سارا-افشار 36437 ارسال شده در 3 بهمن، 2010 بچه ها داشتم مقاله می خوندم اینجاش گیر کردم دادمش babylon text که ترجمه اش کنه ببین چی بهم تحویل داد اینو دادم agents maintain a state that persists between occasions when they are accessed from the outside بعد اینو بهم داد عمال دولت حفظ آن اصرار ورزد كه اين موارد بين المللی انرزی اتمی از خارج.:w58: دیروزم یکی دادم بهم جمله ای داد که توش کلمه علوم پزشکی بود:w58::w58: 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 بهمن، 2010 بچه ها داشتم مقاله می خوندم اینجاش گیر کردم دادمش babylon text که ترجمه اش کنه ببین چی بهم تحویل داد اینو دادم agents maintain a state that persists between occasions when they are accessed from the outside بعد اینو بهم داد عمال دولت حفظ آن اصرار ورزد كه اين موارد بين المللی انرزی اتمی از خارج.:w58: دیروزم یکی دادم بهم جمله ای داد که توش کلمه علوم پزشکی بود:w58: ولی من ترانسلت دادم اینو گرفتم قربون چشات عوامل حفظ دولتی که همچنان ادامه دارد بین موارد زمانی که آنها از خارج قابل دسترسی 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 بهمن، 2010 تاترانسلت گوگل هم نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): بریم ترجمه هامونو بکنیم:smiley (18):
ارسال های توصیه شده