سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها داشتم مقاله می خوندم اینجاش گیر کردم دادمش babylon text که ترجمه اش کنه ببین چی بهم تحویل داد اینو دادم agents maintain a state that persists between occasions when they are accessed from the outside بعد اینو بهم داد عمال دولت حفظ آن اصرار ورزد كه اين موارد بين المللی انرزی اتمی از خارج.:w58: دیروزم یکی دادم بهم جمله ای داد که توش کلمه علوم پزشکی بود:w58::w58: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها داشتم مقاله می خوندم اینجاش گیر کردم دادمش babylon text که ترجمه اش کنه ببین چی بهم تحویل داد اینو دادم agents maintain a state that persists between occasions when they are accessed from the outside بعد اینو بهم داد عمال دولت حفظ آن اصرار ورزد كه اين موارد بين المللی انرزی اتمی از خارج.:w58: دیروزم یکی دادم بهم جمله ای داد که توش کلمه علوم پزشکی بود:w58: ولی من ترانسلت دادم اینو گرفتم قربون چشات عوامل حفظ دولتی که همچنان ادامه دارد بین موارد زمانی که آنها از خارج قابل دسترسی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۸۹ این ها عجببببببببببب یعنی بیبیلون هم آره؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۸۹ عجببببببببببب یعنی بیبیلون هم آره؟ فکر کنم اره 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۸۹ تاترانسلت گوگل هم نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): بریم ترجمه هامونو بکنیم:smiley (18): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده