيد که براي تبليفات از فايل هاي فلش استفاده مي شود که با کمي افکت جلب توجه مي کند و شايد شما هم تلاش کرده باشيد که در سايت و يا وبلاگتون همچين تبليفاتي رو بگذاريد اما به دلايلي ازجمله بلد نبودن کار با چنين برنامه هايي مثل فلش ام ايکس از آن صرف نظر کرديد؟! ما به شما نرم افزاري را معرفي مي کنيم که به راحتي مي توانيد در مدت چند دقيقه يک بنر فلش زيبا را خلق کنید. اين نرم افزار محصول شركت AntsSoft است به شما در خلق آسان متون انیمیشن فلش کمک بسیاری میکند . این محصول دارای بيش از 30 افکت براي بکگراند و بيش از 160 افکت ديگرهم براي متن دارد. برخی ویژگی های کلی نرم افزار SWF Text : - كاربري بسيار ساده و راحت - ساخت فايلهاي بسيار زيباي فلش در كمترين زمان ممكن - توانایی حذف و غیر فعال کردن رایت کلیک بر روی فایل فلش - توليد فايلهاي فلش فشرده و با حجم كم - قابليت افزودن فایلهای صوتی MP3 و Wav - اجرا شدن در ویندوز های 95/98/ME/2000/NT/XP سازگار است و برای اجرا به Macromedia Flash Player 6 یا بالاتر نیاز دارد - و... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | حجم 2.76MB پسورد فايل زيپ : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ اینم چند تا آموزش تصویری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
siamak1361 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ من کانورت میکنم ولی شکلش یه جور دیگه میشه!!!!!!! رجیستر هم نمیشه لطفا کمکم کنید :ws44::ws44: منم دقیقا همون کارا رو کردم دیگه!!!!!!!!!! شکل نهاییش به پیوسته هر بتونه کمکم کنه تا عمر دارم دعاش میکنم لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ من کانورت میکنم ولی شکلش یه جور دیگه میشه!!!!!!! رجیستر هم نمیشه لطفا کمکم کنید :ws44::ws44: منم دقیقا همون کارا رو کردم دیگه!!!!!!!!!! شکل نهاییش به پیوسته هر بتونه کمکم کنه تا عمر دارم دعاش میکنم از کدوم برنامه استفاده کردین؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده